:jeyyar: HIMM KOLAY GELSİN TATLIM :kedi: :kedi:
BENDE YARIN BAŞLIYOOM
AAA SEZENİM GELMİŞ opuyorumnanaktan HOŞGELDİN GÜZELİMMM hihoyyyt
kızlar bişey sormak istiyorum...benim dünden ber ağrım felaket...ben böyle ağrı çekmedim bildim bileli...akşam adetim söküldü ama ne sökülme ya...çok berbat bir ağrım var...uyuyamdım yine...wc durup durup gidiyorum...küçük tuvaletimi bile yaparken ağrım oluyor yapamıyorum...birde sanki kanı yumurta akına bulaştırmış gibi öyle uzayan şekilde geliyor...elimi bile suyla zor temizliyorum ve parça parça etler geliyor küçük müçükte değil...ve fazla kanamam var...temizliyorum tam wc kalkacam wc taşına kanlar tamlıyor fazla fazla...acaba beni bu klomen mi yaptı...bir acilemi gitsem...hele sağ kasığım felaket bıçaklar saplanıyor kıvrandırıyor...
hoşbuldum cnmmmmmm nasılsınn sen ereni götürmüyomusun?
dilek bu sefer bende aynısını oldum mahfoldum bel ağrısından korktum bi ara bebek düşürüyom sandım 3gün ağrı çektim şimdi iyiyim çok şükür....
saatimiz gelmedi daha buçukta çıkıyoz evden...
Birazdanda hazırlanırız canmm.
Tekrar çalışmalara başlıcaz canmm bu 2.ay olcak bakalım olcakmı.
YAZARIM CANMM kaydirigubbakcemile5Tşk ederim hepinize arkadaşlar.Azizecim topiğe benimde adımı yazarmısın:hooray:
hadi hayırlısı bu ay bebişin gelicek inş..
SORMA CANMM YAA KORKTUM İNAN DÜŞÜK MÜ YAPIYOM DİYE bilmiyorumkismile HİÇ BÖLE ADET SANCISI ÇEKMEMİŞTİM YAAA KÜRTAJ DAN SONRA BİLE BÖLE OLMADI.allah allah senindemi öyle oldu havalardanmı acaba baharda vücut alt üst oluyoo
bende 2. ayda hamiş kalmıştımm hayırlısı olsunda gelir nasılsa bebişinn ama bu ay olur bence yine bi dolu bi boş yöntemiyle devat et
azizecim beni de bebişi göbüşüne konanlar bölümüne yazar mısın, nisanda hamile kaldım ya
Bende hafta sonu full temizlik yaptım ama bundan sonra kadın tutacam valla
hem çalış hem çocuk yap hem temizlik iyi valla ya
adam birde hazır sofraya oturuyooo
yok öle her hafta temizlikçi alacağım yaaaa kendimi kullanılmış hissediyooom valla :1shok: :dilcikar:
sorma canım ya benimde temizlik yapmam lazım çalışınca zor oluyor tek pazar günümüz var tatil o günde insanın canı istemiyor ben de düşünüyorum kadın tutmayı
ya adam çalışıyo ütü bende temizlik bende çocuk bende
eeeeeeeee bende çalışıyom
ozaman çalışmam evde otururum yaparım temizliğimi valla bana neklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?