Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Mehtap sana msj atacağım fakat posta kutun doluymuş

Bende doğum yaptığımdan beri içmedim...Ogün aklıma geldi canımda çok çekmişti yapıp içtim...Annemde bugün rezene çayı ve papatya alacakmış bana...Başka çay yok sana diyor...Birde ıhlamur içecekmişim...Ne yapalım katlanacağız meleklerimiz için içmeyelim...Zaten ne zorluklarla bulduk onları...

Ayyy canım benim yaaa...Bende senin gibiydim doğum yapanlar bişey yazsında okuyum diye beklerdim...Yazmasalarda sorunurdum...Dün anneme diyorum ki **Neden benim yanımda yatarken mızırdanıyorda sizin babasının yanında sanki soluksuz uyuyor...** dedim...Annemde **Senin süt kokunu alıyor ondan mızırdanıyor...** dedi...Vallah küçüçük ama oynatıyor resmen beni...Hayırlısı olsun canım...Sanada bir paşa geliyor desene...İnternette araştır istersen canım...Eşim bu Kaan adını internette bulmuştu...

Geçmiş olsun canım...Tedavisi olduğu halde neden sarılığının değeri düşmüyor ki...

çok geçmiş olsun suzancım sarılık doğumdan hemensonra olur kendiliğinden geçer ama...senin bebiş 2aylık oldu halen sarılık nasıl oluyo ilk duydum canmm inşallah geçer...bizdede oldu ama başlarda oldu ve geçti...Allah beterinden korusun canmm.

meraba kızlar..biz geldik oğlumla..doktora gittik bugunn
şükürler olsun herşey yolunda..kilosu 2300 gr. olmuş paşamın32. haftamı bitirdim, bugun çalışabilir yazısı getirdim kuruma verdim, büyük bir zevkle artık istediğim an bırakma hakkına sahibim işi.ama 4_ 5 hafta kadar daha dayanmak istiyorum..minnoşumla daha fazla vakıt geçirmek istiyorum doğumdan sonra suyu iyi dedi, kılosunada maşallah dedi doktorumuz:)) ama çok iri bi bebek olmaması için dikkat et dedi...sonra sezeryan olmak zorunda kalabilirsin yada doğumdan sonra sütün yetmeyebilir, mama takviyesi olur, mamada anne sütü kadar bağışıklık sağlamaz dedi..oyüzden çok kalorili yiyecekler yeme dedi, bizde peki dedik oğlumla
birdahaki kontrolüm 2 hafta sonra.nst ye giricem ozaman..onunda nasıl bişey olduğunu merak edip duruyodum
veee asıl haberi söylüyorum, oğlum normal doğum pozisyonu almış teyzelerii
zaten dün akşam kaburgama bi tekme yedim,tahmin etmiştim döndüğünü:69 ama emin olamıyodum tabi..
işte bizde bugünlük haberler böyle..hepinizi öpüyorum..sevgiyle kalın

oyyy ebrum ne güzel haberler bunlar maşallah maşallah maşallah
akıllı egemenim benim tosun yavrum
çok sevindim tatlım ya haydi gözün aydın

hayır hayır..doğurmadım daha....
herkeslere merhaba...bugün bi ton misafirim vardı..akrabalar geldi,yasin okundu..çok gezinmediğim halde yinede yorulmuşum..ayaklarımı uzattım,dinleniyorum şimdi.dün kontrolüm vardı..herşeyimiz yolunda gözüküyor şimdilik ama kasılmalarımın fazla oluşu endişelendiriyo beni..doktorum artık her an doğurabilirsin ama acil bi durum olmazsa mayısın 16 ile 20 si arasında bi günde sezeryan yaparız dedi.2 aydır hiç kilo almamıştım ama bu sefer 1,5 kg almışım,paşamızda 2,700g-48 cm olmuşhaftasıyla uyumluymuş.bazen her an aşağıdan çıkıverecekmiş gibi geliyo,bunu doktorada söyledim,daha önce doğum yapmış olanlarda bu his yaşanırmış,merak etme öyle kolay çıkıvermez dedi.benden havadisler bu kadar..
suzancım bebişine geçmiş olsun canım,bol bol güneşe çıkar,sık sık emzir.inşaallah tez zamanda geçer.
herkesi şapur şupur öpüyorum...

slm güzel anneler nasılsınız bakalım. Şöyle ufaktan bi geçmişe göz attım.

Gülsümcüm çok geçmiş olsun inşallah riskli dönemi kolaylıkla atlatırsın.
Suzancım seninle görüşüyoruz ama tekrar geçmiş olsun oğluna acil şifalar.
Nazocum sanada hayırlı doğumlar diliyorum canım az kaldı kavuşucan artık oğluşuna.
Ebrucum demek oğlun doğum poziyonuna geçti. Sanada hayırlı doğumlar inşallah.
Mehtapçım sizede maşallah 20.haftaya giriyosunuz ne çabuk geçiyo zaman.Artık hareketler sıklaşmıştır ne güzel.
Edacım sende merak etme doğuma kadar bir isim mutlaka bulursun.
Azizecim ve Dilekçim ahh sizi öyle iyi anlıyorum ahh bu gece uykusuzluk yokmu rüzgar efendi bize az çektimedi öyle ki ağlamaktan biz göbek fıtığı bile olduk.Gaz içinde neler kullanmadık.Zinco,muskat,rezene çayı, gece çayı, offf neyseki Allahıma çok şükür artık iyiyiz.Ben artık arada kahve kola içiyorum çok isteyince.Sizinde az kaldı 2,5 -3 aydan sonra yavaş yavaş düzene girer.
Aybeni göremedim inşallah oda bebeğide iyi olun.

Evet birde bizden bahsedelim.Oğluşum salı gecesi çok ateşlendi 39 dereceye çıktı.Hemen fitil verdik düşürdük.Sabah doktora gittik boğaz enfeksiyonu varmış oda orta kulak iltihabı yapmı.Hemen ilaç verdi kullandık 2 günde geçti şikayetlerimiz çok şükür.Şimdi eski güzel günlerimize döndük.Ama 2 gün yavrum kıpırdamadan yattı hep.Allah yavrularımıza dermansız dert vermesin.Çok zor bi anneye yavrusunun gözleri önünde acıdan ağlaması.

Neyse kızlar şimdi çıkıyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın vakit oldukça uğramaya çılışıcam hepinizi öptümmmmmm..........

Son düzenleme:
slm kızlar nbrsınz evde net yok gıremıyorum uzun suredır nete.. guzel haberler var masalah herkes hamıle kalmısss.. bu arada arkadasın ısmını unuttum bebekte o kadar süre sarılık olurmu yahuuu sasırdım Alah acil şifa versın bebıse. dogum yapacak arkadaslar ınsallah tek avazda kurtulursunuz.

Günaydın kızlar

herkes iyi mi? Hafta sonu ıssız kalmış topik tabi havalar düzeldi geleneksel olarak herkes sokaklarda....

öperim göbüşlerinizden

Günaydın kermitim
Biz iyiz çok şükür göbek büyütmeeye devam
Haftasonu için nokta atışı yaptın gezdik kocacımlam kendime bahçevan aldım lcwden giymek için sabırsızlanıyorummmmmmmmm
Sen nasılsın rüzgarımız nasıl
Ben ne zaman hissedicem oğlumuuuuuu :84:

Mrb kızlar,
Cuma günü hamilelik haberimi aldım. Beta-hcg değerim 1000 çıktı. Son adet tarihim 25 Mart, test tarihim 22 nisan. Yani tam 4hafta. Sizce değer nasıl? Bir de keseyi bu hafta görebilir miyim acaba? Bebek ne zmaan görünüyo?
Bi sürü sorum var:)

CANIM GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİM
DEĞERİN GAYET İYİ BENCE MAŞALLAH
BEN 5 HAFTALIKKEN KESETİ GÖRDÜM 8 HAFTALIKKEN KALP ATIŞINI DAHA ERKEN GİTMEK İSTEMEDİM GEÇ DÖLLENMEYSE GÖREMESSEM KAFAYI YERİM DİYE BEKLEDİM 8 HAFTALIK OLANAKADAR
6.HAFTADA GÖRENDE OLUYOR KALP ATIŞINI
İNŞALLAH SORUNSUZ BİR HAMİLELİK DÖNEMİ GEÇİRİR SAĞLIKLA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN CANIM

yaaa incecik dimi o bahçevan hatta 50 liraydı ben kendime uygun beden bulamadım ya geçen hafta full onu aradım.. Güle güle kullan yavrum benimmm

ben iyiyim çok şükür rüzgar da kıpır kıpır maşallah cuma günü resmen çoştu parti vardı galiba karnımda

2 hafta sonra başlarsın hissetmeye beni bağırtırıyor oktay da minicik bebek mi yapıyor bunları senin canım kıymetli diyor ama boş bulunuyorum ya resmen zıplıyorum

süper bir sonuç ben hissettim senin hamile olduğunu ama söylemek istemedim canım allah tamaına erdirsin 1 hafta sonra git doktora

Amminnn inş. hepimiz için öyle olur.
Korkulu dönemlerdeyim. Biçok şey okudum kk'da. Dış gebelik, boş gebelik, kalp atışının duyulmaması, kalp atışının durması...Okumasaymışım daha iiymiş Allah tamamına erdirmeyi nasip eder inş.

ta kendisi canım cevahrden aldım baya beden vardı orda 38 ini aldım ben 9.aya kadar giyilir çok güzel
Maşallah rüzgara keyfi yerinde demekki içerde Benşim oğluşta başlasaya artık partilere ultrason görüntülerinde kopuyo zaten şov yapıyo resmen 2 hafta ise tamam 1 1,5 ay diyenler oluyor sinir oluyorum
Peki sadece senmi hissediyosun yoksa oktay eniştede elini koyunca hissediyomu?

endişelerin normal canım ama kendini sıkma bebeği etkilersin rahat olmaya çalış görüceksin inşallah sende 2 haftaya kadar

bende 23 nsanda dr a gıttım.sat 23.mart test 23 nısan.Seninle hemen hemen aynıyız.Ben günümden de eminim.Ne zman kaldığımı biliyorum yani.Ama 16 günlük ken ultrasonda gozukmuyomus onu ögrenmiş oldum.Doktorum bu cts tekrar çağırdı .Kesesini görüceksin dedi.Bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…