Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

gunaydin kislarrropuyorumnanaktan
hazirlandik simdi kontrole gitcez 12de randevum var boshayallersmile
insallah hersey yolundadir bebisim sagliklidir :ecrin_bebek:
bana dua edin kislar 2li testimizide bgn yapicaz sanirim :CüvCüv:
hadi canmm güzel haberlerini bekliyoz tatlım ALLAHIN izninle :Saruboceq::Saruboceq:
Benim bebeğim 2010 Ocak ayında göbüşüme kondu, Eylül de çıkıcak göbüşümden erkek bebişim. Göbüşe konmak ifadesini de çok beğendim, çok cici olmuş. Aklınıza sağlık :)

hayırlı olsun canmm yerimseniben hoşgeldin aramıza a.s. ayyyy erkekin geliyo negüzeel benimde bir oğluşum var

evet canmm bu topiki yeni açtım aklıma bu geldi işte çok sevdim ve yazdım bayanssulusmile beyendiğine sevinsim opuyorumnanaktan

Gelsin Bebişlerimiz Konsunlar Göbüşümüze ALLAHIMIZIN İzninle :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar sizi takip ediyorum bir süredir ilk defa yazıyorum.burda hamişer ve hamiş kalmak isteyenler var...daha bu sabaha kadar bende hamiş kalmak isteyenlerdendim ama sabah test yaptım ve hamileeeeeeeeeee olduğumu öğrendim vede çok mutluyummmmmmmmmmmm Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar hamişşş kalanların hep erkek ya bu ara bizde kalırsak erkek mi olacak yaaaaaa...
ben hep kız kız dedim ama değişmeye başladı içimde bişeyler...
Ne garip bir hisssssssssssss... Allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

AMİNNNNNNNN canım inşallah 2010 hamilelikleri hep erkek ama bende kız istiyorum inşallah kızım olurrrr

Cnm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr :CüvCüv:
Cnm allah analı babalı büyütsün

tebrikler canm alkisalkisalkis hayırlı uğurlu olsun bebişin
evet berda hamişlerimiz var ve hamiş olmak isteyenler var kaydirigubbakcemile5

herkeze göre bi topik burası bayanssulusmile

Cnm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr :CüvCüv:
Cnm allah analı babalı büyütsün

teşekkür ederim canım sende bebek istiyorsun değilmi ama bir kızın var ikincisi ben iyi takip etmişim :))))))))))bu aralar kadınlar klübüne taktım iş bile yapamıyorum vallaaaa

bende yeni geldim okuldan oğluşumu götürdüm geldim boshayallersmile

tebrikler canm alkisalkisalkis hayırlı uğurlu olsun bebişin
evet berda hamişlerimiz var ve hamiş olmak isteyenler var kaydirigubbakcemile5

herkeze göre bi topik burası bayanssulusmile

teşekkür edrim canım benide listenize eklermisin listeniz baya kalabalık inşallah dahada kalabalıklaşır azize senide tanıyorum bir oğlun var sende ikincisi için çalışıyorsun :))))))))inşallah en yakın zamanda konar göbüşünüze bebişlerinizalkisalkisalkis

ekledim tatlım yerimseniben artık sende burdasın kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis

listemiz baş sayfada ama arada güncelliyom canmm...

tebrik ederimallah analı babalı büyütsün a.s.

yaaa bana noluyo bugün sempatiksalakcinni ahsencim yaa hamileydin sen bide adet tarihi ni yaz diyom sempatiksalakcinni

hamiş listesine ekliyom canmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…