Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bende bazen senin gibi düşünüyorum ama çalışmakta alışkanlık gibi bişey oldu
çalışmadanda yapabilirmiyim bilmiyorumfisfisfis

bende çalışma taraftarıyımmmm.. Bebek olsada çalışacağım inşallah..
ama temizlikçi olayını halledeceğim
her cumartesi alacağım neden kendimi yıpratayım ki opuyorumnanaktan

kızlaaaaaarr! ben bebiş çalışmasına minik bir ara verip uzun süredir aklımda olan birşey yaptım, burnumdan ameliyat oldum, 3 gün oldu. nefes alamıyorum şişlikten yüzüm o kadar şiş ki bu ay da bebiş çalışması yapacağımı sanmıyorum, haziranda devam inşallahh... yalnız şu an tanınmayacak haldeyim şişliklerimin geçip te yeni burnumu ve yüz ifademi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum, burun topklerine bakıyorum, çok heyecanlıyım. çocuk işi olmadan bunu da aradan çıkardım, inşallah artık bir de bebişim olur

selam kızlar, yeni topik açmışsın azizem, yeni liste yapmışsın bide
nolcek şimdi diğer topikleri bırakıyo muyuz, hep burda mıyız artık??

slm kızlar...biraz işe ara verdim size bi bakıyım dedim.

evet sibelcim artık burdayız tatlım kaydirigubbakcemile5

kızlar bişi danışmak istiyorum size...şimdi ben daha çok yeni başladım çalışmalara ama bende kilo var sigara var bol kahve var...kötü olan ne varsa bende mevcut yani acaba en önce bir doktor kontrolüne girsem mi...gerçi doktor bana gayet iisin ne zaman istersen gbe kalabilirsin demişti ama detaylı bir muaneye deildi tabi...

azizecim beni de bebişi göbüşüne konanlar bölümüne yazar mısın, nisanda hamile kaldım ya
yazarın tatlım...tebrikler alkisalkisalkis

eşim bana ben çalışmasamda para sını ver temizlikçi tut diyo ama ben çok pipirikliyim denizcim yaa valla kimsenin işini beyenmem böyle de belim çıkar tabi -tatlicadiarzu- salonumda çok cam var yaaaaaa sil sil bitmiyo -tatlicadiarzu-
belki bebek olursa tutarım,yada hamile kalırsam.
zaten eşim yaptırmaz hamileyken :asigim:

canım ne kilo kadınlar var hamiş oluyor ama sigarayı bırak bence lmaz:

ooooo evet canmm sen önce dr.git acilen...ohaoldumsmile
sigara eğerki bebek istiyosan bırakmak zorundasın zaten dr.bunu söyler.

gelsin bebişlerimiz konsunlar göbüşümüze :Saruboceq: ALLAHIMIZIN izninle :Saruboceq:

iyilik canmm yoruldum biraz mola yapıyom yine başlıcam kaldığım yerden...
sen napıyon?

çalışıyorum canım
malum pazartesi işlerin yoğun olduğu gündür aradada topiğe bakıyorum öle işte
canım ya seninde temizliğin hiç bitme kız :hulya:
sen naptın şekerim temize çıktınmı aklinialirimsmile

canım iyi gidiyo valla. hiçbir belirti yok nerdeyse. bazen neden midem bulanmıyo diye endişeleniyorum :) kalp atışını duymak için 2 hafta sonrayı bekliyorum ve günler geçmiyor...

hamiş oldunya gerisi gelir artık
tadını çıkar hamileliğin bayanssulusmile

slm..kızlar..herkese iyi hafta başları..gerçi listeyi görünce üzüldüm..diloştan çok emindim bu ay..aslında hala eminim..bence kimyasal gebelik yaşamış..çok sancılı,kanamalı geçmiş..inat etti test yapmadı..yapsaydı eminim pozitif çıkacaktı..gerçi klomen kullanınca kimyasal gebelik daha çok olurmuş.hayırlısı bakalım..o da bizi bekliyo heralde..mayısta cümbür cemaat hamişiz...

nazo kız nerlerdesin sen yaw
nasılsın bakim

işteyim hayatım..malum pazartesi yoğun biraz...artı azcıkım hastayım..sinüzitlerim azmış.dr.gittim..ilaç kullanıyom..başım çok ağrıyo..çabuk iyileşmem lazım..çalışmalar başladı :jeyyar:sen nasılsın?Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…