canmcım adet gününe kadar sakın test yapmak yoklmaz: bekle kuşum tamammı yerimseniben
canim stres yapma .offffffff benim daha çooooooooooooookk var bilmiyorumkismile
offffffff benim daha çooooooooooooookk var bilmiyorumkismile
Canım ben bu ay yumoş takibi yaptırdım...Klomen kullandım...Felakat adet oldum anlatamam...Ben bu ay dr. özeline kontrole gitmeyeceğim...Dr. bana klomen verdi kullandım...Yumoşuma baktı sağda tek yumoş var dedi ve çalışam günleri verdi...İnternette hesapladığım aynı günleri ama tekrar çatlayıp çatlamadığına bakmak için çağırmadı...Başka dr. çağırıyormuş...Bende kızdım gitmeyeceğim...
Burda yeni açılan üniversite hastanesi var...Özeldeki gibi bakılıyormuş...Oraya gideceğim kontrole...Acaba neden böyle bu ay kanamam oldu diye ama bene klomen yaptı ama olsun...Eğer orda yumurta takibi yapılırsa devam edeceğim yoksa bırakacağım oluruna...
iste bencede bu fikir guzel bizde bunu yapalim bu ay okkŞenizpazar günü kuaföre gittim kızcağızın 6 aylık bebişi var, onunda eşi korunıyormuş ve bıraktıktan tam 7 ay sonra hamile kalabilmiş doktora falan gitmemiş ama dediğine göre ilk altı ay yumoşlarını takip edip o günlere göre ilişkiye gitmiş ama sonuç ay hamile kaldığı ay hiç aklımda yoktu hamilelik dedi hatta adetlerim hep düzenlidir 2 hafa geçtiği halde test bile yapmadım daha sonra test yapıyo hamiş, tam kafamdan çıkardım o ayda hamile kaldım dedi
canim buay bende yaptircam yumurta catliyomu catlamiyomuuCanım ben bu ay yumoş takibi yaptırdım...Klomen kullandım...Felakat adet oldum anlatamam...Ben bu ay dr. özeline kontrole gitmeyeceğim...Dr. bana klomen verdi kullandım...Yumoşuma baktı sağda tek yumoş var dedi ve çalışam günleri verdi...İnternette hesapladığım aynı günleri ama tekrar çatlayıp çatlamadığına bakmak için çağırmadı...Başka dr. çağırıyormuş...Bende kızdım gitmeyeceğim...
Burda yeni açılan üniversite hastanesi var...Özeldeki gibi bakılıyormuş...Oraya gideceğim kontrole...Acaba neden böyle bu ay kanamam oldu diye ama bene klomen yaptı ama olsun...Eğer orda yumurta takibi yapılırsa devam edeceğim yoksa bırakacağım oluruna...
herkese iyi akşamlar....nasılsınız kızlarrr???[/QUO
iyiyiz canım sen nasılsın?
canim iyi gecelr hosgeldin ama ben cikiyorum size iyi sohbetlera.s.herkese iyi akşamlar....nasılsınız kızlarrr???
bide görev gibi oluyo ilişkiler uyuz oluyorum, benimki hadi gel bebiş yapalım diye çağırıyoo oda hesaplıyo yumurtlama günlerimi geçince oda kendini dinlenmeye alıyor :kedi:
herkese iyi akşamlar....nasılsınız kızlarrr???[/QUO
iyiyiz canım sen nasılsın?
sağol tatlım iyiym
herkes aynı durumda arkadaşım.hiç sorma gerçi benim çalışmalar başlamadı daha...belki yarın belki yarınan da yakın...bu ay olur insallah..
Belki kimyasal gebelik oluşmuştur canım
canim stres yapma .lmaz:baska seylerle ilgilenmeye calis hayaller kurr hep guzel seyler dusun:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?