bu ay beni hiç tahmin etmediğim insanlar bile kucağımda erkek bebekle görmüşler aradılar var mı kız bi şey diye? bende kendimi kaptırmışım...aaaaa onlar bile rüyasında gördüyse diye....ama eşim demişti...sen yine de kendini fazla kaptırma diye....bu ay insallah olcak bebeiş...
ARTIK BURDAYIZ CANMM...LİSTEYİDE BURAYA TAŞIDIM.ya tatlım bu arada yeni topiğimiz hayırlı olsun..o kadar özlemişim ki sizinle konuşmayı ne yazcağımı ne söliceğimi şaştım valla....diğer topiği kullanmıcaz mı artık ..ona göre takılalım....
yok tatlım 29 unda lekelenme 30 undada söküldü.tam beklenen tarih..şaşmıyo sağolsun..:bbo:
slm kızlar
yeni arkadaşlarda gelmiş
inş.bu ay müjdeyi verir herkeshihoyyyt
azizecim yeni topiğin hayırlı olsun canımm, burası daha iyi olmuş,en azından gebe kalınca kızlar ayrılmıcak topikten bebiş gelene kadar devam etcekk...
evet bebikim yaa...aylar topiki hemen geçiyo...
berda hamilede olsak devam ederiz...
senide bekliyom canmm.
ARTIK BURDAYIZ CANMM...LİSTEYİDE BURAYA TAŞIDIM.
AYNI BENDE 29 LEKELER OLDU 30 DADA SÖKÜLDÜM :bbo:
BEN 29 MAYISI BEKLİYOM.
SENİN ADET LER KAÇ GÜNDE BİR GELİYOKİ? 25 MAYISI YAZDIRDIN?
evet canım ya bakaım mayıs kaldı, mayıs ta gebe kalmazsak artık, nolcakk, diğer topiğe hiç giremeyiz burda devam ederiz canım fırsat buldukça benim topikte çoşuyo hamilemiz çıktı inş hamileler coğalır canımm...
yarın kısmetse adetimin son günü ohhhh sositososito
hiç çekilmiyo şu pedler yaa :kedi:
tatlım 26 günde lekeler başlıyor..o yüzden 25 mayıs diyorum....ve demek bilezik takmak hamilelikmiş öyle mi?ben kendimi gördüm erkek bebekle..ama komşumuzun babası bile görmüş....insan ümitleniyo işte....çalışmalar başladımı ümitte başlıyo...
hele sıcaklarda...batıyo resmen bana....
bebikim benide 29 mayısa yaz canmm senin listeye hihoyyyt
ben son hamileliğimde gördüm rüyamda altın kolye takıyodum ve 2gün sonra hamile olduğumu öğrendim.
bebikim senin topik hangisi?
cuma listeyi güncellemiştim canımm yazdım seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?