Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

AAA SEZENıM GELMıŞ opuyorumnanaktan HOŞGELDıN GÜZELıMMM hihoyyyt

dilek bu sefer bende aynısını oldum mahfoldum bel ağrısından korktum bi ara bebek düşürüyom sandım 3gün ağrı çektim şimdi iyiyim çok şükür....

saatimiz gelmedi daha buçukta çıkıyoz evden...
Birazdanda hazırlanırız canmm.

Tekrar çalışmalara başlıcaz canmm bu 2.ay olcak bakalım olcakmı.

bende 2. ayda hamiş kalmıştımm hayırlısı olsunda gelir nasılsa bebişinn ama bu ay olur bence yine bi dolu bi boş yöntemiyle devat et

allah allah senindemi öyle oldu havalardanmı acaba baharda vücut alt üst oluyoo
SORMA CANMM YAA KORKTUM İNAN DÜŞÜK MÜ YAPIYOM DİYE bilmiyorumkismile HİÇ BÖLE ADET SANCISI ÇEKMEMİŞTİM YAAA KÜRTAJ DAN SONRA BİLE BÖLE OLMADI.
bende 2. ayda hamiş kalmıştımm hayırlısı olsunda gelir nasılsa bebişinn ama bu ay olur bence yine bi dolu bi boş yöntemiyle devat et

EVET CANMM YİNE ÖLE DEVAM EDİCAZ BAKALIM HAYIRLISI NAZAMANSA O ZAMAN OLSUN BEN BEKLERİM kaydirigubbakcemile5

KIZLAR BEN ÇIKIYOM OĞLUŞU OLKULA GÖTÜRCEM...
GELıNCEDE TEMıZLıK YAPICAM BUGÜN ıŞLER VAR.
CAM SıLMEYıDE DÜŞÜNÜYOM OFFFFF HıÇ TE SEVMıYOM YAAA sempatiksalakcinni

Canım bilemiyorum...Zaten bu ay yumurta kontrolüne gittim...Klomen verdi kullandım dediği gün gittim yine sağda tek yumurta var dedi çatlamamıştı sonra tekrar çatlayıp çatlamadığına bakmak için çağırmadı...ılgisiz bir dr. değil ama neden çağırmadı bilmiyorum...Canım muayenesine gidemem çünkü bu ay biraz maddi sorun var...Zaten gitseydim bu ay birdaha gitmeyecektim ama olmadı...

hanımlar , ben 14 nisanda adet olmuştum. baya da şüpheli şekilde bekliyordum. 29-30 nisanda kahverengi akıntım olmuştu. ve bugün baya da adet gibi oluyorum yahu. ne şimdi ben adet mi oldum ne oldum. nasıl ya
sanki ıskartaya çıkmış gibi hissediyorum kendimi. sanki benim yumurtalarım bitti hiç yok gitti, ben hiiiç anne olmucam böhühü, ne biçim hissediyorum ama ya..

diğer yandan da içim diyo ki, bu kanama bitsin test yap, hamilesindir belki diyo. deli miyim neyim.

Bende hafta sonu full temizlik yaptım ama bundan sonra kadın tutacam valla
hem çalış hem çocuk yap hem temizlik iyi valla ya
adam birde hazır sofraya oturuyooo
yok öle her hafta temizlikçi alacağım yaaaa kendimi kullanılmış hissediyooom valla :1shok: :dilcikar:

sorma canım ya benimde temizlik yapmam lazım çalışınca zor oluyor tek pazar günümüz var tatil o günde insanın canı istemiyor ben de düşünüyorum kadın tutmayı

cokacimcoook karnım açıktı cokacimcoook
cokacimcoook yemek yiyip geleyim ben bariiiiii cokacimcoook

sorma canım ya benimde temizlik yapmam lazım çalışınca zor oluyor tek pazar günümüz var tatil o günde insanın canı istemiyor ben de düşünüyorum kadın tutmayı

ya adam çalışıyo ütü bende temizlik bende çocuk bende
eeeeeeeee bende çalışıyom
ozaman çalışmam evde otururum yaparım temizliğimi valla bana ne klava:

ya adam çalışıyo ütü bende temizlik bende çocuk bende
eeeeeeeee bende çalışıyom
ozaman çalışmam evde otururum yaparım temizliğimi valla bana ne klava:

bende bazen senin gibi düşünüyorum ama çalışmakta alışkanlık gibi bişey oldu
çalışmadanda yapabilirmiyim bilmiyorumfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…