Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

dualarım seninle gülom

sağoledoşum ama olmadı beya cinsiyeti öğrenemedik doktor iyice baktı ama belli olmuyo dedi 14 15 haftalarda kesin sonuç alırsın dedi hayırlısı bakalım iki hafta daha bekleyeceğiz ozama öğreniriz rtık ama osun bebişimi görmekte yetti bana kurban olduğum nasılda kıpır kpırdı babasıda gözlerini alamadı ama nedense izlerken içime kız gibi geldi içimden hep hanım kendni göstermiyo dedim

günaydınlarr arkadaşlar, bende size katılabilirmiyim, henüz çok yeni hamileyim, 34 yaşındayımm ve ikinci bebeğim 11 yıl ara verdiğimdenmidir yoksa yaş ilerlediğindenmidir ilk bebeğim gibi heycanlıyım.

MAŞALLAH GÜLOM YAVRUNA BENİM PAŞA HEP ENSE YAPIYO ACABA KIZ ÇOCUKLARIMI HAREKETLİ OLUYOR BİLMEMKİ :26:
NEYSE AZ KALDI ZATEN 14 15 HAFTANA

selam kızlar..
bugun itibariyle izne ayrıldım..şuan evdeyim:):119::119: artık geri sayımı evde yapıcam hayırlısıyla..
birazda moralim bozuk aslında...isim egemen istiyoduk ama eşim; bizim burdaki cami hocasına sormuş, hoca da tek olarak koymayın yanına kuranda geçen bi isim daha ekleyin demiş...bende çift isim istemıyorum..bizim isim değişecek gibi görünüyoo okadar da alışmıştım ki bu isme..
az sonra da pazara gidicem arkadaşla yaşasın evde olmak :)))
hepinizi öpüyorum kızlar...kendinize ve bebişlere iyi bakın...

kızlar bu arada bizim internet yok. cebi pc ye bağlayarak cebin internetini kullanıyorum. her an çıkabilirim... yarın konuşuruzzzz....

edoş hala gelmedi. dediğim gibi cep telefonundan bağlanıyorum. çıkmak zorundayım. yarın şirketten girerim...

aneeeeeeeeee kimseler yok kaldım tek başıma evde tek başıma topikde tek başıma

:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…