Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kızlar nazo doğum yaptımı? bende fırsat bulamıyom haberim yok hiçbişeyden...
inşallah herkez iyidir

ben çoook meşkulüm kızçemle uğraşıyom...günler nasıl geçiyo anlamıyom valla.
kızım salı günü 2.ay aşımızı olcak kısmetse...artık kızım gülücükler veriyo tosun kızım benim maviş gözlü kızım

yok azizem daha doğurmadım.35.haftadayım daha doğurmayayım zati..kasılmalarım çok fazla ama en azından 37.haftayı bulsam iyi olur.sende çok iyi bilirsin ki,bu son zamanlar çok daha zor oluyo,yatamıyosun,kalkamıyosun,uyuyamıyosun,hiç bi işini kolay kolay yapamıyosun,çok çabuk yoruluyosun..hayırlısıyla doğururum inşallah..sende mviş kızını kokla benim için.
gülom için endişelendim şimdi bak..zaten tedaviyle olan gebeliklerde her zaman bu tehlike daha fazladır ama gülomda hiç yerinde oturmadı ki..misafir iş..güç..hem niye gitmiş şimdi memlekete..onca yolu çekmiş bu halde..neyse inşaallah hiç bişey olmadan atlatır bu riskli dönemi..

bende bebeğimi kaybettim düşük oldu yani şubat ayında tekrar çalışmalara başladık inş olur bu sefer hayırlısı ile sizlerede allah kolaylık sabırlar versin inş..

ISIRSIN TEYZESİ O TOMBİK YANAKLARINI MAŞALLAH AZİZECİM ÇOK GÜZEL KIZÇEN

hoşgelmişin nazom :80:
Her senin ismini gördüğümde aha doğurdu diyorum biz niye seni bu kadar doğurtmaya meraklıyız anlamadım
Dün gülsümle konuştuk sesi baya iyi geliyordu çok şükür Iğne olmuştu baya canını yakıyormuş Ama anacığı iyi bakıyormuş zaten o kurtlu evde dursa daha çok yorar kendini iyi olmuş bence gittiği 1 haftaya dönerim belki diyor çoook özlemiş hepimizi bir kere daha getirdim selamını

bende bebeğimi kaybettim düşük oldu yani şubat ayında tekrar çalışmalara başladık inş olur bu sefer hayırlısı ile sizlerede allah kolaylık sabırlar versin inş..

allah ım tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin bu sefer canım sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah Hoşgeldin

GÜNAYDINNNNN
hoşgelmişsinnn nazan abla aman daha doğurma , az daha dayan:) sonra sav sıranı, ben alayım sırayı eeeeee bu işler sırayla :))) yarın izin uzatma yazısı getircem kuruma, 1 ay daha çalıştıktan sonra bende izne ayrılıyorum..Allahım o günleri nasip etsinn bana da...

herşeyde bi hayr vardır canım..umudunu yitirme...inşallah hayırlı zamanlarda hamile kalsın tekrar...

Amin cnm inş ..Dün adet günümdü ve oldu olacak gibi bir halde bekledim; olmadı.Sivilcelerim de çıkmıştı. Oysa gününü hiç şaşırmaz..Erken gelir de geç gelmez:) Senede bir defa en fazla 2gün gecikir. Belki yine öyle denk gelmiştir diye bekliyorum. Hala her an olacak gibiyim:44::44: Olmayı bekliyorum onun çin test filan da yapmıyorum:) Hayırlısı olsun..

hayırlısı olsun..1 hafta bekle bakalım, gelmezse kırmızılar test yap..bizede haber ver canım

aminnnnnnnnn inşallah herkesin bebiş haberlerini duyalım bisürü göbiş bisürü bebiş olsun

ISIRSIN TEYZESİ O TOMBİK YANAKLARINI MAŞALLAH AZİZECİM ÇOK GÜZEL KIZÇEN
sağol tatlım

Allah kurtarsın nazom bilirim bilmemmi son haftalar geçmek bilmiyo ne uyku var ne de iş...ama sonrada herşey unutuluyo şimdi ben kendime hiiiç zaman ayıramıyom valla bebekle uğraşmaktan k......m yer görmüyo

oyyyyyyyyyyy gece 4 ten beri kızım yeni uyudu çoook yorgunum çooook banyo yaptım rahatladı bide altını doldurdu ohhhh şimdi uyuyo çok şükür bende dinleniyom

salı günüde aşımız var inşallah iyi geçer.

huuuuuuuuu hamileler bu günlerinizin tadını çıkarın azize dedi dersiniz

EXPORTER tabi canım bol bol gezeceğim...Babayı işe yollayacağız oğlumla beraber gezeceğiz...Tabi bu söylediğime bende inanmıyorum...Benim herif hiç bizi yalnız bırakır mı...

AZİZE canım akşamda benim oğlum 5 saat uyumadı...Annem şaşırdı artık ne yapacağını...Bugün öğrenmiş uyumama nedenini...Emzirmeden önce ilk defa nescafe içtim sonra emzirdim...O nedenle uyumamış...Sonra nescafe kola soğuk yiyecek ve içecekler içmeyecekmişim...Sütü ligt içecekmişim...Birde sütü gece kalkıp içmeyecekmişim...Gündüz içecekmişim...

NAZO7 kız demek 35 haftandasın...37. haftada zaten doğacak paşan...Allah yardımcın olsun...

Diğer kızlar sizler nasılsınız...

dilekçim ben zaten kola,neskafe içmiyom bebekte gaz ve uykusuzluk yapıyomuş...süt bile içmiyom içmeyin diyolar bebeğe gaz arttırıyomuş. ben günde 2defa rezene çayı içiyom hem süyü arttırıyomuş...hatta kalkıp yapıyımda içeyim.
gazlı bebekle uğraşmak çok zor valla insan çıldırıyo napcanı bilemiyosun :26:

aminn canım inşallah neler yapim gebe kalmak için herkes soğan kürü falan bahsediyo bişeyler anlamadım ama :44:

canım ben 2 sene hamile kalamadım soğan kürüde denedim söylenen herşeyide yaptım nafile Devamlı bebeğim olmıycak diye üzülüp kendimi hep strese soktum regl zamanında önce testler yapıp yapıp üzüldüm
Aralık ayında babamın rahatsızlığıyla sarsıldık ailecek Başka hiç bişey düşünemedim hatta kocamı bile doğru düzgün görmüyordum şubat ayında hamile olduğumu öğrendim hemde o ay 2 kere münasebette bulunmuştuk :78:
çok uzun oldu ama şunu anlatmak istedim çok şükür hamile kalabiliyormuşsun kendini strese sokma bebek fikrinden olabildiğince uzaklaş süpriz seviyor bu bebeler
Senin bebeğinin gelmesi için yapabilceğin en güzel şey rahat stressiz bir kafa ve hayat
Haydi bol şans

hoşgeldin dilekçim hayran hayran okuyorum hep yazdıklarını bebeğinle birbirinizi keşfetmelerinizi Allah sizi birbirinizden ayırmasın öpüyorum cennet kokulu kaanını
Ben iyim çok şükür bir sıkıntım yok hamilelikle ilgili rahat geçiyor oldukça
Oğlum olacakmış hayırlısıyla isim telaşına düştük babayla

kızlarr merhaba ben geldimmmm

nasılsınızz herşeyy yolundadır umarım.

bebişim çok şükür iyi ama hala sarılığı geçmedi araştırılıyor hiç bişe çıkmıyo ( ellerş mosmor oldukan aldırmaktan

allah allah canım neden geçmedi ki acaba kan uyuşmazlığınız mı var? sen iyimisin nasıl geçiyor günlerin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…