Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

OFFF BU RÜYALAR İNSANI ÇOK ETKİLİYO İŞTE ALLAH BİLİR BE TATLIM :Saruboceq: İNŞALLAH MAYIS BENİMDE İÇİME DOĞUYOR KONCAK BEBİŞLER GÖBÜŞLERE :Saruboceq: HAYIRLISIYLA İNŞALLAH :Saruboceq:
AMA ŞUNU BİLİYOM RÜYADA ALTIN KOLYE ALTIN BİLEZİK TAKARKEN GÖRMEK HAMİLELİK MİŞ...

ARTIK BURDAYIZ CANMM...LİSTEYİDE BURAYA TAŞIDIM.
yok tatlım 29 unda lekelenme 30 undada söküldü.tam beklenen tarih..şaşmıyo sağolsun..:bbo:

AYNI BENDE 29 LEKELER OLDU 30 DADA SÖKÜLDÜM :bbo:
BEN 29 MAYISI BEKLİYOM.
SENİN ADET LER KAÇ GÜNDE BİR GELİYOKİ? 25 MAYISI YAZDIRDIN?

azizecim yeni topiğin hayırlı olsun canımm, burası daha iyi olmuş,en azından gebe kalınca kızlar ayrılmıcak topikten bebiş gelene kadar devam etcekk...

azizecim yeni topiğin hayırlı olsun canımm, burası daha iyi olmuş,en azından gebe kalınca kızlar ayrılmıcak topikten bebiş gelene kadar devam etcekk...

evet bebikim yaa...aylar topiki hemen geçiyo...
berda hamilede olsak devam ederiz...
senide bekliyom canmm.

evet bebikim yaa...aylar topiki hemen geçiyo...
berda hamilede olsak devam ederiz...
senide bekliyom canmm.

evet canım ya bakaım mayıs kaldı, mayıs ta gebe kalmazsak artık, nolcakk, diğer topiğe hiç giremeyiz burda devam ederiz canım fırsat buldukça benim topikte çoşuyo hamilemiz çıktı inş hamileler coğalır canımm...

yarın kısmetse adetimin son günü ohhhh sositososito
hiç çekilmiyo şu pedler yaa :kedi:

ARTIK BURDAYIZ CANMM...LİSTEYİDE BURAYA TAŞIDIM.

AYNI BENDE 29 LEKELER OLDU 30 DADA SÖKÜLDÜM :bbo:
BEN 29 MAYISI BEKLİYOM.
SENİN ADET LER KAÇ GÜNDE BİR GELİYOKİ? 25 MAYISI YAZDIRDIN?

tatlım 26 günde lekeler başlıyor..o yüzden 25 mayıs diyorum....ve demek bilezik takmak hamilelikmiş öyle mi?ben kendimi gördüm erkek bebekle..ama komşumuzun babası bile görmüş....insan ümitleniyo işte....çalışmalar başladımı ümitte başlıyo...

bebikim benide 29 mayısa yaz canmm senin listeye hihoyyyt

ben son hamileliğimde gördüm rüyamda altın kolye takıyodum ve 2gün sonra hamile olduğumu öğrendim.

slm kızlar eşim ütü yapıyor o ütüyü yapana kadar bakım dedim neler yapıyorsunuz

ben son hamileliğimde gördüm rüyamda altın kolye takıyodum ve 2gün sonra hamile olduğumu öğrendim.

aaaa ilk defa duydum..insallah bu ay bol bol altın kolye takarız...bi çalışmalara başlıyalım da Allah'ın izniyle....umarım aylar ilerlemez daha fazla....ben bide milletin lafını duyuyom sıkıldım artık.....es kaza bebek istiyoruz diye söyledim birkaç kişiye...3 aydır da olmayınca millet dr gidin bi demeye başladı...sanki herkes ilk aydan hamile kalabiliyomuş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…