Sağol cnm rahatlattın beni. Ztn hiç bişi hissetmiyorum göğüslerde fıslayınca acaba yok mu ki demeye bile başladımAma o zaman regl gelirdi di mi
canlarım..sizleri çok özledim..benim kasılmalarım çoğaldığı için her an doğurabilirmişim.o yüzden bütün gün yatıyorum nerdeyse.haftaya annem ve babam gelicek.merak etmeyin sıkabildiğim kadar sıkıcam dişimi 2 hafta daha dayanabilsem bari.bi gelişme olursa mutlaka haberiniz olur.kendinize iyi bakın.dualarınızı esirgemeyin.
he he he ben genital bölgemi göremiyorum nasıl birşeydi yahuuu
ben henüz görebiliyoken sana tarif edeyim dicem ama sanırım burası uygun yer değil
Mehtap ya göbiş resmini koyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
üşeniyorum yavrum yaaaa yoksa göbüşü koycam rüzgar paşa ya aldıklarımızı koyacamda nerdeee kıçımı akldıramıyorum eve gelince
mehtap oda mı alıcaksın :26: Yoksa park yatak mı :26:
maşalalhgöbişleriniz pek bir hoş.sağlıkla kucaklamakta nasip olsun.darısı iteyenlere olsun inş.
kıskandıkkkkkkk bizde koyalımm 13+5
anası ve danası
maşalalhGöbişleriniz pek bir hoş.sağlıkla kucaklamakta nasip olsun.darısı iteyenlere olsun inş.
günaydın kızlarrr....kıskandıkkkkkkk bizde koyalımm 13+5
anası ve danası
Hayırlı cumalarrrr
Yarın oğlumu görceeeeeemmm
ohhh cinsiyetinizde belli olmuş maşallah oğlunanası gidio hamilelik bulantı,kusma var mı???
MERHABA CANIM HOŞGELDİN
CİNSİYETİ 12 HAFTALIKKEN ÖĞRENDİK KESİN OLMAMAKLA BERABER TABİ
MAŞALLAH HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ NE BULANTIM NE KUSMAM OLMADI AĞRIM SIZIMDA YOK ÇOK ŞÜKÜR İŞTAHIMDA İYİ YANİ HİÇBİR SIKINTIM YOK MAŞALLAH CANIM HEP BÖYLE OLUR İNŞALLAH
SEN NASILSIN SENİN OĞLUŞ NASIL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?