Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ayyy benim bütün kemiklerim ağrıyor ya aman bana ne gerek ev temizliği her yerim hamladı valla.
kızlar bende çıkayım yarın için yemek sonrada banyo yapayım yerın iş var gene üfffffffffffffff

Canım klomen kullananların bölümüne yazdım işte onlarda öyle dediler...Ben yinede gideceğim işte dr... Kontrol olayım...Aklımdakileri sorayım...Böyle acaba demek çok sıkıcı...

İyi bir doktor bul canım bu gibiişlerde doktor inanılamz önemli bence, bide gerçekten takma kafana bu ay olmazda önümüzdeki ay olur tatlım, üzülmek üzülmeği yetiri annemin lafı

Canım klomen kullananların bölümüne yazdım işte onlarda öyle dediler...Ben yinede gideceğim işte dr... Kontrol olayım...Aklımdakileri sorayım...Böyle acaba demek çok sıkıcı...

canım siz kaç aydır deniyodunuz...bende yumurta takibiyle,dr la felan daha mı kolay olur diyorum..bide hormon testi felan yaptırmadım ben daha...toksoplazma testi felanda varmış. bebişin sağlığı için.

aman kızlar allah isterse olmazı bile oldurur bu yüzden bence hiççç takmayalım kafaya bebişlerimizin saati vakti bellidir, allahın izni ile gelirler<<

üff herkeste burda ama bende kaçıyom kızlar, çok yorgunum öptüm hepinizi.

Ne yapıyoruz kafaya takmıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım mrb. görev haline getirmeyin...hormonlar tam olarak çalışmıyo felan diyodu bi sitede..ama ne mümkün...kendimizi bebişe odaklıyoruz ....:ecrin_bebek:

olmuyo işte be canmm belli işte bebiş için uğraşıyoz kaydirigubbakcemile3 yoksam hiç aklıma gelmez

kimin bebeği olduysa,ay biz hiç te düşünmüyoduk...veya denedik olmadı bizde bıraktık..hiç düşünmedk diyo....ama ben düşünmeden edemiyorum..umarım siz başarırsınız...düşünmemeyi..

kızlar ben çıkıyom bugün temizlik yaptım cam sildim kolumu zor oynatıyom...
herkeze iyi geceler.

bu ay umutluyummmm...her geçen ay olduğu gibi...ama bu sefer çalışmalar hızlı seri ve sarsıcı olacak...hadi bakalım koooop koci kooopp koci kooopppp dicem..:teytey:sırnaşık şey

kıslarrrrrrr günaydın iş başı yaptım ben gün içinde yoğun oluyorum pek giremiyorum öpüyorum herkesssssssiiii...ayrıca bugün sigarayı hayatımdan çıkartma eylemini denicem :)

kıslarrrrrrr günaydın iş başı yaptım ben gün içinde yoğun oluyorum pek giremiyorum öpüyorum herkesssssssiiii...ayrıca bugün sigarayı hayatımdan çıkartma eylemini denicem :)

Aferin cnm sana ben sana güveniyorum bırakırsın sen o illetiiiii opuyorumnanaktan

Benim bebeğim 2010 Ocak ayında göbüşüme kondu, Eylül de çıkıcak göbüşümden erkek bebişim. Göbüşe konmak ifadesini de çok beğendim, çok cici olmuş. Aklınıza sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…