Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Bana öyle geliyorki Azizecim ben Haziran ayında hamile kalacam allahun izni ile çünkü o zaman tatli gideceğim. ış stressi yok, erken kalkma yok, bol bol deniz ve güneş

iyi akşamlar kızlar nasılsınsız ancak gelebildim sizsiz hayat olmuyoguclubacismile

Bana öyle geliyorki Azizecim ben Haziran ayında hamile kalacam allahun izni ile çünkü o zaman tatli gideceğim. İş stressi yok, erken kalkma yok, bol bol deniz ve güneş

diyosun kaydirigubbakcemile3 bol bol çalışma ya vakit var kaydirigubbakcemile3
ohhh sefan olsun şekerim eee boş dönme bari tatilden :kedi:

iki kişi gidip üç kişi döncez inşallahhhhhhhhhh:CüvCüv:

hıımm kondurcan yani bebişi göbüşüne karalısın sositososito hadi hayırlısı inşallah :Saruboceq: bende yarından sonra başlıcam canmm bebiş kondurma çalışmalarına :roflol:

ben çıkıyom güzeller herkeze iyi geceler tatlı rüyalar boshayallersmile
çoooooook öptüm kızlaaarr Şeniz Şeniz

Günaydınnn millet
Benim koca ikiz istiyo hemde ikisinide erkek akannehir :1shok: :bbo:
anaaaa adam çoçuk istemiyorr diyodum başıma gelene bak yasakkelime şakkıdı

HAYIRLI OLSUN YENİ TOPİKİMİZZZZZZZZZZZZ opuyorumnanaktan

günaydın canım
hayırlısı olsun

günaydın kızlar...

ya benim günüm gecmistiya cumartesi günü aksamüstü bi kahverengi leke geldi sonra hic bisi yok ondan sonra dün yine az bisi kahve kahve geldi kan gelmio hala anlamadım gitti nolduunu... böle olan varmı aranızda? bu sefer hamileyim demistim yine olmadı bu ay insallah...

Cnm takma kafana test yaptınmı peki ????

Arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmm ve çok mutluyum.Artık küçücük bebişim göbişimde.Allahım darısı herkesin başına.Bu sabah test yaptım evde ve pozitif çıktı.Arkadaşlar dualarım hepinize.Allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın...

hayırlı olsun canım cok sevindim adına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…