hoşbulduk cnm bizde 12. haftada öğrenmiştik ama bizim dr.cinsiyette çok netti,aşermenin olmaması ne güzel inş.hep devam eder,totonu kaşıbenim kusmaktan gözlerim yerinden çıkcak gibi olluyodu bide ağzımdaki demir tadı iğrençti...
şimdi çok iyiyiz cnm çok şükür oğlumda öle kacaman adam oldu artık
kıskandıkkkkkkk bizde koyalımm 13+5
anası ve danası
kızlarrrrr aöf sonuçları açıklanmış
sınava giren, bildiğim kadarıyla; mehtap ve seda, nasıl sonuçlar, hemen yazın çok merak ettim...
inşallahhhh durumlar iç açıcıdır
canım baktım saat 16 da diyor yaa...
edoşlaa mettapp meaşallahhh yaaa yirimmm onlarıı yiriimmm:76::76:
Sölüyorum
işletme: 60
hukuka giriş: 64
muhasebe : 57
yani süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam fıstıklar...evet daha doğurmadım ama artık çok az kaldı hissediyorum..her gece doğum yaptığımı görüyorum rüyalarımda.son zamanlarım baya sıkıntılı oluyo,mide bulantım var devamlı kusuyorum..valla hamileliğinizin en güzel günleri tadını çıkarın ve ihtiyaçlarınızı son aylara bırakmadan şimdiden tamamlayın bu psikolojik olarak çok rahatlamanızı sağlayacak.
dilekcim maşallah kaanımıza..
gülsümüm evine hoş geldin,lütfen yorma kendini,mümkünse bütün gün yat,bol bol dinlen.
eda..ayben..ebru..azize..mehtap..seda..ve adını yazamadığım bil cümle hatunlar hepinizi kocaman öpüyorum..haydi şimdilik hoşçakalın..
haaa bu arada eğer giremezsem şimdiden ANNELER GÜNÜNÜZ kutlu olsun..
29.03.2011 --- 29.04.2011 MAŞALLAH KAAN'IM BUGÜN 1 AYLIK OLDU...) ))
Canım oğlum 29.03.2011 3300 gr doğmuştu...Doğumdan 6 gün sonra 3000 gr kalmıştı...29.04.2011 şimdi ise 4900 gr olmuş...41,5 kere maşallah canım oğluma...
slm güzeller
nasılsnız
çok şükür evimdeyim geldim ohhhhhhh evim evim güzel evim
biraz yolcluk yordu birde migren başlayınca günüm zehir oldu ama sağolsun eşimin sayesinde atlattım ohhh iyikide gitmişim geldim bi ilgi bi ilgi peşimde dönüyo arada yapmak güzel canım aşkım
bebişimde iyi teyzeleri gelmeden doktora gittim yine tehliken azalmış ama tamamen geçmemiş dikkat et dedi hayırlısı inş.bişey olmaz
yeğencikler iyi galiba çok şükür geçmişe şöle bi göz attım pek sorun yok yisin teyzesi tek tek hepiciğini kocaman öpüyorum artık bol bol sohbet ederiz ohhhhhhhhh özlemişim vallaaa
buarada benim bulantı tiksinti hala geçmedi midem mahvediyo başlayınca neyse katlanacağız artık bebişim iyi olsunda
selam fıstıklar...evet daha doğurmadım ama artık çok az kaldı hissediyorum..her gece doğum yaptığımı görüyorum rüyalarımda.son zamanlarım baya sıkıntılı oluyo,mide bulantım var devamlı kusuyorum..valla hamileliğinizin en güzel günleri tadını çıkarın ve ihtiyaçlarınızı son aylara bırakmadan şimdiden tamamlayın bu psikolojik olarak çok rahatlamanızı sağlayacak.
dilekcim maşallah kaanımıza..
gülsümüm evine hoş geldin,lütfen yorma kendini,mümkünse bütün gün yat,bol bol dinlen.
eda..ayben..ebru..azize..mehtap..seda..ve adını yazamadığım bil cümle hatunlar hepinizi kocaman öpüyorum..haydi şimdilik hoşçakalın..
haaa bu arada eğer giremezsem şimdiden ANNELER GÜNÜNÜZ kutlu olsun..
GÜNAYDIN KIZLAR HAYIRLI HAFTALAR OLSUN İNŞALLAH
CUMARTESİ KONTROLÜMÜZ VARDI EKİM ANNELERİNDEN AYNEN KOPYALIYORUM BURAYA YAZAMAMIŞTIM
bugün oğlumla buluştuk teyzoşlar oğlum diyorum çünkü artık tesçillendi vesikalık pipoş resmi var elimde pazartesi tarayıp koyarım burayada az pipoş var ya sanki topikte
2li testimizin sonucu mis maşallah riskimiz yokmuş çok şükür bebeğimiz kocaman olmuş maşallah pek yonaşmadı düşünceli gördüm biraz oğlumu eli kafasındaydı devamlı
baş pop mesafemiz 8.5 cm haftasından 4 gün ilerde gidiyodu ama bu hafta tam çıktı 4 gün gerilemiş diyebilirmiyiz yokssa haftasına gelmişmi diyelim üzüldüm ama doktorumuz maşallah dedi oğlumada banada en şikayetsiz hamişi benmişim düşük riskimiz yokmuş suyumuzda gayet iyimiş
son olarak tartıldım 2 hafta önce 61.40 iken şimdi 60.50 çıktım doktor memnun bu durumdan aman alma zaten 5 aydan sonra 10 kilo alıcaksın diyo maşallah bebekte iyi alma alma diyo
16 haftalıkken çağırdı her 2 haftada bir olduğu gibi yine 15 ggün sonra buluşcaz oğlumla
omuriliğinde boşluk olup olmadığı incelencekmiş o hafta kan ilacınada başlıycakmışız elevit ve kalsiyuma ek olarak bizden bu kadar teyzoşlar
darısı test yaptırcak, yaptırmış sonuç bekleyen herkesin başına
bebeklerimiz hayatları boyunca girdikleri bütün testlerden böyle tertemiz çıkarlar inşallah
Maşallahdeğmesin.
bizde 18 haftaya girdik 2 li testimizde herhangi bir risk yoktu çok şükür, 4 lü testimizin sonucunuda cuma aldım bu gün eşim doktora götürecek, anlayabildiğim kadarıyla ondada bir risk yok, soz sözü doktorumuz söyleyecek. bizde demir (ferrum fort) ve elevit kullanıyoruz. dün akşam ilk defa hareketlerini hissettim , çok mutluyum Allah isteyen herkese versin
günaydınnn
Gülsüm gelmişş canımm ohhh evine topiğee hoşgeldinn yorma kendinii
Nazo abla ay sana az kaldı ne güzll biizimde o günlerimiz gelsin hemenn
Edoşşş maşallahhhCanım bıdığaaa hele at pipi resminide görelim paşanın
bu arada hemen 32.haftam gelsin rapor alıp ayrılcam kaldıramıorum artık..uzatıcam demiştim ama yokk..günümde doluyor zatenn evimin tadını çıkartıcam..boll.bolll
Havalarda bi açıyo bi kapanıyo azıcık güzelleşse gezer tozarım hiçbişey almaıdm daha kızıma...
GÜNAYDIN KIZLAR HAYIRLI HAFTALAR OLSUN İNŞALLAH
CUMARTESİ KONTROLÜMÜZ VARDI EKİM ANNELERİNDEN AYNEN KOPYALIYORUM BURAYA YAZAMAMIŞTIM
bugün oğlumla buluştuk teyzoşlar oğlum diyorum çünkü artık tesçillendi vesikalık pipoş resmi var elimde pazartesi tarayıp koyarım burayada az pipoş var ya sanki topikte
2li testimizin sonucu mis maşallah riskimiz yokmuş çok şükür bebeğimiz kocaman olmuş maşallah pek yonaşmadı düşünceli gördüm biraz oğlumu eli kafasındaydı devamlı
baş pop mesafemiz 8.5 cm haftasından 4 gün ilerde gidiyodu ama bu hafta tam çıktı 4 gün gerilemiş diyebilirmiyiz yokssa haftasına gelmişmi diyelim üzüldüm ama doktorumuz maşallah dedi oğlumada banada en şikayetsiz hamişi benmişim düşük riskimiz yokmuş suyumuzda gayet iyimiş
son olarak tartıldım 2 hafta önce 61.40 iken şimdi 60.50 çıktım doktor memnun bu durumdan aman alma zaten 5 aydan sonra 10 kilo alıcaksın diyo maşallah bebekte iyi alma alma diyo
16 haftalıkken çağırdı her 2 haftada bir olduğu gibi yine 15 ggün sonra buluşcaz oğlumla
omuriliğinde boşluk olup olmadığı incelencekmiş o hafta kan ilacınada başlıycakmışız elevit ve kalsiyuma ek olarak bizden bu kadar teyzoşlar
darısı test yaptırcak, yaptırmış sonuç bekleyen herkesin başına
bebeklerimiz hayatları boyunca girdikleri bütün testlerden böyle tertemiz çıkarlar inşallah
senin bebişine de maşallah canım...cinsiyeti belli mi? pipilimi , zilli mi?Maşallahdeğmesin.
bizde 18 haftaya girdik 2 li testimizde herhangi bir risk yoktu çok şükür, 4 lü testimizin sonucunuda cuma aldım bu gün eşim doktora götürecek, anlayabildiğim kadarıyla ondada bir risk yok, soz sözü doktorumuz söyleyecek. bizde demir (ferrum fort) ve elevit kullanıyoruz. dün akşam ilk defa hareketlerini hissettim , çok mutluyum Allah isteyen herkese versin
artık şu alışverişini yap sedacım..neden oyalanıyosun?? vallahi bak ilerki aylarda çok zor oluyor..istediğin gibi gezip alışveriş yapamazsın sonra, benden söylemesi...günaydınnn
bu arada hemen 32.haftam gelsin rapor alıp ayrılcam kaldıramıorum artık..uzatıcam demiştim ama yokk..günümde doluyor zatenn evimin tadını çıkartıcam..boll.bolll
havalarda bi açıyo bi kapanıyo azıcık güzelleşse gezer tozarım hiçbişey almaıdm daha kızıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?