- 2 Mart 2010
- 365
- 151
- 103
söylenişi bana pek güzel gelmiyo...
okadar güzel kız isimleri varki.senin kızın mı olcak yaa...
slm kızlar eşim ütü yapıyor o ütüyü yapana kadar bakım dedim neler yapıyorsunuz
ohhhhh...ne güzel...hamişlikten dolayı mı bu ilgi alaka....eğer öyleyse Allah'ım bizede nasip etsin bebişi ve böle alakayı...:Saruboceq:.
canmm senin cinsiyet bellideğilmi?slm kızlar eşim ütü yapıyor o ütüyü yapana kadar bakım dedim neler yapıyorsunuz
aaaa ilk defa duydum..insallah bu ay bol bol altın kolye takarız...bi çalışmalara başlıyalım da Allah'ın izniyle....umarım aylar ilerlemez daha fazla....ben bide milletin lafını duyuyom sıkıldım artık.....es kaza bebek istiyoruz diye söyledim birkaç kişiye...3 aydır da olmayınca millet dr gidin bi demeye başladı...sanki herkes ilk aydan hamile kalabiliyomuş gibi.
eheh ben gündüz de sormuştum ama, belki farklı düşüncesi olanlar vardır, yazayım..
hanımlar ben 14 nisanda adet oldum. 23- 26-28 de hoppidik günler oldu. 29 unda 30 unda çok pembe kimi zaman kahve akıntılar oldu. 1 ve 2 mayısta adet gibi oldum ama, çok çok az oluyorum. yani öyle her zamanki adetler gibi hörül hörül değil. ama oluyor az az. şimdi ben hamiş miyim, hamişsem bu adetimsi şey ne, böyle bir durum yaşayan duyan bilen var mı?
mersi şekercim opuyorumnanaktan
bebikim seninle ben listenin sonundayız bilmiyorumkismile bekle bekle dur offfffff
eheh ben gündüz de sormuştum ama, belki farklı düşüncesi olanlar vardır, yazayım..
hanımlar ben 14 nisanda adet oldum. 23- 26-28 de hoppidik günler oldu. 29 unda 30 unda çok pembe kimi zaman kahve akıntılar oldu. 1 ve 2 mayısta adet gibi oldum ama, çok çok az oluyorum. yani öyle her zamanki adetler gibi hörül hörül değil. ama oluyor az az. şimdi ben hamiş miyim, hamişsem bu adetimsi şey ne, böyle bir durum yaşayan duyan bilen var mı?
canmm senin cinsiyet bellideğilmi?
aaaaaaaaaa onlara ne bee aklinialirimsmile
sen kimseyi duyma tatlım...bizede 2.için çok geç kaldınız diyolar millet konuşuyo işte başka dertleri kalmamış gibi milletin töbe töbe aklinialirimsmile
bak sinir geldi şindik bana aklinialirimsmile
azizecim cinsiyeti belli degil bebeişimin biz eşimle öyle konuştuk erkek olursa ali kız olursa irem dedik kesin bişey yok bakalım
ayyyy....isim safhalarına gelsek keşke bizde...gerçi ben kızın ismini buldum ama.....erkek babasına bırakıyorum daha çok...Allah sağlıklı,hayırlısını versin....ama düşündüğünüz iki isimde güzel bence...
kızlarrr özlemişim valla sizinle sohbet etmeyi.....ama şimdilik gitmeliyim...ayyyyy canımda hiç gitmek istemiyo.....acık daha mı kalsamm....
tosti senin kızın olcak bence...bak gör boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?