Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ıyiyim canım...Sen nasılsın...Adetim kendini toparlamaya başladı en azondan o et parçaları çok az geliyor...

İyiyim canım...Sen nasılsın...Adetim kendini toparlamaya başladı en azondan o et parçaları çok az geliyor...

aman iyi ol canmm...merak etme bu ay gelir bebişler ALLAHIMIZIN izninle :Saruboceq:
bende bu adetimi çok fena geçirdim nasıl ağrılar çektim yaa.
bugün banyomu bile yaptım sositososito kırmızılar bitti hihoyyyt

mehtap nasılsın canmm...

İyiyim canım bugün çok şükür. sen nasılsın canım? Bugün kendime iyilik yaptım işe gitmedim, evi temizleyeyim dedim ama resmen geberdim, kociş geldiğinde bile hala temizlik yapıyordum, bende ayda bir kadın alıyorum ama bu sefer kendim yapmak istediim seninde dediğin gibi benimde çok içime sinmiyor. Benim bu sıralar işyerimde sıkıntılatım var kızlar işe gitmek istemiuorum ve hemen hemen herkes işyen ayrılıyor, 15 senelik sigortalı olunca kıdem tazminatını alıp işten ayrılabiliyormuşsun bilmeyenlere dip not, bende sabah kalkıp unkapanına gittim ama daha 10 ay çalışmam lazımmış üffffffff

azizem yeni topigin hayirli ugurlu boll hamisli olsunn:Saruboceq::Saruboceq:

bende bende listede olmak isterim
9 mayis azizecimmopuyorumnanaktan

bende çok yorgunum tatlım yaa -tatlicadiarzu- her yanım ağrıyo ve işler bitmedi bile yarına bıraktım yarısını.

sen çalışmak istemiyosun anladığım kadarıyla boshayallersmile ama 10 ayın kalmış az da değil...napmayı düş
nüyon canmm?

AZİZE senin yumoş günün nezaman...

bence adet bittikten sonra başlıyo benim yumoşlar...ben şindik bu akşamdan yada yarından başlıcam çalışmalara.

geçen adet bitti 5gün sonra başladık hemde bi boş bi dolu bidahaki adete 5gün kalana kadar böyle sürdü...ama olmadı.

Çalışmaya başladığımdan beri aynı işyerindeyim 14 yıldır, gerçekten artık çok sıkıldım aslında ben çalışmayı çok seviyorum ama burada olmak istemiyorum artık ona kesin karar verdim. Bakarsın bu aralar hamiş olurum 10 ay gelir geçer doğum iznimi kullandıktan sonra ayrılırım. zaten bana şu durumda kimse iş vermez 31 yaşında 3 yıllık evli her an hamile kalabilir diye

canim merhabb
bende simdi ona baktim tam yazacaktim sen yazmsin ewet insallah guzelimm bu ay gelmezz reglimiz.benden yumurta beyazi ama su gibi akinti gelyio sendede degisik biseyvarmii:1hug:

Cumartesi günü benim çok fena midem ağrıdı hatta kustum bile, ne olur ne olmaz diye test yaptım tabiki çıkmadı, Azize çok erken test yapmışsın yapma dedi hak verdim, benim biraz kaşıntım var gibi ve yumurtalıklarım ağrıyor yada hareket ediyor birde akıntım yok gibi

Bende videoda izledim...Mesela yumoş günü 14. günse 5 gün öncesinden çalışmalara başlanmalıymış ama biz 14. gün başlıyoruz...Demekki yalnış yapmaktaymışız...Bu sefer öyle yapacağım...

azizem yeni topigin hayirli ugurlu boll hamisli olsunn:Saruboceq::Saruboceq:

bende bende listede olmak isterim
9 mayis azizecimmopuyorumnanaktan

hoşgeldin canmm a.s. eklerim tabi yerimseniben
bakalım ocak annesi olabilcez mi hihoyyyt

hakkında hayırlısı neyse o olsun mehtapçım :Saruboceq: inşallah hamiş kalırsın :Saruboceq:

canmm adetin bittiği gün başla hemen bi boş bi dolu...
bidahaki adete 4gün kalana kadar devam. bide böle dene.

canim ben 28 gunde regli oluyom ve duzenli. buna gore 100. gunden 15 .gune kadar calisma yapmam lazimdii vede bu zamana kadar yaptimm. ama son reglimde 16. gun dr gittim ve dr. yumosum cok buyumus patmak uzere dedi ve o aksam calisma yaptik bakalimm insallah olmustur . ama dedigim gibi alakasiz bir gunde yumusum buyumus .o gunlere fazlada takilmayin derim ben y.yumurta takibi yaptirinkaydirigubbakcemile5belki ise yarar
opuyorumnanaktanben buay onu yaptircam:Saruboceq:

canmcım adet gününe kadar sakın test yapmak yok lmaz: bekle kuşum tamammı yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…