Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kızlar be cıkabılırım eşim geçmek istiyor kıyamıyorum ona da elinden geleni yapıyor aşkım o da oyun canavarı oyun oynamak istiyor

AHHHH...onlara verdiğimiz değerler....seviyoz kız biz bu kocileriiiii.....kaydirigubbakcemile3

gelsin bebişler konsunlar göbüşümüze :Saruboceq: ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq:

kızlar be cıkabılırım eşim geçmek istiyor kıyamıyorum ona da elinden geleni yapıyor aşkım o da oyun canavarı oyun oynamak istiyor

bu arada kocan da oyun oynamayı hak etti....ütüleri bitirdi...daha ne yapcın adam...gerçi benimkide hasta olursam felan çok yardımcı olur...sağolsun...:asigim:

sağol azizecim...şu listede olmak bile hoş..ah bide maviler kısmına geçersem değmen benim keyfime...

sağol azizecim...şu listede olmak bile hoş..ah bide maviler kısmına geçersem değmen benim keyfime...

defnem merak etme kuşum geçicez inşallah :Saruboceq:
sonrada heycanla beklicez kız erkek diye boshayallersmile
bakalım listemizde kızlar mı erkekler mi çok olcak kaydirigubbakcemile5

kızlar bende şimdi çamaşır ascam müsadenizle kaydirigubbakcemile5

SLM kızlar hayırlı olsun yeni topiğimiz bende kürtaj olalı 4 hafta oluyo adet olacakmıyım bu hfta diye merak ediyorum kaldı 2 ay :) böle gün saymak çalışamamak da zor siz en azından uğraşıyorsunuz hamile kalmayı deniyorsunuz dimi? herkeze iyi akşamlar..

Sağol canım çok iyi olmuş teşekkür ederim. Kısaca acaba hamilemiyim diye düşünürken bebiş bir sürüyol almış oluyor hihoyyyt

arkadaşım sanırım zorunlu kürtaj...bu zor günler de geçecek.....Allah'ım seni ve kimseyi bir daha karşılaştırmasın böyle talihsiz bir olayla....

defnem merak etme kuşum geçicez inşallah :Saruboceq:
sonrada heycanla beklicez kız erkek diye boshayallersmile
bakalım listemizde kızlar mı erkekler mi çok olcak kaydirigubbakcemile5

ben önce kız olsun istiyorum..ama Allah hayırlı sağlıklı versin insallah...kız erkek fark etmiyo.ilk bebek olacak ya ondan..

kızlarrr ben çıkıyorum artık....yarın görüşürüz. bir an önce çıkmazsam sabaha kadar durcam yoksa burda....hehe...

exporter tatlım senin adın ne tatlım...zor yazıyom yaaaa sempatiksalakcinni

aslında benimde uykucuğum geldi mirmirmirmir
burayıda bırakamıyom sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…