Benim bebeğim 2010 Ocak ayında göbüşüme kondu, Eylül de çıkıcak göbüşümden erkek bebişim. Göbüşe konmak ifadesini de çok beğendim, çok cici olmuş. Aklınıza sağlık :)
Kızlar yarına dr. randevu aldım...Dün bahsetmiştim ya buraya yeni açılan üniversite hastanesinden...Yarın saat 14:30 aldım randevuyu...Bakalım ne diyecek dr...İnşallah sorun çıkmaz...Orası yumurta takibi yaparsa devam edeceğim etmezsede oluruna bıracağım...Neyse hayırlısı o olsun...
Kızlar özel olacak ama sormak istiyorum...Benim eşim sperm testi yaptırdı...Sonuçları güzel çıktı...Ama aklıma takılan bişey var...Benim eşim bazen az bazen çok boşalıyor...Bunun bir önemi yok dimi...Asıl olan hızı ve miktarı herhalde...Birde bende bazen kuruluk oluyor birliktelikte...Akşam okudum kuruluk spermlerin gitmesini engelliyormuş...Gitmişken dr. bunlarıda sorayım belki birşeyler önerir...Hatta şu evlenme programları varya orda liste yapıyorlar...Bende mi yapsam unutmam herhalde ozaman...
Kızlar özel olacak ama sormak istiyorum...Benim eşim sperm testi yaptırdı...Sonuçları güzel çıktı...Ama aklıma takılan bişey var...Benim eşim bazen az bazen çok boşalıyor...Bunun bir önemi yok dimi...Asıl olan hızı ve miktarı herhalde...Birde bende bazen kuruluk oluyor birliktelikte...Akşam okudum kuruluk spermlerin gitmesini engelliyormuş...Gitmişken dr. bunlarıda sorayım belki birşeyler önerir...Hatta şu evlenme programları varya orda liste yapıyorlar...Bende mi yapsam unutmam herhalde ozaman...
Kızlar yarına dr. randevu aldım...Dün bahsetmiştim ya buraya yeni açılan üniversite hastanesinden...Yarın saat 14:30 aldım randevuyu...Bakalım ne diyecek dr...İnşallah sorun çıkmaz...Orası yumurta takibi yaparsa devam edeceğim etmezsede oluruna bıracağım...Neyse hayırlısı o olsun...
git bakalım cnm umarım iyi gelir sana bende bu ay olmazsa bi gideyim diyorum fakülte hastanesine hayırlısı canımcım hatta sen memnun kalırsan bende aynı doktora giderim :kedi:
Ewet canım...Zaten orda 2 kadın doğum dr. varmış ama sabah zoruna düşürdüm vallah...Saat sabah 08:00 başlıyor 08:30 kadar bitiyor ve hep meşgul telefonları...Hep telefonda redial yaparaz zorla düşürdüm...İnternette ise tam giriyorsun donup kalıyor yoğunluktan...Neyseki aldım...
evet cnm malesef orasının randevu sistemi çabuk doluyo ya ben onu takmıyomda doktorada gitmeye utanıyorumm :kedi:eyvahedigeldismile nasıl muayene eder acaba sen biliyomusun yada sen bugğn gittinde yazarsın cnm bana özelden
Canım yarın gidince dr. geldiğimde ben yazmadan duramam zaten...Ama vajinadan bakacağı kesin...
gunaydin kislarrropuyorumnanaktan
hazirlandik simdi kontrole gitcez 12de randevum var boshayallersmile
insallah hersey yolundadir bebisim sagliklidir :ecrin_bebek:
bana dua edin kislar 2li testimizide bgn yapicaz sanirim :CüvCüv:
hadi inşallah herşey yolundadır, bebişinin sağlığı yerindedir :Saruboceq:gunaydin kislarrropuyorumnanaktan
hazirlandik simdi kontrole gitcez 12de randevum var boshayallersmile
insallah hersey yolundadir bebisim sagliklidir :ecrin_bebek:
bana dua edin kislar 2li testimizide bgn yapicaz sanirim :CüvCüv:
Aferin cnm sana ben sana güveniyorum bırakırsın sen o illetiiiii opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?