Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Sağol cnm rahatlattın beni. Ztn hiç bişi hissetmiyorum göğüslerde fıslayınca acaba yok mu ki demeye bile başladım Ama o zaman regl gelirdi di mi

RİCA EDERİM CANIM AYNI KORKULARI BENDE YAŞADIM ZAMANINDA AMA ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNE KADAR GELDİK BARİ SANA SÖLİMDE SEN KORKMA
REGL KELİMESİNİDE LUGATINDAN ÇIKARIVER Bİ 9 AY HATTA 8 AYIN KALDI KIZ

nazomm.allah kolay doğum nasip etsin canımmm. Haberdar et bizi.

günaydınnnnnlarr
yaa nassıda sessizlştii buraaa.benn çok fena oldum ywere bişey düşüyo eğilip alamıyorum bilee..göbişimden alt tarafımdan mahrum oldm anam göremiyoruım hiçbiryerimii şu temmuz gelseee doğursammm bebişimm gelsee gelsinn yaaa :
85:

ben henüz görebiliyoken sana tarif edeyim dicem ama sanırım burası uygun yer değil
Mehtap ya göbiş resmini koyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

üşeniyorum yavrum yaaaa yoksa göbüşü koycam Rüzgar paşa ya aldıklarımızı koyacamda nerdeee kıçımı akldıramıyorum eve gelince

kıskandıkkkkkkk bizde koyalımm 13+5
anası ve danası

Eklentiler

• $100_3612.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 47
ohhh cinsiyetinizde belli olmuş maşallah oğlunanası gidio hamilelik bulantı,kusma var mı???

MERHABA CANIM HOŞGELDİN
CİNSİYETİ 12 HAFTALIKKEN ÖĞRENDİK KESİN OLMAMAKLA BERABER TABİ
MAŞALLAH HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ NE BULANTIM NE KUSMAM OLMADI AĞRIM SIZIMDA YOK ÇOK ŞÜKÜR İŞTAHIMDA İYİ YANİ HİÇBİR SIKINTIM YOK MAŞALLAH CANIM HEP BÖYLE OLUR İNŞALLAH
SEN NASILSIN SENİN OĞLUŞ NASIL

hoşbulduk cnm bizde 12. haftada öğrenmiştik ama bizim dr.cinsiyette çok netti,aşermenin olmaması ne güzel inş.hep devam eder,totonu kaşıbenim kusmaktan gözlerim yerinden çıkcak gibi olluyodu bide ağzımdaki demir tadı iğrençti...
şimdi çok iyiyiz cnm çok şükür oğlumda öle kacaman adam oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…