Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

iyiyim cnm sen nasılsın evet kimseler yok sende çıkıyon bende çıkcam zaten kendine iyi bak cnm byyy

bende iyiyim canım evet çıkıyorum işleri bitireyimde akşam yine geleyim tekrar görüşmek üzere tatlım byy kib.:hulya:

...................................................................

KIZLAR BEN KAÇIYOM ÜTÜ YAPICAM HıÇ TE SEVMıYOM ÜTÜYÜ AMA MECBUR kafamçokkarıştı

kolay gelsin canim ...
10 kadindan 8i sevmiyodur eminim alsanaalsanasmile

merhaba kızlar,yeni topik hayırlı olsun.2 gün bakamadım maşallah almış başını gitmiş yeni başlık.

geldim kızlarrrrr...
ütüm bitti hihoyyyt kahvemi bile içtim sengözlerimebaksanab bayanssulusmile

GELSİN BEBİŞLERİMİZ KONSUNLAR GÖBÜŞÜMÜZE :CüvCüv: ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq:

kızlarrrrrr buldum sizi......ve çooookkkkk özledim...bilgisayarım bozuldu...aranıza katılamadım.ama size o kadar çok alışmışım ki hep sizi düşündümmm...

azizecim az önce diğer topiğe uğradım sende benim gibi kırmızıları görmüşsün...benim tarihimi de MAYIS 25 e kaydırır mısın* mayıs bize hayırlı gelsin insallah...

azizecim az önce diğer topiğe uğradım sende benim gibi kırmızıları görmüşsün...benim tarihimi de MAYIS 25 e kaydırır mısın* mayıs bize hayırlı gelsin insallah...

HOŞGELDİN TATLIM opuyorumnanaktan EVET CANMM SONUNDA GELDİ BENİM KIRMIZILAR :bbo: ZATEN HİÇ HAMİLE DİYE ÜMİTLENMEMİŞTİM.

kızlarrrrrr buldum sizi......ve çooookkkkk özledim...bilgisayarım bozuldu...aranıza katılamadım.ama size o kadar çok alışmışım ki hep sizi düşündümmm...

CANIMM YAA BENSENİ MERAK ETTİM NOLDU DİYE Şeniz
MAYISA HEPBERABER HAMİLE OLURUZ İNŞALLAH :Saruboceq:

ben fark etmeden ümitlenmişim kırmızılar gelince baya baya ağladım yani..mafoldumben

bu ay beni hiç tahmin etmediğim insanlar bile kucağımda erkek bebekle görmüşler aradılar var mı kız bi şey diye? bende kendimi kaptırmışım...aaaaa onlar bile rüyasında gördüyse diye....ama eşim demişti...sen yine de kendini fazla kaptırma diye....bu ay insallah olcak bebeiş...

ya tatlım bu arada yeni topiğimiz hayırlı olsun..o kadar özlemişim ki sizinle konuşmayı ne yazcağımı ne söliceğimi şaştım valla....diğer topiği kullanmıcaz mı artık ..ona göre takılalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…