Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

pazar günü kuaföre gittim kızcağızın 6 aylık bebişi var, onunda eşi korunıyormuş ve bıraktıktan tam 7 ay sonra hamile kalabilmiş doktora falan gitmemiş ama dediğine göre ilk altı ay yumoşlarını takip edip o günlere göre ilişkiye gitmiş ama sonuç ay hamile kaldığı ay hiç aklımda yoktu hamilelik dedi hatta adetlerim hep düzenlidir 2 hafa geçtiği halde test bile yapmadım daha sonra test yapıyo hamiş, tam kafamdan çıkardım o ayda hamile kaldım dedi

Canım ben bu ay yumoş takibi yaptırdım...Klomen kullandım...Felakat adet oldum anlatamam...Ben bu ay dr. özeline kontrole gitmeyeceğim...Dr. bana klomen verdi kullandım...Yumoşuma baktı sağda tek yumoş var dedi ve çalışam günleri verdi...ınternette hesapladığım aynı günleri ama tekrar çatlayıp çatlamadığına bakmak için çağırmadı...Başka dr. çağırıyormuş...Bende kızdım gitmeyeceğim...
Burda yeni açılan üniversite hastanesi var...Özeldeki gibi bakılıyormuş...Oraya gideceğim kontrole...Acaba neden böyle bu ay kanamam oldu diye ama bene klomen yaptı ama olsun...Eğer orda yumurta takibi yapılırsa devam edeceğim yoksa bırakacağım oluruna...

Belki kimyasal gebelik oluşmuştur canım

iste bencede bu fikir guzel bizde bunu yapalim bu ay okkŞeniz

canim buay bende yaptircam yumurta catliyomu catlamiyomuu
bide benim prolaktinim yuksk onu dusurmeden hamile kalammam .siz olcturdunuzmu PROLAKTININIZI :uhm:

benşm aslında bu ay biraz zor gibi, çünkü fazla bi münasebetimiz olmadı kocişle ama yumurtlama günleri kaçırmamaya özen gösterdik... bide adet olamdan 3 gün önce ilişkiye girin diyorlar bebiş için

kizlar ben yarin erkenden ise gidecegim yatmam lazim .hepinize bol calismalarr iyi uykularr hayirli evlatlar optum hepiniziŞeniz

bide görev gibi oluyo ilişkiler uyuz oluyorum, benimki hadi gel bebiş yapalım diye çağırıyoo oda hesaplıyo yumurtlama günlerimi geçince oda kendini dinlenmeye alıyor :kedi:

bide görev gibi oluyo ilişkiler uyuz oluyorum, benimki hadi gel bebiş yapalım diye çağırıyoo oda hesaplıyo yumurtlama günlerimi geçince oda kendini dinlenmeye alıyor :kedi:

herkes aynı durumda arkadaşım.hiç sorma gerçi benim çalışmalar başlamadı daha...belki yarın belki yarınan da yakın...bu ay olur insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…