Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kankin geçmiş olsun kendine dikkat et bebiş
herkez seni soruyodu nerde bu çatlak diye :roflol:
tabi çabuk iyleş bebiş çalışmaları başlasın :dance:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

of yaaa geçmişi okumaktan başım döndü ohaoldumsmile
nazom geçmiş olsun, tez zamanda iyileş inşallah :Saruboceq:
yeni bebiş haberleri vardı gördüm, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin :Saruboceq:

öfffffffff bitsin şu iş günü bu gün kendimi yaşlı ve çirkin hissediyorum
hemen çıkınca kuaföre gideceğim saçlarımı ördüreceğim...,bayanssulusmile

niya ki canım
bişeye mi canım sıkıldı

Eşim bana dizimin altında kot etek almış
altınada siyah çorap giy dedi
bu sabah onu dinledim
koca karı gibi oldum sayesinde
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yarın kendi bildiğimi giyecem ya
hiççççççççççç beyenmedim kendimi :dilcikar:

Canım geçmiş olsun...

Canım 2 Mayıs sabahı test yaptım ama tek çizgi ve sinirden yine testi üçe ayırdım...
Öğleden sonra kahve akıntı başladı sonrada kırmızılar ama bu kırmızılar çok başka...Her seferinde haddinden fazla et parçası geliyor simsiyah...Kanamam sanki uzayan sıvı gibi temizlemek çok zor oluyor...Ağrım sabahtan daha çoktu ama şimid işimi yapabiliyorum gezinebiliyorum azaldı yani...
Eşimle konuşmuştuk dedi bence sen bu ay klomen kullandın o yaptı dedi...Bencede o yaptı ama kist falan olmasından korkuyorum...Nedeni dr. beni yumoşlarıma baktıktan sonra tekrar çağırmadı çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum...Bende yarına randevu alamazsam öbürgüne burdaki üniversite hasyanesine randevu alacağım...Özeldeki gibi ilgileniyorlarmış hemde ssk karşılaşıyormuş herşeyini...Dr. odasındada özeldeki gibi bütün aletleri varmış...Belki orda yumoş takibi yaparlarsa devam ederim kontrolüme ama özele gitmem...

evet canmm bugün son hihoyyyt ohhhhh rahatladım biraz önce banyomuda yaptım bayanssulusmile herbişeye hazırım :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

işlerimi hallettim yarısınıda yarına bıraktım...
yap yap bitmiyo ki yaaa aklinialirimsmile
oğluşumu okuldan alana kadar keyif yapıyım biraz sositososito

selam kızlar ne zmandır gıremıyorum ısler cok yogun azıze yenı topık hayırlı ugurlu olsun hepımıze ugur getırsın ıns. muhabbetınızı ozledım kıslar ama yaaa neyse gecmısıde okumadan cıkıyorum sadece heınıze merhaba demk ıstedım ouyorummmm

ahhh evde olsamda bonyooo yapsam ahhh ahhhh :jeyyar:

sağol canmm hep birlikte burdayız artık :lepi:
arayı açma tatlım bayanssulusmile

HERKEZE İYİ AKŞAMLAR.... YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE Şeniz

..............................................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…