kızlar selam.şuan 5+6 hamileyim.Dün dr gittim.Rahim içinde kanama başlamış.Düşük önleyici verdi bana.Bebeğin kesesi ile alakası olmayan bir yerde.Bebek rahime tutunmaya çalışırken damar patlatmış olabilir korkma dedi ama gel bana sor.
Benim durumumda olan ilaç yada iğne kullanan var mı düşmesin diye?
acil cvp bekliyorum
öpüldünüz
kızlar selam.şuan 5+6 hamileyim.Dün dr gittim.Rahim içinde kanama başlamış.Düşük önleyici verdi bana.Bebeğin kesesi ile alakası olmayan bir yerde.Bebek rahime tutunmaya çalışırken damar patlatmış olabilir korkma dedi ama gel bana sor.
acil cvp bekliyorum
öpüldünüz
tescillendi yani....maşallahh topiğimize bir pipili daha geliyor..canım benimmmmm çok sevindimm kılonu kafana takma,çok yiyiyosunda sanki, kılo alıcaksın bu iştaha bu kılo normal yani :) doktorunda dediği gibi 5. aydan sonra şişmeye başlarsın son cümlenede canı gönülden AMİNNN diyorum bitanem
senin bebişine de maşallah canım...cinsiyeti belli mi? pipilimi , zilli mi?
artık şu alışverişini yap sedacım..neden oyalanıyosun?? vallahi bak ilerki aylarda çok zor oluyor..istediğin gibi gezip alışveriş yapamazsın sonra, benden söylemesi...
hamileliğin 20. haftalarında falan şu kadar uzatırım , bu kadar uzatırım izni diye konuşuyoduk, günler ilerledikçe, durum değişiyo, dayanamaıyorum artık uzatmıcam oluyoo dimi
benim son 3 haftam, bende 5 hafta değil 4 hafta uzatmış olcam böylelikle....hayırlısıyla 20 mayıs son çalışma günüm olacak ...o gün bi gelseeeee
progestan mı verdi canım?
canım geçmiş olsun benimde 5.haftamda bide 10.haftamda kanamam olmuştu doktorum progestan fitil verdi vaginal fitil sabah öğlen akşam kullandım durdu Allahın izniyle birşey olmaz bebeğine korkma canım
İlk hamileliğimde hiç böyle şeyler olmadı.Çok rahat geçti.Çalışıyorum bu ilaç beni sarhoş yapıyor
ayy ne güzell....ben eşimi şimdiden sıkıştırıyorum eve kesn internetttt
ya canım haklısın bende çok hantallaştım geçen avm ye gezmeye gititk anladım ayaklarım kaskatı oldu şişti artık herşeyimi hazırlamam gerek..eksik listemi tamamlamam gerekiyo..odamız gelsn de kolay yavaş yavaş dizerimm..ama ilk önce hastahane çıkış çantamı hazır etmem gerekiyo..doktorum yalancı sancılar girer artık bu durumlarda bol bol dinlen demişti...artık 32.haftaya kaldıçalışmıycam çok yoruyor ebru sende de kaşınma varmı canım yaa uyuz gibi kaşınıyorum popom bilee:85::85:
gebelik kaşıntısı diye varmış hakketen..bizim haziran annelerinde biri daha diyodu kaşınıyorum diye :))) bende olmadı canımm...ama korkma normalmiş o kaşıntılar.
Herkese Merhaba
bu konuyu yeni gördm. bişey öğrenmek istiyorum. ben 14+3 haftalık hamileyim bebek hareketlerini nezaman hissetmeye başladınız? bi an önce hissetmek istiyorum ultrasonda kıpır kıpır ama ben hissetmiyorumnezaman hissetcemki :84:
acil cvp bekliyorum
öpüldünüz
selam kızlar. nasılsınız?
herşey yolunda bildiğim kadarıyla. gülsüm cüm düşük tehliken geçmiş çok şükür.nasıl sevindim anlatamam. nazo nunda doğumuna çok az kaldı. edoşumun haberlerinide telefonla aldım zaten. çok sevindim onun içinde. yerim yeğenimin pipoşunu
bende hafta sonu iyi geçirdim diyemem. yeğenim şeker komasına girmiş ve hastaneye kaldırmışlar. abim ilgileniyor çünkü anne baba ayrı. anneden haber yok. babayıda refakatçi olarak kabul etmedi hastane abimde benden rica etti hastanede kalmam için.bende cuma günü iş çıkışı hastaneye gittim. tabi öncesinde canım arkadaşım eda sen gelene kadar ben hastaneye gider kalırım yanında dedi ve nasıl sevindim nasıl mutlu etti beni anlatamam. hakkını nasıl öderim senin canım arkadaşım benim. bu hareketinle beni nasıl duygulandırdın o gün anlatamam. seni çooooook seviyorummmmm. iyiki varsın.
neyse bende hastanede bir gün rafakatçi olarak kaldım ama hastane okadar kötüydü ki anlatamam. enfeksiyon kapıcam diye çok korktum. yatamadım da sabaha kadar. neyse ertesi gün akşamı şekeri düştü de çıkardık hastaneden. yalvar yakar çıkarttım yoksa pazartesiye kadar kalacaktı.
neyse benden bukadar.
perşembe günü ikili tarama testimiz var. daha yaptıramadık tarama testimizi. göbüş resimleri konulmuş buraya bende koyayım dedim. bakın bakalım göbüşümüz büyümüşmüüü
Eki Görüntüle 188644 Eki Görüntüle 188643
selam kızlar. nasılsınız?
herşey yolunda bildiğim kadarıyla. gülsüm cüm düşük tehliken geçmiş çok şükür.nasıl sevindim anlatamam. nazo nunda doğumuna çok az kaldı. edoşumun haberlerinide telefonla aldım zaten. çok sevindim onun içinde. yerim yeğenimin pipoşunu
bende hafta sonu iyi geçirdim diyemem. yeğenim şeker komasına girmiş ve hastaneye kaldırmışlar. abim ilgileniyor çünkü anne baba ayrı. anneden haber yok. babayıda refakatçi olarak kabul etmedi hastane abimde benden rica etti hastanede kalmam için.bende cuma günü iş çıkışı hastaneye gittim. tabi öncesinde canım arkadaşım eda sen gelene kadar ben hastaneye gider kalırım yanında dedi ve nasıl sevindim nasıl mutlu etti beni anlatamam. hakkını nasıl öderim senin canım arkadaşım benim. bu hareketinle beni nasıl duygulandırdın o gün anlatamam. seni çooooook seviyorummmmm. iyiki varsın.
neyse bende hastanede bir gün rafakatçi olarak kaldım ama hastane okadar kötüydü ki anlatamam. enfeksiyon kapıcam diye çok korktum. yatamadım da sabaha kadar. neyse ertesi gün akşamı şekeri düştü de çıkardık hastaneden. yalvar yakar çıkarttım yoksa pazartesiye kadar kalacaktı.
neyse benden bukadar.
perşembe günü ikili tarama testimiz var. daha yaptıramadık tarama testimizi. göbüş resimleri konulmuş buraya bende koyayım dedim. bakın bakalım göbüşümüz büyümüşmüüü
bakalım ebrucum kız olacak galiba. Benim toto zaten birazdan büyüktü. Büyümüş olabilirgünaydın kızlar..hayırlı bir gün geçirmemiz dileğiyle.....
Canım benim, çok geçmiş olsun yiğenin için üzüldüm..ama çok çabuk atlatmış şükür, buda kötünün yanında iyi haber tabiki.allah acil şifalar versin.göbüşün çok güzelllTotodamı büyümüş ne? Kızın mı olcak yoksa senin Edoşunkini öğrendik, şimdi büyük bir merakla seninkini ve gülsümünkini bekliyoruz..... :))
ya ama yerim ben o göbeğide içindekinide yaaaaaa
Maşallah çok güzel gözüküyorKarakterli bir göbekmiş aybenim benimki gibi kişilik bunalımı yaşamıyor
Biz artık kk dışıına çıktık kardeş olduk bebelerimizde beraber büyücek her zaman her şartta yanındayım güzel kardeşim benim, seninde benim yanımda olucağına eminim seni seviyoruum
cnım benim h.g düşük tehlikenin geçmesine sevindim...hadi koş doktora cinsiyeti fena merak edyiroum...gerçi rabbim sağlıklısını versn işalllah..kendine dikkat et..iyi akşamlar herkişlereeeeeee
dedim ama kimsecikler yok
geçmişe baktım güzel haberler okudum nazom Allah kurtasın hayırlısıyla sıra ebru ve sedada
edoşum testler temiz çıkmış maşallah darısı diğerlerine inş.
aybenmm maşallahh kızz anasıı seniiselam kızlar. nasılsınız?
neyse benden bukadar.
slm güzeller
Nasılsnız aybenim yeğenine çoooooooookkkk geçmiş olsun bidaha olmaz inş.göbüşünde pek bi şeker kızzz cinsiyet belli olmadımı hala:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?