defnecim benim eşimde ögretmen şimdi dogudayız tain beklıyoruz bu ay bakalım
bilmiyorum kı canım bende erkek hissediyorum aslında
erkek bebekler ulturasonda hemen gözüküyo 3ay dolunca.
kızlar ancak 4ay bitince belli oluyo.
çok zor tatlım...insallah bir an önce gelirsiniz bu taraflara...hele bide sınıf öğretmeniyse benim gibi köylerde geçiyo ömrümüz....ben ilk atamada batıya düştüm şükür..3 senedir çalışıyorum..eş durumundan kalıcam burada...dualarım hep hasret çeken meslektaşlarıma...hasretlik zor....
selam kızlar herkesi birazcık tanıyayım diye 1 saattir yazdıklarınızı okudum :kedi: bizde bebek için uğraşıyoruz birkaç aydır aranıza katılayım dedimmm zemuszemus
nere gidiyon defnem yaa...
uykun mu geldi yoksa çalışmamı var :kedi:
bakalım canmm ne olcak ne heycanlı bi şey yaaa boshayallersmile ahhhh ah darısı herkeze inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
selam kızlar herkesi birazcık tanıyayım diye 1 saattir yazdıklarınızı okudum :kedi: bizde bebek için uğraşıyoruz birkaç aydır aranıza katılayım dedimmm zemuszemus
tosti a.s.sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alırsın inş.:Saruboceq:
yok canım resim ögretmeni eşim benım aile istanbulda
hoşgeltin tatlım yerimseniben
inşallah canım meleklerınız sizi bulur en kısa zmanda
canım benim 5 gün sonra 3 ay bitityor pazarteside randevum var bakalım erkekese kendini gösterebılır o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?