Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

eheh ben gündüz de sormuştum ama, belki farklı düşüncesi olanlar vardır, yazayım..

hanımlar ben 14 nisanda adet oldum. 23- 26-28 de hoppidik günler oldu. 29 unda 30 unda çok pembe kimi zaman kahve akıntılar oldu. 1 ve 2 mayısta adet gibi oldum ama, çok çok az oluyorum. yani öyle her zamanki adetler gibi hörül hörül değil. ama oluyor az az. şimdi ben hamiş miyim, hamişsem bu adetimsi şey ne, böyle bir durum yaşayan duyan bilen var mı?

slm kızlar eşim ütü yapıyor o ütüyü yapana kadar bakım dedim neler yapıyorsunuz

ohhhhh...ne güzel...hamişlikten dolayı mı bu ilgi alaka....eğer öyleyse Allah'ım bizede nasip etsin bebişi ve böle alakayı...:Saruboceq:.

ohhhhh...ne güzel...hamişlikten dolayı mı bu ilgi alaka....eğer öyleyse Allah'ım bizede nasip etsin bebişi ve böle alakayı...:Saruboceq:.

canım inşallah yok canım ya akşamları agırlasıyorum yemekten sonra suyumu bile eşim getiriyor sagolsun ama eşim hep böyleydi hamilelikte tuz biber oldu o olmasa ne yaparım ben :asigim:

slm kızlar eşim ütü yapıyor o ütüyü yapana kadar bakım dedim neler yapıyorsunuz
canmm senin cinsiyet bellideğilmi?

aaaaaaaaaa onlara ne bee aklinialirimsmile
sen kimseyi duyma tatlım...bizede 2.için çok geç kaldınız diyolar millet konuşuyo işte başka dertleri kalmamış gibi milletin töbe töbe aklinialirimsmile

bak sinir geldi şindik bana aklinialirimsmile

benim ananem tüm hamileliklerinde üstüne görmüş...ama keilmiş 2 gün sonra...umarım seninde öyledir arkadaşım...

canım yumurtlama günlerinde eşinle beraber olmuşsun egerkı yumurtlama günün farklı degılse şayet evet hamile olundugu halde lekeler olabılıyormuş ama sen ayın 14 unu bekle derim ben olmazsan tatlım test yap

ay allah iyiliğini versin canmm kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni yine kaydirigubbakcemile3 hoppidik günler :roflol:

azizecim cinsiyeti belli degil bebeişimin biz eşimle öyle konuştuk erkek olursa ali kız olursa irem dedik kesin bişey yok bakalım

ayyyyy benim bebiş yok sizde 1 tane var(Allah bağışlasın) sizede mi...oha yani...bu millet kime neye karışacağını şaştı valla..insanlara cevapta veremiyosun...adetim düzenli benim ultrasyon taramasında da herşey normal diyorum.. bu sefer" aaaaa eşinde bi sorun olabilir" diyolar...artık yaza bıraktık felan diyorum.ama akıllandım bi daha etraftan kimseye söylemicem..çok karışıyolar..:umursamaz:

azizecim cinsiyeti belli degil bebeişimin biz eşimle öyle konuştuk erkek olursa ali kız olursa irem dedik kesin bişey yok bakalım

ayyyy....isim safhalarına gelsek keşke bizde...gerçi ben kızın ismini buldum ama.....erkek babasına bırakıyorum daha çok...Allah sağlıklı,hayırlısını versin....ama düşündüğünüz iki isimde güzel bence...

bakma canım ya daha cok erken aslında konuşmamaya calışıyoruz ama insan dayanamıyor ben öyle hazırlık falanda yapmıycam 8. aya kadar bir o zamanları görelım de hazırlıklar kolay 2 günde alınır

defnecim benim eşimde ögretmen şimdi dogudayız tain beklıyoruz bu ay bakalım

kızlarrr özlemişim valla sizinle sohbet etmeyi.....ama şimdilik gitmeliyim...ayyyyy canımda hiç gitmek istemiyo.....acık daha mı kalsamm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…