Mehtap sana msj atacağım fakat posta kutun doluymuş
dilekçim ben zaten kola,neskafe içmiyom bebekte gaz ve uykusuzluk yapıyomuş...süt bile içmiyom içmeyin diyolar bebeğe gaz arttırıyomuş. ben günde 2defa rezene çayı içiyom hem süyü arttırıyomuş...hatta kalkıp yapıyımda içeyim.
gazlı bebekle uğraşmak çok zor valla insan çıldırıyo napcanı bilemiyosun :26:
hoşgeldin dilekçim hayran hayran okuyorum hep yazdıklarını bebeğinle birbirinizi keşfetmeleriniziAllah sizi birbirinizden ayırmasın öpüyorum cennet kokulu kaanını
Ben iyim çok şükür bir sıkıntım yok hamilelikle ilgili rahat geçiyor oldukça
Oğlum olacakmış hayırlısıyla isim telaşına düştük babayla
kızlarr merhaba ben geldimmmm
nasılsınızz herşeyy yolundadır umarım.
bebişim çok şükür iyi ama hala sarılığı geçmedi araştırılıyor hiç bişe çıkmıyo( ellerş mosmor oldukan aldırmaktan
meraba kızlar..biz geldik oğlumla..doktora gittik bugunn
şükürler olsun herşey yolunda..kilosu 2300 gr. olmuş paşamın32. haftamı bitirdim, bugun çalışabilir yazısı getirdim kuruma verdim, büyük bir zevkle artık istediğim an bırakma hakkına sahibim işi.ama 4_ 5 hafta kadar daha dayanmak istiyorum..minnoşumla daha fazla vakıt geçirmek istiyorum doğumdan sonra suyu iyi dedi, kılosunada maşallah dedi doktorumuz:)) ama çok iri bi bebek olmaması için dikkat et dedi...sonra sezeryan olmak zorunda kalabilirsin yada doğumdan sonra sütün yetmeyebilir, mama takviyesi olur, mamada anne sütü kadar bağışıklık sağlamaz dedi..oyüzden çok kalorili yiyecekler yeme dedi, bizde peki dedik oğlumla
birdahaki kontrolüm 2 hafta sonra.nst ye giricem ozaman..onunda nasıl bişey olduğunu merak edip duruyodum
veee asıl haberi söylüyorum, oğlum normal doğum pozisyonu almış teyzelerii
zaten dün akşam kaburgama bi tekme yedim,tahmin etmiştim döndüğünü:69 ama emin olamıyodum tabi..
işte bizde bugünlük haberler böyle..hepinizi öpüyorum..sevgiyle kalın
Mrb kızlar,
Cuma günü hamilelik haberimi aldım. Beta-hcg değerim 1000 çıktı. Son adet tarihim 25 Mart, test tarihim 22 nisan. Yani tam 4hafta. Sizce değer nasıl? Bir de keseyi bu hafta görebilir miyim acaba? Bebek ne zmaan görünüyo?
Bi sürü sorum var:)
günaydın kermitim
Biz iyiz çok şükür göbek büyütmeeye devam
Haftasonu için nokta atışı yaptın gezdik kocacımlam kendime bahçevan aldım lcwden giymek için sabırsızlanıyorummmmmmmmm
Sen nasılsın rüzgarımız nasıl
Ben ne zaman hissedicem oğlumuuuuuu :84:
mrb kızlar,
cuma günü hamilelik haberimi aldım. Beta-hcg değerim 1000 çıktı. Son adet tarihim 25 mart, test tarihim 22 nisan. Yani tam 4hafta. Sizce değer nasıl? Bir de keseyi bu hafta görebilir miyim acaba? Bebek ne zmaan görünüyo?
CANIM GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİM
DEĞERİN GAYET İYİ BENCE MAŞALLAH
BEN 5 HAFTALIKKEN KESETİ GÖRDÜM 8 HAFTALIKKEN KALP ATIŞINI DAHA ERKEN GİTMEK İSTEMEDİM GEÇ DÖLLENMEYSE GÖREMESSEM KAFAYI YERİM DİYE BEKLEDİM 8 HAFTALIK OLANAKADAR
6.HAFTADA GÖRENDE OLUYOR KALP ATIŞINI
İNŞALLAH SORUNSUZ BİR HAMİLELİK DÖNEMİ GEÇİRİR SAĞLIKLA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN CANIM
yaaa incecik dimi o bahçevan hatta 50 liraydı ben kendime uygun beden bulamadım ya geçen hafta full onu aradım.. Güle güle kullan yavrum benimmm
ben iyiyim çok şükür rüzgar da kıpır kıpır maşallah cuma günü resmen çoştu parti vardı galiba karnımda
2 hafta sonra başlarsın hissetmeye beni bağırtırıyor oktay da minicik bebek mi yapıyor bunları senin canım kıymetli diyor ama boş bulunuyorum ya resmen zıplıyorum
süper bir sonuç ben hissettim senin hamile olduğunu ama söylemek istemedim canım allah tamaına erdirsin 1 hafta sonra git doktora
amminnn inş. Hepimiz için öyle olur.
Korkulu dönemlerdeyim. Biçok şey okudum kk'da. Dış gebelik, boş gebelik, kalp atışının duyulmaması, kalp atışının durması...okumasaymışım daha iiymişAllah tamamına erdirmeyi nasip eder inş.
Mrb kızlar,
Cuma günü hamilelik haberimi aldım. Beta-hcg değerim 1000 çıktı. Son adet tarihim 25 Mart, test tarihim 22 nisan. Yani tam 4hafta. Sizce değer nasıl? Bir de keseyi bu hafta görebilir miyim acaba? Bebek ne zmaan görünüyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?