Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hayırlı olsun..çok sevindim canım.Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...artık işi gücü unut..bol bol dinlen:))

Benimki perşembe çağırdı. İnş ikimiz içinde yolunda gider her şey...

hayırlı olsun..çok sevindim canım.Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...artık işi gücü unut..bol bol dinlen:))

Sağol cnm aminn güzel duana. Eşim benden pimpirikli yaptırmıyo zaten:) İşin kötüsü ben yapıcam diyo kendisi de yapmıyo. Uçmakta bu aralar

Biz daha yolun çookk başındayız. Tecrübelerinize ihtiyacımız olucak

slm güzel topiğimin güzel anneleri naılsnız
özledim beya siziiiiiii
ben memlketteyim hafta sonu döneeğim inş.yarın tekrar doktora gideceğim düşük tehlikesi için iğne olmuştum tekrar yapınacağım inş.herşey yolundadır dua edin :94:
sizleri çok özledim az kaldı yakındaa aranızdayım sizleri çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk seviyorum uleeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yaaaa bizde seni çok özledik bir hamiş oldun kaçtın ananın yanına yaaaaaa.

Bebişimiz nasıl umarım tehlike devam etmiyordur canım neyse haftaya görüşeceğiz nasıl olsa

günaydın güzellerrrr... güzel anneler..
nasılsınız? çok özledim sizi. geçen hafta yoğunluğum nedeni ile giremedim topiğe. ne var ne yok?
gülsüm üm dualarımız bebeğinle canım. allahın izniyle düşük tehliken geçmiştir inşallah canım.

bende yarın doktora gidicem kızlar. ikili test için.sizlerde bana dua edin ne olur. bi aksilik yoktur inşallah. 1 ay oldu kızlar en son doktora gideli. çok merak ve endişe içindeyimmmm... :18:

Günaydın bacılarım
gülsümüm ceee demiş kaçmış neyse hasret biticek yakındır
Aybenimde gülsümümde güzel haberlerle dönücekler hiç şüphem yok
Bende haftasonu kan testi sonuçlarımı alıcam benimde tertemiz çıkıcak inşallah

canım benimmm.seninde tertemiz çıkacak kalbin gibi eminim bitanemmmm..

Selam kızlar...:79:Ben geldim...Ayyy önceden biz geldik derdik ama şimdi ben geldim diyorum...Kızlar bende sizleri çoook özledim...Benden hariç pek giremeyende varmış...Buarada yeni arkadaşlar gelmiş...Hoşgelmişler...

HOŞGELDİN CANIMMM. YESİNLER SENİN NAZAR BONCUĞUNU MAŞALLAHHH

Hoşgeldin canım eminim kaan paşada çok uzağında değildir yine siz gelmiş oluyorsunuz
Bende özledim ya topiğimizin eski kalabalık halini maşallah bebesini kapan gitti
Inşallah yakında eski hareketli günlerine döner topiğimiz

HOŞGELDİN CANIMMM. YESİNLER SENİN NAZAR BONCUĞUNU MAŞALLAHHH

Hoşbulduk kızlar...Kaan paşa şuan uyumakla meşgul ama neredeyse uyanır emme vakti geldi...Evet bende çok özledim topiğin kalabalık halini...Yaz geldimi geçen senede böyle durgunlaşmıştı kış geldimi hareketlendi yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…