- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
hoşgeldin can kuşşşehuuu ehuuu bisssdee geldikkk
maşallah iştahın pek açık bugün aybenim
hoşgeldin can kuşşş
evet hepinizi yiyebilirimmm..
günaydın güzellerrrr... Güzel anneler..
Nasılsınız? çok özledim sizi. Geçen hafta yoğunluğum nedeni ile giremedim topiğe. Ne var ne yok?
Gülsüm üm dualarımız bebeğinle canım. Allahın izniyle düşük tehliken geçmiştir inşallah canım.
Bende yarın doktora gidicem kızlar. Ikili test için.sizlerde bana dua edin ne olur. Bi aksilik yoktur inşallah. 1 ay oldu kızlar en son doktora gideli. çok merak ve endişe içindeyimmmm... :18:
endişe yok tatlım iyi düşünüyoruz bende kendimde farkettim doktora gitmeme az zaman kala her yerim ağrıyor telaşlı oluyorum psikolojik
bu topiği okudum okudukça da eğlendim. Benide araanıza alın bende kuzumu bekliyorummm.
17. Haftalık hamileyim. Yarın kontrole gideceğim inşallah cinsiyetinide öğreneceğiz.
Rabbim hepimize sağ-salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
slm güzel topiğimin güzel anneleri naılsnız
özledim beya siziiiiiii
ben memlketteyim hafta sonu döneeğim inş.yarın tekrar doktora gideceğim düşük tehlikesi için iğne olmuştum tekrar yapınacağım inş.herşey yolundadır dua edin :94:
sizleri çok özledim az kaldı yakındaa aranızdayım sizleri çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk seviyorum uleeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın güzellerrrr... güzel anneler..
nasılsınız? çok özledim sizi. geçen hafta yoğunluğum nedeni ile giremedim topiğe. ne var ne yok?
gülsüm üm dualarımız bebeğinle canım. allahın izniyle düşük tehliken geçmiştir inşallah canım.
bende yarın doktora gidicem kızlar. ikili test için.sizlerde bana dua edin ne olur. bi aksilik yoktur inşallah. 1 ay oldu kızlar en son doktora gideli. çok merak ve endişe içindeyimmmm... :18:
Selam kızlar...:79:Ben geldim...Ayyy önceden biz geldik derdik ama şimdi ben geldim diyorum... Kızlar bende sizleri çoook özledim... Benden hariç pek giremeyende varmış...Buarada yeni arkadaşlar gelmiş... Hoşgelmişler...
Bu topiği okudum okudukça da eğlendim. benide araanıza alın bende kuzumu bekliyorummm.
17. haftalık hamileyim. yarın kontrole gideceğim inşallah cinsiyetinide öğreneceğiz.
RABBİM hepimize sağ-salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
hoşgeldinn aramıza...aminnnn cümlemiz inşallah..
yeni gelenler ;benide aranıza alın diyip sonra bi daha uğramıyolarsen öyle yapma oldumu..doğurana kadar gel sonra vaktin oldukça gelirsin :)
oyyyy canımmmm, ben kıyamam ona..tahmin edebiliyorum ne kadar ağladığını..maşallah sütün yaramış, kilosu iyi.hep diyorum , yinede söyliyim, Allahım hayırlısıyla bizlerede nasip etsinnn inşallahslm güzel anneler
oyyyyyy kızım bugün aşılarını oldu 3aşı birden biri sol koldan deri altına,ikiside bacaklarayavrum mahvoldu ağlamaktan içim yandı ben ondan daha beter oldum çok zordu bu 2.ay aşısı çok zor susturduk meme bile faydasız oldu... birdahaki aşımız 4.ay bittiğindeymiş ohhhhh be...
birde muayenesini oldu kızım 1,5 kilo almış 1ayda maaşallah...botuda 60cm.olmuş.kilosuda 6,5kilo olmuş...dr.çok iyi dedi. bi bebek vardı 5aylık 6kiloydu...kızım2aylık daha fazla maaşallah kızıma.
slm..hoşgeldinn...şimdi bizim saatler burda geçiyooslm güzel annecikler nasılsınız bakalım bebişler nasıl. Bende şöyle bi bakayım dedim kısacık vaktimde.Eskiden saatlerim burda geçerdi olmasam bile geçmişi tek tek okur herşeyi bilirdim ama şimdi nerdeeee
slm güzel anneler
oyyyyyy kızım bugün aşılarını oldu 3aşı birden biri sol koldan deri altına,ikiside bacaklarayavrum mahvoldu ağlamaktan içim yandı ben ondan daha beter oldum çok zordu bu 2.ay aşısı çok zor susturduk meme bile faydasız oldu... birdahaki aşımız 4.ay bittiğindeymiş ohhhhh be...
birde muayenesini oldu kızım 1,5 kilo almış 1ayda maaşallah...botuda 60cm.olmuş.kilosuda 6,5kilo olmuş...dr.çok iyi dedi. bi bebek vardı 5aylık 6kiloydu...kızım2aylık daha fazla maaşallah kızıma.
KIZLARRRR...HAZİRAN ANNELERİNİN İLK BEBEĞİ DOĞDU...SUZİİ ARKADAŞIMIZIN YAVRUSU, ERKENDEN GELDİ , BEKLEYEMEDİ:) KÜVEZDEYMİŞ AMA DURUMU İYİYMİŞ ..32 HAFTALIK DOĞDU.1600 CİVARI KİLOSU...ÇOK HEYECANLANDIMm, BENİM ÇANTA FALANDA HAZIR DEĞİL, SÖZDE GEÇEN HAFTA SONU HAZIRLIYODUM...NERDEEE
slm..hoşgeldinn...şimdi bizim saatler burda geçiyoobebişler göbüşte olunca böyle oluyo demek ki..kucakta olunca senın gibi oluyo
KIZLARRRR...HAZİRAN ANNELERİNİN İLK BEBEĞİ DOĞDU...SUZİİ ARKADAŞIMIZIN YAVRUSU, ERKENDEN GELDİ , BEKLEYEMEDİ:) KÜVEZDEYMİŞ AMA DURUMU İYİYMİŞ ..32 HAFTALIK DOĞDU.1600 CİVARI KİLOSU...ÇOK HEYECANLANDIMm, BENİM ÇANTA FALANDA HAZIR DEĞİL, SÖZDE GEÇEN HAFTA SONU HAZIRLIYODUM...NERDEEE
oyyyy canımmmm, ben kıyamam ona..tahmin edebiliyorum ne kadar ağladığını..maşallah sütün yaramış, kilosu iyi.hep diyorum , yinede söyliyim, Allahım hayırlısıyla bizlerede nasip etsinnn inşallahyavrularımızı kucağımızda sağlıklı bir şekilde görmeyiii
sağol canmm...amiin inşallah...
slm..hoşgeldinn...şimdi bizim saatler burda geçiyoobebişler göbüşte olunca böyle oluyo demek ki..kucakta olunca senın gibi oluyo
azizem maşallah meryem cerene kilosu boyu çok iyiBu arada geçmiş olsun aşılarınızı olmuşunuz şifa olsun inşallah yavrularımıza. Peki fitil verdinmi biz akıl edemedik o gece çok huysuz olmuştu bidaha aşıya gitmeden önce tıkcam kuzuma fitili rahat etsin yavrum.Bizim aşıyada az kaldı 11 mayısta gidcez aşıya.
sağol canmm...fitili verdiler ama ateşlenirse ver dediler.
bakalım nolcak bekliyom canmm...
aynen öyle oluyo cnm. Ebrucum artık hazırlıklarını tamamla cnm.Belli olmuyo bebişlerin ne zman geleceği ben 38,5 haftalık doğuma girdim.Ogün çarşıya son kez çıkayım bi daha çıkamam dedim ve sancılar gezerken başladı birde baktım kan gelmiş apar topar hastane ve doğuma girdim.Herşey çok hızlı oldu tıpkı oğlumun adı gibi rüzgar gibi geldi geçti
günaydınnnnn bisss geldikkk
dün doktora gittik içer girerken kalbim çıkacak işallah kızım iyidr.diye içeriye girdik önce tabi kiloma baktırdı hemen 80 olmuşumneysee sonra ultrasyona verdi şikayetemiz ne annesi dedi ben söyledim güldü doktorda bu kadar çok yersen olacağı bu dedi..neden ki dedim reflü oluşmuş oda yemek borumu yakıyormuş..bebeğim gayet iyiymiş 32 cm 850 gram olmuş maşallah dedii..kıpır kıpırdı kızım 1 hafta önden gidiyormuş babası neyle bakıyosun sen annesine dedi güldü eşimde... sonra şeker yüklemesi yapıcam dedi yarın sabah aç karnına gel dedi..sonra diyetisyeene gönderim seni istersen dedi çok iyi olur dedim..kızımızda çok cadı olucak dedi bu arada doktorumuz adını sordu yapıklı kaldı kızımın adı hala bulamadık dedim güldü :86::86::86: bugün sabah 8de gene gittik hastahaneye bi şişenin içine hemşire bişey koydu getirdi iç sonra bize haber ver dedi tabi içtim ama geri çıkardım yarın gene gidicez..benden haberler böyle kızlar çok şükür kızım da bende iyiyiz.. :118::118:
GÜNAYDIN PAMUK ŞEKERLER
MAŞALLAH KIZINADA SANADA SEDOŞ BABA İYİ BAKMIŞ İKİNİZEDE HAKİKATEN
YARAMAZ ÇOCUKLAR GİBİSİN AMA SEDOŞ YA ÇOK GÜLDÜM YAZDIKLARININ HEPSİNE
HELE HEMŞİRENİN VERDİĞİNİ İÇİP SONRA ÇIKARTMANI NE KADAR NORMAL ANLATMIŞSIN KOPTUM BURDA
hiç deme içerken eşim diyo ki hadi aşkım hadi canım iç valla dondurma alıcam sana çıkışta neyli dersen akşam yemeğe götürcem içtiğimde şekerli suymuş zaten:86::86::86: Bakalım yarın gene gidicez ama hala yanıyo bu boru mudur nedir yaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?