kızlar nazo doğum yaptımı? bende fırsat bulamıyom haberim yok hiçbişeyden...
inşallah herkez iyidir
ben çoook meşkulüm kızçemle uğraşıyom...günler nasıl geçiyo anlamıyom valla.
kızım salı günü 2.ay aşımızı olcak kısmetse...artık kızım gülücükler veriyotosun kızım benim maviş gözlü kızım
kızlar nazo doğum yaptımı? bende fırsat bulamıyom haberim yok hiçbişeyden...
inşallah herkez iyidir
ben çoook meşkulüm kızçemle uğraşıyom...günler nasıl geçiyo anlamıyom valla.
kızım salı günü 2.ay aşımızı olcak kısmetse...artık kızım gülücükler veriyotosun kızım benim maviş gözlü kızım
yok azizem daha doğurmadım.35.haftadayım daha doğurmayayım zati..kasılmalarım çok fazla ama en azından 37.haftayı bulsam iyi olur.sende çok iyi bilirsin ki,bu son zamanlar çok daha zor oluyo,yatamıyosun,kalkamıyosun,uyuyamıyosun,hiç bi işini kolay kolay yapamıyosun,çok çabuk yoruluyosun..hayırlısıyla doğururum inşallah..sende mviş kızını kokla benim için.
Gülom için endişelendim şimdi bak..zaten tedaviyle olan gebeliklerde her zaman bu tehlike daha fazladır ama gülomda hiç yerinde oturmadı ki..misafir iş..güç..hem niye gitmiş şimdi memlekete..onca yolu çekmiş bu halde..neyse inşaallah hiç bişey olmadan atlatır bu riskli dönemi..
bende bebeğimi kaybettim düşük oldu yani şubat ayında tekrar çalışmalara başladık inş olur bu sefer hayırlısı ile sizlerede allah kolaylık sabırlar versin inş..
hoşgelmişsinnn nazan ablayok azizem daha doğurmadım.35.haftadayım daha doğurmayayım zati..kasılmalarım çok fazla ama en azından 37.haftayı bulsam iyi olur.sende çok iyi bilirsin ki,bu son zamanlar çok daha zor oluyo,yatamıyosun,kalkamıyosun,uyuyamıyosun,hiç bi işini kolay kolay yapamıyosun,çok çabuk yoruluyosun..hayırlısıyla doğururum inşallah..sende mviş kızını kokla benim için.
gülom için endişelendim şimdi bak..zaten tedaviyle olan gebeliklerde her zaman bu tehlike daha fazladır ama gülomda hiç yerinde oturmadı ki..misafir iş..güç..hem niye gitmiş şimdi memlekete..onca yolu çekmiş bu halde..neyse inşaallah hiç bişey olmadan atlatır bu riskli dönemi..
bende bebeğimi kaybettim düşük oldu yani şubat ayında tekrar çalışmalara başladık inş olur bu sefer hayırlısı ile sizlerede allah kolaylık sabırlar versin inş..
selamm kızlarr....
ben adet olmadan önce kasık ve göğüs ağrılarım olurdu..hamileyken( tabi ben adet bekliyorum, meğer hamileymişim haberim yok) de aynı belirtiler oldu..en iyi sonuç :günün geçmesini beklemek canım, inşallah Allahım hayırlı zamanda sanada ;hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder..
Amin cnm inş ..Dün adet günümdü ve oldu olacak gibi bir halde bekledim; olmadı.Sivilcelerim de çıkmıştı. Oysa gününü hiç şaşırmaz..Erken gelir de geç gelmez:) Senede bir defa en fazla 2gün gecikir. Belki yine öyle denk gelmiştir diye bekliyorum. Hala her an olacak gibiyim:44::44: Olmayı bekliyorum onun çin test filan da yapmıyorum:) Hayırlısı olsun..
allah ım tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin bu sefer canım sağlıkla al yavrunu kucağına inşallahHoşgeldin
GÜNAYDINNNNN
hoşgelmişsinnn nazan ablaaman daha doğurma , az daha dayan:) sonra sav sıranı, ben alayım sırayı eeeeee bu işler sırayla :))) yarın izin uzatma yazısı getircem kuruma, 1 ay daha çalıştıktan sonra bende izne ayrılıyorum..Allahım o günleri nasip etsinn bana da...
herşeyde bi hayr vardır canım..umudunu yitirme...inşallah hayırlı zamanlarda hamile kalsın tekrar...
sağol tatlımISIRSIN TEYZESİ O TOMBİK YANAKLARINI MAŞALLAH AZİZECİM ÇOK GÜZEL KIZÇEN
yok azizem daha doğurmadım.35.haftadayım daha doğurmayayım zati..kasılmalarım çok fazla ama en azından 37.haftayı bulsam iyi olur.sende çok iyi bilirsin ki,bu son zamanlar çok daha zor oluyo,yatamıyosun,kalkamıyosun,uyuyamıyosun,hiç bi işini kolay kolay yapamıyosun,çok çabuk yoruluyosun..hayırlısıyla doğururum inşallah..sende mviş kızını kokla benim için.
gülom için endişelendim şimdi bak..zaten tedaviyle olan gebeliklerde her zaman bu tehlike daha fazladır ama gülomda hiç yerinde oturmadı ki..misafir iş..güç..hem niye gitmiş şimdi memlekete..onca yolu çekmiş bu halde..neyse inşaallah hiç bişey olmadan atlatır bu riskli dönemi..
aminn canım inşallah neler yapim gebe kalmak için herkes soğan kürü falan bahsediyo bişeyler anlamadım ama :44:
exporter tabi canım bol bol gezeceğim...babayı işe yollayacağız oğlumla beraber gezeceğiz...tabi bu söylediğime bende inanmıyorum...benim herif hiç bizi yalnız bırakır mı...
azize canım akşamda benim oğlum 5 saat uyumadı...annem şaşırdı artık ne yapacağını...bugün öğrenmiş uyumama nedenini...emzirmeden önce ilk defa nescafe içtim sonra emzirdim...o nedenle uyumamış...sonra nescafe kola soğuk yiyecek ve içecekler içmeyecekmişim...sütü ligt içecekmişim...birde sütü gece kalkıp içmeyecekmişim...gündüz içecekmişim...
nazo7 kız demek 35 haftandasın...37. Haftada zaten doğacak paşan...allah yardımcın olsun...
Diğer kızlar sizler nasılsınız...
kızlarr merhaba ben geldimmmm
nasılsınızz herşeyy yolundadır umarım.
bebişim çok şükür iyi ama hala sarılığı geçmedi araştırılıyor hiç bişe çıkmıyo( ellerş mosmor oldukan aldırmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?