Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

MAŞALLAH KOCA ADAMA
HERGÜN ŞÜKREDİYORUM CANIM HALİME EKİM ANNELERİ TOPİĞİNDE NE SIKINTILAR YAŞAYANLAR VAR AKLIM ŞAŞIYOR HER OKUDUĞUMDA BİRKEZ DAHA ŞÜKREDİYORUM
TOTOMU KAŞIYORUM SAÇIMI ÇEKİYORUM TAHTAYA VURUYORUM VS..

kızlarrrrr aöf sonuçları açıklanmış
sınava giren, bildiğim kadarıyla; mehtap ve seda, nasıl sonuçlar, hemen yazın çok merak ettim...
inşallahhhh durumlar iç açıcıdır

kızlarrrrr aöf sonuçları açıklanmış
sınava giren, bildiğim kadarıyla; mehtap ve seda, nasıl sonuçlar, hemen yazın çok merak ettim...
inşallahhhh durumlar iç açıcıdır

canım baktım saat 16 da diyor yaa...

edoşlaa mettapp meaşallahhh yaaa yirimmm onlarıı yiriimmm:76::76:

canım baktım saat 16 da diyor yaa...

edoşlaa mettapp meaşallahhh yaaa yirimmm onlarıı yiriimmm:76::76:

saat 16 falan demiyoomazeret kabul etmiyorum:)
biz baktık arkadaşlarınkine...cümbür cemaatt doluştuk odaya çok heyecanlıydı:)
çabukkkk söle sonucunu..gelmeyim orayaa

kızlar bakınn ne buldummm Kadın beyninin mizahi açıklamasıymış

29.03.2011 --- 29.04.2011 MAŞALLAH KAAN'IM BUGÜN 1 AYLIK OLDU... ) ))

Canım oğlum 29.03.2011 3300 gr doğmuştu...Doğumdan 6 gün sonra 3000 gr kalmıştı...29.04.2011 şimdi ise 4900 gr olmuş...41,5 kere maşallah canım oğluma...

slm güzeller
nasılsnız
çok şükür evimdeyim geldim ohhhhhhh evim evim güzel evim
biraz yolcluk yordu birde migren başlayınca günüm zehir oldu ama sağolsun eşimin sayesinde atlattım ohhh iyikide gitmişim geldim bi ilgi bi ilgi peşimde dönüyo arada yapmak güzel canım aşkım
bebişimde iyi teyzeleri gelmeden doktora gittim yine tehliken azalmış ama tamamen geçmemiş dikkat et dedi hayırlısı inş.bişey olmaz
yeğencikler iyi galiba çok şükür geçmişe şöle bi göz attım pek sorun yok yisin teyzesi tek tek hepiciğini kocaman öpüyorum artık bol bol sohbet ederiz ohhhhhhhhh özlemişim vallaaa
buarada benim bulantı tiksinti hala geçmedi midem mahvediyo başlayınca neyse katlanacağız artık bebişim iyi olsunda

selam fıstıklar...evet daha doğurmadım ama artık çok az kaldı hissediyorum..her gece doğum yaptığımı görüyorum rüyalarımda.son zamanlarım baya sıkıntılı oluyo,mide bulantım var devamlı kusuyorum..valla hamileliğinizin en güzel günleri tadını çıkarın ve ihtiyaçlarınızı son aylara bırakmadan şimdiden tamamlayın bu psikolojik olarak çok rahatlamanızı sağlayacak.
dilekcim maşallah kaanımıza..
gülsümüm evine hoş geldin,lütfen yorma kendini,mümkünse bütün gün yat,bol bol dinlen.
eda..ayben..ebru..azize..mehtap..seda..ve adını yazamadığım bil cümle hatunlar hepinizi kocaman öpüyorum..haydi şimdilik hoşçakalın..
haaa bu arada eğer giremezsem şimdiden ANNELER GÜNÜNÜZ kutlu olsun..

canmm Allah kurtarsın inşallah hayırlı doğumlar dilerim

günaydın kızlarrnasılsınız bakalım??

maşallah kaan paşaya..büyümüş koca adam olmuş artıkAllah uzun ömürler versin inşallahh...

hoşgeldin gülom...bizde seni özledik valla..sonunda gelebildin ama senin içinde bi değişiklik oldu memlekete gitmek,evine geldin artık, iş güç yapma sakın..topik olarak şiddet uygularız sana haberin olsun :)bebeğin iyi olmasına da çok sevindim canım...

ayyyyy içimden bi ses anneler gününe kadar doğum yapcanı sölüyoo, hadi hayırlısı bakalım

GÜNAYDIN KIZLAR HAYIRLI HAFTALAR OLSUN İNŞALLAH
CUMARTESİ KONTROLÜMÜZ VARDI EKİM ANNELERİNDEN AYNEN KOPYALIYORUM BURAYA YAZAMAMIŞTIM
bugün oğlumla buluştuk teyzoşlar oğlum diyorum çünkü artık tesçillendi vesikalık pipoş resmi var elimde pazartesi tarayıp koyarım burayada az pipoş var ya sanki topikte
2li testimizin sonucu mis maşallah riskimiz yokmuş çok şükür bebeğimiz kocaman olmuş maşallah pek yonaşmadı düşünceli gördüm biraz oğlumu eli kafasındaydı devamlı
baş pop mesafemiz 8.5 cm haftasından 4 gün ilerde gidiyodu ama bu hafta tam çıktı 4 gün gerilemiş diyebilirmiyiz yokssa haftasına gelmişmi diyelim üzüldüm ama doktorumuz maşallah dedi oğlumada banada en şikayetsiz hamişi benmişim düşük riskimiz yokmuş suyumuzda gayet iyimiş
son olarak tartıldım 2 hafta önce 61.40 iken şimdi 60.50 çıktım doktor memnun bu durumdan aman alma zaten 5 aydan sonra 10 kilo alıcaksın diyo maşallah bebekte iyi alma alma diyo
16 haftalıkken çağırdı her 2 haftada bir olduğu gibi yine 15 ggün sonra buluşcaz oğlumla
omuriliğinde boşluk olup olmadığı incelencekmiş o hafta kan ilacınada başlıycakmışız elevit ve kalsiyuma ek olarak bizden bu kadar teyzoşlar
darısı test yaptırcak, yaptırmış sonuç bekleyen herkesin başına
bebeklerimiz hayatları boyunca girdikleri bütün testlerden böyle tertemiz çıkarlar inşallah

Maşallah değmesin.
bizde 18 haftaya girdik 2 li testimizde herhangi bir risk yoktu çok şükür, 4 lü testimizin sonucunuda cuma aldım bu gün eşim doktora götürecek, anlayabildiğim kadarıyla ondada bir risk yok, soz sözü doktorumuz söyleyecek. bizde demir (ferrum fort) ve elevit kullanıyoruz. dün akşam ilk defa hareketlerini hissettim , çok mutluyum Allah isteyen herkese versin

OY TEŞEKKÜR EDERİZ SİZEDE MAŞALLAH
4 LÜNDE TERTEMİZ ÇIKSIN İNŞALLAH
BENDE ÇOK SABIRSIZLANIYORUM HAREKETLERİNİ HİSSETMEK İÇİN :97:
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN YAVRULARIMIZ BİZE BAĞIŞLASIN

günaydınnn
gülsüm gelmişş canımm ohhh evine topiğee hoşgeldinn yorma kendinii
nazo abla ay sana az kaldı ne güzll biizimde o günlerimiz gelsin hemenn
edoşşş maşallahhh canım bıdığaaa hele at pipi resminide görelim paşanın

bu arada hemen 32.haftam gelsin rapor alıp ayrılcam kaldıramıorum artık..uzatıcam demiştim ama yokk..günümde doluyor zatenn evimin tadını çıkartıcam..boll.bolll

havalarda bi açıyo bi kapanıyo azıcık güzelleşse gezer tozarım hiçbişey almaıdm daha kızıma...

pipoşu evde unuttum sedoş
Yarın kısmetse sergiliycez
Az kaldı canım seninde

tescillendi yani....maşallahh topiğimize bir pipili daha geliyor..canım benimmmmm çok sevindimm kılonu kafana takma,çok yiyiyosunda sanki, kılo alıcaksın bu iştaha bu kılo normal yani :) doktorunda dediği gibi 5. aydan sonra şişmeye başlarsın son cümlenede canı gönülden AMİNNN diyorum bitanem

senin bebişine de maşallah canım...cinsiyeti belli mi? pipilimi , zilli mi?

artık şu alışverişini yap sedacım..neden oyalanıyosun?? vallahi bak ilerki aylarda çok zor oluyor..istediğin gibi gezip alışveriş yapamazsın sonra, benden söylemesi...
hamileliğin 20. haftalarında falan şu kadar uzatırım , bu kadar uzatırım izni diye konuşuyoduk, günler ilerledikçe, durum değişiyo, dayanamaıyorum artık uzatmıcam oluyoo dimi
benim son 3 haftam, bende 5 hafta değil 4 hafta uzatmış olcam böylelikle....hayırlısıyla 20 mayıs son çalışma günüm olacak ... o gün bi gelseeeee

Herkese Merhaba
bu konuyu yeni gördm. bişey öğrenmek istiyorum. ben 14+3 haftalık hamileyim bebek hareketlerini nezaman hissetmeye başladınız? bi an önce hissetmek istiyorum ultrasonda kıpır kıpır ama ben hissetmiyorum nezaman hissetcemki :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…