sedoşşş gel sana şeker vericem
Ayyyy yok canım şöyleeee erik olsadaaa yesekk yaaa
her akşam kusanakadar yiyorum canım :78:
Gel sanada verim ceplerim dolu
hiç deme içerken eşim diyo ki hadi aşkım hadi canım iç valla dondurma alıcam sana çıkışta neyli dersen akşam yemeğe götürcem içtiğimde şekerli suymuş zaten:86::86::86: bakalım yarın gene gidicez ama hala yanıyo bu boru mudur nedir yaa?
sende mi erik canavarısın ben hamile olmadığım zaman bile aşeriyordum hatta hiç unutmam bir keresinde bu yeşil eriklerin neden süresi az ben hiç doyamıyorum bunlara 1 ay bile yiyemiyorum diye ağlamıştım. Oktay enişten de o gün anlamış benim değişik biri olduğumu hep öyle der kendileri
ayben nerde? Doktora gidecekti dimi
her akşam kusanakadar yiyorum canım :78:
Gel sanada verim ceplerim dolu
seda cım içine limon sıkınca içiliyormuş kuşum
of hemde ne canavar mehtap her akşam 1 kilo yiyorum dişlerim ağrıyo artık ama banamısın demiyorum
Eşim yeter çocuk içerde büzüştü yazık diyor
Ben zaten çok severdim ama bu kadar aşırı tüketmezdim hele bide şimdi tam benim sevdiğim zamanı minnak sert ekşi oyyy çekirdekleriyle yiyorum yeminle
kızlar merhaba hepinize beni de aranıza alırmısınız ben bu kulüpte eskiyim ama evlendim evleneli neredeyse bu tarz topiklerdeim okuorum takip ediorum arada yazıorum falan benim durumum şöle 6 aylık evliim ve 5 aydır falan da korunmuoruz biz eşim evlenmeden 7 ay önce varikosel amliyatı oldu ancak durumu orta seviyedeydi ameliyattan 6 ay sonra yani biz evlenmeden 1 ay önce spermiogram yaptırdı ve sonuçlatı sperm sayısı 16 milyondan 19 milyon 400 bine çıkmıştı hareketli sayısı %60 hareketsiz %40 falandı hatırladıklarım bunlar ancak evlendiimizden beri de hiç bir daha test yaptırmadı durumu nedir bilemioruz ancak biz naparsak yapalım bu 5 aylık dönemde hamile kalamadım her ay hamile olduumu sandım ama yok yok yok ayaklarımı dikip yatakta mı beklemedim sabaha kadar yataktan kelkmayıp banyomu ertesi sabah mı yapmadım dualar mı etmedim herşey yaptım ama olmadı iyice umutlarımı kaybetmeye başladım sabırsız biriyim zaten o yüzden de sabrım tükenmeye başladı ailem eşimin ailesi çocuk istediklerini dile geitrmeye başladılar zaten evlenmeden önce bile biz hemen torun isteriz diolardı annem her ay hastalandın mı die soruor ben de evet deince bebek zorlıcak sizi galiba dior ben de kırılıorum eşimde veya bende sorun olduunu ima etmelerinden çok korkuorum insanlar maalesef böleler yaparlar da yani....Herneyse ben her ay kırmızıları görünce ağlıorum iki aydır da reglden önce lekelenmem oluor geçen ay tam 4 gün sürdü sonra regl oldum o da 7 gün sürdü bu ayda bir gün lekelenmem oldu bu sabahta kırmızıları gördüm ve tabi gözyaşlarıma yine hakim olamadım çok kötüyüm kıslar durumu benim gibi olan varsa bana akıl versin ya da bi yol göstersin çok kötüyüm devamlı bebek resimlerine bakıorum bebek bakımı gelişimi bunları araştırıp okuorum arkadaşlarımın bebekleriyle olan resimlerine bakıp duruorum Rabbim görüyor umarım halime acır en kısa zamanda bu sıkıntı biter bir de taktıımı kimseye söleyemiorum eşime bile yanlış anlar diye of ofuzun oldu ama kusura bakmayın kıslar
kızlar merhaba hepinize beni de aranıza alırmısınız ben bu kulüpte eskiyim ama evlendim evleneli neredeyse bu tarz topiklerdeim okuorum takip ediorum arada yazıorum falan benim durumum şöle 6 aylık evliim ve 5 aydır falan da korunmuoruz biz eşim evlenmeden 7 ay önce varikosel amliyatı oldu ancak durumu orta seviyedeydi ameliyattan 6 ay sonra yani biz evlenmeden 1 ay önce spermiogram yaptırdı ve sonuçlatı sperm sayısı 16 milyondan 19 milyon 400 bine çıkmıştı hareketli sayısı %60 hareketsiz %40 falandı hatırladıklarım bunlar ancak evlendiimizden beri de hiç bir daha test yaptırmadı durumu nedir bilemioruz ancak biz naparsak yapalım bu 5 aylık dönemde hamile kalamadım her ay hamile olduumu sandım ama yok yok yok ayaklarımı dikip yatakta mı beklemedim sabaha kadar yataktan kelkmayıp banyomu ertesi sabah mı yapmadım dualar mı etmedim herşey yaptım ama olmadı iyice umutlarımı kaybetmeye başladım sabırsız biriyim zaten o yüzden de sabrım tükenmeye başladı ailem eşimin ailesi çocuk istediklerini dile geitrmeye başladılar zaten evlenmeden önce bile biz hemen torun isteriz diolardı annem her ay hastalandın mı die soruor ben de evet deince bebek zorlıcak sizi galiba dior ben de kırılıorum eşimde veya bende sorun olduunu ima etmelerinden çok korkuorum insanlar maalesef böleler yaparlar da yani....herneyse ben her ay kırmızıları görünce ağlıorum iki aydır da reglden önce lekelenmem oluor geçen ay tam 4 gün sürdü sonra regl oldum o da 7 gün sürdü bu ayda bir gün lekelenmem oldu bu sabahta kırmızıları gördüm ve tabi gözyaşlarıma yine hakim olamadım çok kötüyüm kıslar durumu benim gibi olan varsa bana akıl versin ya da bi yol göstersin çok kötüyüm devamlı bebek resimlerine bakıorum bebek bakımı gelişimi bunları araştırıp okuorum arkadaşlarımın bebekleriyle olan resimlerine bakıp duruorum rabbim görüyor umarım halime acır en kısa zamanda bu sıkıntı biter bir de taktıımı kimseye söleyemiorum eşime bile yanlış anlar diye of ofUzun oldu ama kusura bakmayın kıslar
hoşgeldin canım
Inşallah tez zaamanda gelir meleğin
Sana kısaca kendi durumumu özetliyeyim, eşimde de bende de bir sorun olmamasına rağmen tam 2 sene sonra hamile kaldım ve hamile kaldığım ay bebek fikrinden en fazla uzaklaştığım aydıKafandan biraz çıkartmalısın gelmesine yardımcı olmak için bence Bol şans
yerim ben senın minnoşunu....
Ben eve gidiyorum edacım, izin aldım, kendimi iyi hissetmiyorum....görüşürüz canım..öptüm.
slm güzel anneler
oyyyyyy kızım bugün aşılarını oldu 3aşı birden biri sol koldan deri altına,ikiside bacaklarayavrum mahvoldu ağlamaktan içim yandı ben ondan daha beter oldum çok zordu bu 2.ay aşısı çok zor susturduk meme bile faydasız oldu... birdahaki aşımız 4.ay bittiğindeymiş ohhhhh be...
birde muayenesini oldu kızım 1,5 kilo almış 1ayda maaşallah...botuda 60cm.olmuş.kilosuda 6,5kilo olmuş...dr.çok iyi dedi. bi bebek vardı 5aylık 6kiloydu...kızım2aylık daha fazla maaşallah kızıma.
slm güzel annecikler nasılsınız bakalım bebişler nasıl. Bende şöyle bi bakayım dedim kısacık vaktimde.Eskiden saatlerim burda geçerdi olmasam bile geçmişi tek tek okur herşeyi bilirdim ama şimdi nerdeeee
KIZLARRRR...HAZİRAN ANNELERİNİN İLK BEBEĞİ DOĞDU...SUZİİ ARKADAŞIMIZIN YAVRUSU, ERKENDEN GELDİ , BEKLEYEMEDİ:) KÜVEZDEYMİŞ AMA DURUMU İYİYMİŞ ..32 HAFTALIK DOĞDU.1600 CİVARI KİLOSU...ÇOK HEYECANLANDIMm, BENİM ÇANTA FALANDA HAZIR DEĞİL, SÖZDE GEÇEN HAFTA SONU HAZIRLIYODUM...NERDEEE
oyyyy canımmmm, ben kıyamam ona..tahmin edebiliyorum ne kadar ağladığını..maşallah sütün yaramış, kilosu iyi.hep diyorum , yinede söyliyim, Allahım hayırlısıyla bizlerede nasip etsinnn inşallahyavrularımızı kucağımızda sağlıklı bir şekilde görmeyiii
slm..hoşgeldinn...şimdi bizim saatler burda geçiyoobebişler göbüşte olunca böyle oluyo demek ki..kucakta olunca senın gibi oluyo
günaydınnnnn bisss geldikkk
dün doktora gittik içer girerken kalbim çıkacak işallah kızım iyidr.diye içeriye girdik önce tabi kiloma baktırdı hemen 80 olmuşumneysee sonra ultrasyona verdi şikayetemiz ne annesi dedi ben söyledim güldü doktorda bu kadar çok yersen olacağı bu dedi..neden ki dedim reflü oluşmuş oda yemek borumu yakıyormuş..bebeğim gayet iyiymiş 32 cm 850 gram olmuş maşallah dedii..kıpır kıpırdı kızım 1 hafta önden gidiyormuş babası neyle bakıyosun sen annesine dedi güldü eşimde... sonra şeker yüklemesi yapıcam dedi yarın sabah aç karnına gel dedi..sonra diyetisyeene gönderim seni istersen dedi çok iyi olur dedim..kızımızda çok cadı olucak dedi bu arada doktorumuz adını sordu yapıklı kaldı kızımın adı hala bulamadık dedim güldü :86::86::86: bugün sabah 8de gene gittik hastahaneye bi şişenin içine hemşire bişey koydu getirdi iç sonra bize haber ver dedi tabi içtim ama geri çıkardım yarın gene gidicez..benden haberler böyle kızlar çok şükür kızım da bende iyiyiz.. :118::118:
kızlar merhaba hepinize beni de aranıza alırmısınız ben bu kulüpte eskiyim ama evlendim evleneli neredeyse bu tarz topiklerdeim okuorum takip ediorum arada yazıorum falan benim durumum şöle 6 aylık evliim ve 5 aydır falan da korunmuoruz biz eşim evlenmeden 7 ay önce varikosel amliyatı oldu ancak durumu orta seviyedeydi ameliyattan 6 ay sonra yani biz evlenmeden 1 ay önce spermiogram yaptırdı ve sonuçlatı sperm sayısı 16 milyondan 19 milyon 400 bine çıkmıştı hareketli sayısı %60 hareketsiz %40 falandı hatırladıklarım bunlar ancak evlendiimizden beri de hiç bir daha test yaptırmadı durumu nedir bilemioruz ancak biz naparsak yapalım bu 5 aylık dönemde hamile kalamadım her ay hamile olduumu sandım ama yok yok yok ayaklarımı dikip yatakta mı beklemedim sabaha kadar yataktan kelkmayıp banyomu ertesi sabah mı yapmadım dualar mı etmedim herşey yaptım ama olmadı iyice umutlarımı kaybetmeye başladım sabırsız biriyim zaten o yüzden de sabrım tükenmeye başladı ailem eşimin ailesi çocuk istediklerini dile geitrmeye başladılar zaten evlenmeden önce bile biz hemen torun isteriz diolardı annem her ay hastalandın mı die soruor ben de evet deince bebek zorlıcak sizi galiba dior ben de kırılıorum eşimde veya bende sorun olduunu ima etmelerinden çok korkuorum insanlar maalesef böleler yaparlar da yani....Herneyse ben her ay kırmızıları görünce ağlıorum iki aydır da reglden önce lekelenmem oluor geçen ay tam 4 gün sürdü sonra regl oldum o da 7 gün sürdü bu ayda bir gün lekelenmem oldu bu sabahta kırmızıları gördüm ve tabi gözyaşlarıma yine hakim olamadım çok kötüyüm kıslar durumu benim gibi olan varsa bana akıl versin ya da bi yol göstersin çok kötüyüm devamlı bebek resimlerine bakıorum bebek bakımı gelişimi bunları araştırıp okuorum arkadaşlarımın bebekleriyle olan resimlerine bakıp duruorum Rabbim görüyor umarım halime acır en kısa zamanda bu sıkıntı biter bir de taktıımı kimseye söleyemiorum eşime bile yanlış anlar diye of ofuzun oldu ama kusura bakmayın kıslar
AZİZE 41,5 kere maşallah kızına...Çok güzel beslemiş annesi...Canım sadece anne sütü ile besleniyor kızın dimi...Offf ben çok korkuyorum şu aşı zamanından diş çıkarmasından ve ateş olayından...
Aynen katılıyorum canım sana...
Bebiş erkenci çıkmış...Sağlıklı olarak Rabbim büyümeyi nasip etsin...
Kız maşallah sana...Harbiden kocan ne ile besledi seni...Ben doğuma 80 kilo ile girdim toplamda 13 kilo aldım...Bence bir diyetisyene görün...Kız şekerli suyu neden kustun...Altı üstü şekerli su...İnşallah şekeryükleme testinde değerin normal çıkar canım...
Aramıza hoşgeldin canım...Benimde meleğim bizi çok zorladı...17. ayda buldum meleğimi...Kaç tane dr. gezdim kaç tane tahlil yaptırdım Rabbim'e şükür bir sorun çıkmadı...Allah'ım uygun gördüğü zamanda geldi meleğim...Canım bence senden önce eşin bir ürolojiye gitsin...Sperm testini yaptırsın...Sonra sen bir dr. gidersin...İnşallah sorun çıkmaz canım...
kızlar çok saolun ilginiz için umarım en yakın zamanda kavuşurum ben de şuan hastayım ve karnım feci ağrıor ona bile uyuz oluorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?