Ayben nerede yaaaaa
Ayben nerede yaaaaa
GELDİK MEHTABIM GELDİK.EDOŞUN DEDİĞİ GİBİ BİRİKMİŞ İŞLERİM VARDI AMA O ARADA YAZAYIM DEDİM. NEYSE ANLATAYIM
ÖNCE SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM. ORDA BEN VE BEBEĞİMLE İLGİLİ GEREKLİ BİLGİLERİ ALDILAR. ÇOK İLGİLİYDİLER SEVDİM AİLE DOKTORUMU. NEYSE ORDAN GİTTİK HASTANEYE. ÖNCE TARTILDIM VE BAŞLADIĞIMDA AYNI KİLODAYIM. 51 LE BAŞLADIM VE AYNIYIM. KİLO KAYBIM BİLE OLMUŞ. DOKTOR YEMİYORMUSUN DEDİ YİYORUM DEDİM AMA ÇABUK DOYUYORUM O YÜZDEN AZ YİYORUM DEDİM. İDRAR YOLU ENFEKSİYONU VAR BUNUN İÇİN İLAÇ VERDİ VE BOL SU. SONRA SIRA GELDİ BEBEĞİMİZİ GÖRMEYEEEEE. BEBEĞİMİZ KOCAMAN OLMUŞ MAŞALLAHKALP ATIŞI GAYET GÜZEL DEDİ. SUYUMUZ ÇOK İYİ DEDİ. BOYU 6 CM İMİŞ VE ÖNDEN GİDİYOR ŞUAN 13 HAFTALIKSIN DEDİ.
OKADAR HAREKETLİYDİ Kİ MAŞALLAH DOKTOR BİR TÜRLÜ ÖLÇEMEDİ BOYUNU. EN SONUNDA YAN DURDU VE GÜZEL BİR POZ VERDİ ŞİMDİ DEDİ VE ÖYLE ÖLÇTÜ. TARAMA TESTİMİZİ YAPAMADIK RADYOLOJİ YOĞUNDU VE 5 İNE HAFTAYA PERŞEMBEYE RANDEVUMUZU ALDIK. AMA DOKTORUM SAĞOLSUN TARAMA YAPTI NERDEYSE. ENSEMİZ GAYET NORMAL DEDİ. PARMAKLARINI SAYDI. OMURGASINA BAKTI HERŞEY ÇOK İYİ DEDİ VE İÇİM ÇOK RAHATLADI. CİNSİYET İÇİN HENÜZ ÇOK ERKEN DEDİ AMA KIZA BENZİYOR DEDİ.
ÇOK MUTLUYUM KIZLAAAAAAAAAAAARRRR. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. SİZİ ÇOOOOOOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
geldik mehtabım geldik.edoşun dediği gibi birikmiş işlerim vardı ama o arada yazayım dedim. Neyse anlatayım
önce sağlık ocağına gittim. Orda ben ve bebeğimle ilgili gerekli bilgileri aldılar. çok ilgiliydiler sevdim aile doktorumu. Neyse ordan gittik hastaneye. önce tartıldım ve başladığımda aynı kilodayım. 51 le başladım ve aynıyım. Kilo kaybım bile olmuş. Doktor yemiyormusun dedi yiyorum dedim ama çabuk doyuyorum o yüzden az yiyorum dedim. Idrar yolu enfeksiyonu var bunun için ilaç verdi ve bol su. Sonra sıra geldi bebeğimizi görmeyeeeee. Bebeğimiz kocaman olmuş maşallahKalp atışı gayet güzel dedi. Suyumuz çok iyi dedi. Boyu 6 cm imiş ve önden gidiyor şuan 13 haftalıksın dedi.
Okadar hareketliydi ki maşallah doktor bir türlü ölçemedi boyunu. En sonunda yan durdu ve güzel bir poz verdi şimdi dedi ve öyle ölçtü. Tarama testimizi yapamadık radyoloji yoğundu ve 5 ine haftaya perşembeye randevumuzu aldık. Ama doktorum sağolsun tarama yaptı nerdeyse. Ensemiz gayet normal dedi. Parmaklarını saydı. Omurgasına baktı herşey çok iyi dedi ve içim çok rahatladı. Cinsiyet için henüz çok erken dedi ama kıza benziyor dedi.
çok mutluyum kızlaaaaaaaaaaaarrrr. Allah hepinizden razı olsun. Sizi çooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:124::124::124::124::111::111:ne kadannn güselll bi günn yaaa ay ayy soldan soldan hani aybencikk kızın için attt kermitin artk edoşlaa:76::76:
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kız benim ona göreeeeeeee
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kız benim ona göreeeeeeee
yekkk yaaaaaaaaaaa
Biz daha onlar olmadan kestik sözü birekeeee
Birimizin kız birimizin erkek olursa dünür olucaz diyeee
Rüzgar paşamız büyükleri olarak sadıçları olabilir ama
Bu arada bizim oğlanın pipi kordon çıkarsa kızı kendi ellerimlen vericem senin oğlana cici annesi olarakAybencim müsadenle :87:
diyosuuun. Bence bırakalım damadımız seçsin adayınıYani edoşum seninkide kızsa rüzgar paşamız seçsin :)
..................................kimbilir diğer topikte kaç sevdalısı var bu oğlanın boş değildir kesin
kimbilir diğer topikte kaç sevdalısı var bu oğlanın boş değildir kesin
ayy kızlar akşam akşam beni güldürdünüz ya allahta sizi güldürdün
yani eylül kızlarında biri var daha düzeyli ilişkileri 4. Düzeyde yakında ayrıntılı olacaklar ama bilemem gönül bu seninki pipiyi yerse kızlarınıza talip oluruz artık ee bir kızı bin kişi ister bir kişi alır ......
şansları bahtları açık olsunda sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü evlatlarımız olsun
Günaydın Bayanlar,
Bugün itibariyle 4+6 olduk..Ama beni kaygılandıran bişi var. 3 gün öncesine kadar göğüslerimde sızı büyüme ve sertlik vardı. Sonra sızı kalmadı. Yumuşadılar.Sadece uçları acıyo.Anormal bi durum mu var acaba? Henüz ultrasona da gitmedim. Kalp atışlarında gitmeye karar vermiştik. Gitsemiydim ki??
ayy kızlar akşam akşam beni güldürdünüz ya allahta sizi güldürdün
yani eylül kızlarında biri var daha düzeyli ilişkileri 4. Düzeyde yakında ayrıntılı olacaklar ama bilemem gönül bu seninki pipiyi yerse kızlarınıza talip oluruz artık ee bir kızı bin kişi ister bir kişi alır ......
şansları bahtları açık olsunda sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü evlatlarımız olsun
canlarım..sizleri çok özledim..benim kasılmalarım çoğaldığı için her an doğurabilirmişim.o yüzden bütün gün yatıyorum nerdeyse.haftaya annem ve babam gelicek.merak etmeyin sıkabildiğim kadar sıkıcam dişimi 2 hafta daha dayanabilsem bari.bi gelişme olursa mutlaka haberiniz olur.kendinize iyi bakın.dualarınızı esirgemeyin.
GÜNAYDIN CANIM MAŞALLAH SİZE
BENCE EVHAM YAPMA CANIM HERŞEY YOLUNDA BENİMDE GÖĞÜSLERİM AYNEN ÖYLE OLDU 1 HAFTALIĞINA SONRA TEKRAR BOMBA KIVAMINA GELDİ HATTA ŞUAN PATLAMAK ÜZERE
TADINI ÇIKAR BENCE
BENCE BEKLE BİRAZ EN AZ 7 HAFTALIK OLANAKADAR
BEN 8 DE GİTTİM KALP BEBİŞ HEPSİNİ GÖRDÜM ÇIKTIM BEKLEMEK CEFA AMA SEFASIDA PEK TATLI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?