Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

:lepi: hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün a.s.

Kızlar günaydınlar...
Canım daha ne istiyorsun...Hadi hayırlısı olsun..
Canım o lekelere takma kafana ve sen git biran önce test yap...Hamileysen eğer yine gelirse aynı dr. gidersin hemen...

Canım çoooook tebrik ederim...

selam arkadaşlar iş güç bakamadım pek topike hamıle arkadaslara hayırlı olsun allah hayırlısıyla saglıklısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın
benım gıbı beklıyen arkadaslarım umıdımızı hıc yıtırmıyelım inşşşşşşş

azızecım eger yazıyosan gunlerı yıne benım yenı tarıhım 23 mayıs tatlım

herkese günaydın yeni hamılemiz gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah
azizecim hoşgeldin canım nasılsın

ama beni eklememişsiniz senağlama çok üsüldüm....senağlama 17 yada 19 mayıs benim tarihim...
eklerim tatlım yerimseniben hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
tebrikler alkisalkisalkis hayırlı olsun hihoyyyt
tamm canmm yazarım zemuszemus
herkese günaydın yeni hamılemiz gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah
azizecim hoşgeldin canım nasılsın

hoşbuldum şekercim iyidir kaydirigubbakcemile5 sen nasılsın?

azizem 30 mayısıda eklermisin canım
günaydın bu arada herkese

Gelsin Bebişlerimiz Konsunlar Göbüşlerimize ALLAHIMIZIN İzninle :Saruboceq:

Kızlar bişey sormak istiyorum...Benim dünden ber ağrım felaket...Ben böyle ağrı çekmedim bildim bileli...Akşam adetim söküldü ama ne sökülme ya...Çok berbat bir ağrım var...Uyuyamdım yine...Wc durup durup gidiyorum...Küçük tuvaletimi bile yaparken ağrım oluyor yapamıyorum...Birde sanki kanı yumurta akına bulaştırmış gibi öyle uzayan şekilde geliyor...Elimi bile suyla zor temizliyorum ve parça parça etler geliyor küçük müçükte değil...Ve fazla kanamam var...Temizliyorum tam wc kalkacam wc taşına kanlar tamlıyor fazla fazla...Acaba beni bu klomen mi yaptı...Bir acilemi gitsem...Hele sağ kasığım felaket bıçaklar saplanıyor kıvrandırıyor...

canım doktora git kist filanda olabilir allah korusun bi muayne ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…