Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

endişe yok tatlım iyi düşünüyoruz bende kendimde farkettim doktora gitmeme az zaman kala her yerim ağrıyor telaşlı oluyorum psikolojik

Bu topiği okudum okudukça da eğlendim. benide araanıza alın bende kuzumu bekliyorummm.
17. haftalık hamileyim. yarın kontrole gideceğim inşallah cinsiyetinide öğreneceğiz.
RABBİM hepimize sağ-salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

bizim topik çok eğlenceli Hoşgeldin. Tebrikler bebeğinide allah nazarlaran saklasın.
Aminnnnnnnnnnnnnn...

bizde seni özledikk canımm
sabırsızlıkla bekliyoruz dönmeni..anlatacak çok şeyin olmalı

evet bayadır yoktun aybencim?? kalbini ferah tut..tertemiz çıkacak sonuçların...bebeğini 1 ay sonra büyümüş görünce sen bile şaşıracaksın..benim gibi başlarsın artık , benim oğlum abi oldu diye...aaaaaa bak Allah söyletti, seninde mi oğlun olacak ne

bende yavrum doğsun diye bekliyorum ama zorlu günlerin beni beklediğini düşünerek çok korkuyorum...inşallah hayırlısıyla minnoşum doğar ve annesini üzmeyen bi çocuk olur

hoşgeldinn aramıza...aminnnn cümlemiz inşallah..
yeni gelenler ;benide aranıza alın diyip sonra bi daha uğramıyolar sen öyle yapma oldumu..doğurana kadar gel sonra vaktin oldukça gelirsin :)

hoşgeldinn aramıza...aminnnn cümlemiz inşallah..
yeni gelenler ;benide aranıza alın diyip sonra bi daha uğramıyolar sen öyle yapma oldumu..doğurana kadar gel sonra vaktin oldukça gelirsin :)

GÖKKUŞAĞI
bizim topik çok eğlenceli Hoşgeldin. Tebrikler bebeğinide allah nazarlaran saklasın.
Aminnnnnnnnnnnnnn...

Teşekkür ederim . Hoşbuldum aranızda

slm güzel anneler

oyyyyyy kızım bugün aşılarını oldu 3aşı birden biri sol koldan deri altına,ikiside bacaklarayavrum mahvoldu ağlamaktan içim yandı ben ondan daha beter oldum çok zordu bu 2.ay aşısı çok zor susturduk meme bile faydasız oldu... birdahaki aşımız 4.ay bittiğindeymiş ohhhhh be...

birde muayenesini oldu kızım 1,5 kilo almış 1ayda maaşallah...botuda 60cm.olmuş.kilosuda 6,5kilo olmuş...dr.çok iyi dedi. bi bebek vardı 5aylık 6kiloydu...kızım2aylık daha fazla maaşallah kızıma.

slm güzel annecikler nasılsınız bakalım bebişler nasıl. Bende şöyle bi bakayım dedim kısacık vaktimde.Eskiden saatlerim burda geçerdi olmasam bile geçmişi tek tek okur herşeyi bilirdim ama şimdi nerdeeee

KIZLARRRR...HAZİRAN ANNELERİNİN İLK BEBEĞİ DOĞDU...SUZİİ ARKADAŞIMIZIN YAVRUSU, ERKENDEN GELDİ , BEKLEYEMEDİ:) KÜVEZDEYMİŞ AMA DURUMU İYİYMİŞ ..32 HAFTALIK DOĞDU.1600 CİVARI KİLOSU...ÇOK HEYECANLANDIMm, BENİM ÇANTA FALANDA HAZIR DEĞİL, SÖZDE GEÇEN HAFTA SONU HAZIRLIYODUM...NERDEEE

oyyyy canımmmm, ben kıyamam ona..tahmin edebiliyorum ne kadar ağladığını..maşallah sütün yaramış, kilosu iyi.hep diyorum , yinede söyliyim, Allahım hayırlısıyla bizlerede nasip etsinnn inşallah yavrularımızı kucağımızda sağlıklı bir şekilde görmeyiii

slm..hoşgeldinn...şimdi bizim saatler burda geçiyoo bebişler göbüşte olunca böyle oluyo demek ki..kucakta olunca senın gibi oluyo

azizem maşallah meryem cerene kilosu boyu çok iyi Bu arada geçmiş olsun aşılarınızı olmuşunuz şifa olsun inşallah yavrularımıza. Peki fitil verdinmi biz akıl edemedik o gece çok huysuz olmuştu bidaha aşıya gitmeden önce tıkcam kuzuma fitili rahat etsin yavrum.Bizim aşıyada az kaldı 11 mayısta gidcez aşıya.

aynen öyle oluyo cnm. Ebrucum artık hazırlıklarını tamamla cnm.Belli olmuyo bebişlerin ne zman geleceği ben 38,5 haftalık doğuma girdim.Ogün çarşıya son kez çıkayım bi daha çıkamam dedim ve sancılar gezerken başladı birde baktım kan gelmiş apar topar hastane ve doğuma girdim.Herşey çok hızlı oldu tıpkı oğlumun adı gibi rüzgar gibi geldi geçti

sağol canmm...fitili verdiler ama ateşlenirse ver dediler.
bakalım nolcak bekliyom canmm...

haklısın valla...aslında bütün herşeyimi aldım canım, hiç bi eksiğim kalmadı, sadece yıkanıp ütülencek, ..hafta sonu annem gelcek onu bekliyorum, beraber yaparız diye..o vakte kadar doğurmam heraldeyani inşallah ayyyyyyy çarşıda yakalandın sen yani...:18: valla nerde , nasıl olacağı belli olmaz..bebişler sabırsız,benimkide çok hareketli, ittiriyo karnımı, şekilden şekile sokuyo, yatıyorum ,başlıyo tepinmeye , oturuyorum ,duruyo ozaman..napcamı şaşırdım valla..uyutmaz oldu artık...benimkide acele edebilir diye korkuyorum bazende..hakkımızda hayırlısı...32 den sonrası tehlikeli günler sanırım, bende hazır bekliyim en iyisi

günaydınnnnn bisss geldikkk

dün doktora gittik içer girerken kalbim çıkacak işallah kızım iyidr.diye içeriye girdik önce tabi kiloma baktırdı hemen 80 olmuşum neysee sonra ultrasyona verdi şikayetemiz ne annesi dedi ben söyledim güldü doktorda bu kadar çok yersen olacağı bu dedi..neden ki dedim reflü oluşmuş oda yemek borumu yakıyormuş..bebeğim gayet iyiymiş 32 cm 850 gram olmuş maşallah dedii..kıpır kıpırdı kızım 1 hafta önden gidiyormuşbabası neyle bakıyosun sen annesine dedi güldü eşimde... sonra şeker yüklemesi yapıcam dedi yarın sabah aç karnına gel dedi..sonra diyetisyeene gönderim seni istersen dedi çok iyi olur dedim..kızımızda çok cadı olucak dedi bu arada doktorumuz adını sordu yapıklı kaldı kızımın adı hala bulamadık dedim güldü :86::86::86: bugün sabah 8de gene gittik hastahaneye bi şişenin içine hemşire bişey koydu getirdi iç sonra bize haber ver dedi tabi içtim ama geri çıkardım yarın gene gidicez..benden haberler böyle kızlar çok şükür kızım da bende iyiyiz..:118::118:

GÜNAYDIN PAMUK ŞEKERLER
MAŞALLAH KIZINADA SANADA SEDOŞ BABA İYİ BAKMIŞ İKİNİZEDE HAKİKATEN
YARAMAZ ÇOCUKLAR GİBİSİN AMA SEDOŞ YA ÇOK GÜLDÜM YAZDIKLARININ HEPSİNE
HELE HEMŞİRENİN VERDİĞİNİ İÇİP SONRA ÇIKARTMANI NE KADAR NORMAL ANLATMIŞSIN KOPTUM BURDA

hiç deme içerken eşim diyo ki hadi aşkım hadi canım iç valla dondurma alıcam sana çıkışta neyli dersen akşam yemeğe götürcem içtiğimde şekerli suymuş zaten:86::86::86: bakalım yarın gene gidicez ama hala yanıyo bu boru mudur nedir yaa?

sedoşşş gel sana şeker vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…