Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bi de niye pazartesiye kalıyo sunucun yaaa o kadar bekletilmez ki???
en geç ertesi gün alınması lazım bu test sonucunun, genelde aynı gün verirler çünkü
sen onu da bi daha sorsan

canm benm içimi rahatlatıryorsun.ne olur dua et.çok istiyorum.:Saruboceq:

canm benm içimi rahatlatıryorsun.ne olur dua et.çok istiyorum.:Saruboceq:

dua ediyorum canım, inşallah Allah gönlüne göre versin :Saruboceq:
ama sakın üzülme tamam mı, idrar testinde negatif çıkması kesinlikle hamile değilsin demek değildir geç çıkabilir çünkü -zaten testlerin içindeki prospekdüsde de yazar geciktikten 5-7 gün sonra yapın diye- o yüzden en kesin sonuç kan tahlilidir.
kan sonucunda 5'in üzerinde değer gördünmü tamamdır bu iş yerimseniben

canm zaten daha bi gün geçti.ama bu korunmayı bıraktığım ilk ay ve hiç geömeyen adetm geçti göğüsler davul oldu bende.bi de gece de acıkıyorum kalkıp meyve falan yiyiyorum.belki de psikolojik diorum ama umutda ediyorum.çünkü lekelenme bile yok yani.p.tesiyi bekliycem artık.desteğin için sağol bitanemyerimseniben

psikolojik de olabilir ama gece acıkmak güzel bi hamilelik belirtisidir tatlım.
İnşallah bebişin göbüşündedir canım, sakın kendini üzme eğer varsa bebişin de üzülür çünkü opuyorumnanaktan
ya ben kan sonucunu niye pazartesiye sarkıttılar ona takıldım hala klava:

inşallaaaaah:Saruboceq:
2 gün sonra sonuç veriliomuş,hafta sonuna denk geldiği içinde p.tesiye sarktı.hayırlısı bakalım canmmm

Kızlar,

o zaman hamilemiyim, sadece kaşıntı ve gözlerimde ağrı var hatta gözlerim çapanlanıyor.
bu sabahta çok gazım vardı gögülerimi elleyince hafifi bi sızlama oluyor o kadar

inşallaaaaah:Saruboceq:
2 gün sonra sonuç veriliomuş,hafta sonuna denk geldiği içinde p.tesiye sarktı.hayırlısı bakalım canmmm

dediim gibi normalde aynı gün içinde verilir ama belki kan verdiğin hastane tahlilin yapılması için başka bi lab.a gönderiyorsa ondan gecikebilir. neyse tatlım zaten pazartesiye kadar kırmızıların gelmezse sonucunun da 5'den büyük çıkma ihtimali çoooook yüksek inşallah :Saruboceq:

Kızlar,

o zaman hamilemiyim, sadece kaşıntı ve gözlerimde ağrı var hatta gözlerim çapanlanıyor.
bu sabahta çok gazım vardı gögülerimi elleyince hafifi bi sızlama oluyor o kadar

olabilir valla, benim de çok gazım vardı ve hala var, gözlerim de yanıyodu, çünkü vücut ısısı yarım derece artarmış. hadi inşallah :Saruboceq:

inşallah canm benm inşallah:Saruboceq:

olabilir valla, benim de çok gazım vardı ve hala var, gözlerim de yanıyodu, çünkü vücut ısısı yarım derece artarmış. hadi inşallah :Saruboceq:

Evet haklısın gözlerin çok yanıyor hatat doktora gideyim demiştim gidemedim sonra, okuduysan geçen cumartesi bütün gün mide ağrısından yattım ben çok gergin ve sinirli olurdum adet öncesi bişey yok bu sıralar, ama karnım şiş gibi, bide yanaklarım ve kulaklarım yanıyor

karın zaten adet olacakmış gibi şişiyo canım, benim de öyleydi
benim günüm gelmeden tek umutlandığım belirtim normalde göğüslerimin şişip acıması gerekirken, sadece şiştiler acımadılar ve sancım vardı ama normalde içimde bi bozulma hissederim bi kopma hissederim, işte o olmadı. onun dışında hiçbişi hissetmedim ben. ve kendime söz vermiştim adetim gecikemden test yapmıcam diye. adet günümün ertesi gün yaptım testi silik de olsa çift çizgiyi gördüm.
İnşallah senin de bebişin göbüşündedir canım :Saruboceq:
opuyorumnanaktan

nşallah canım ya

huhuuuuuuu bu sabah kan verdm inş pozitif çıkar dua istiyoruuum.....eksik etmeyin ne oluuur.ama pazartesi alabilirsin hafta sonu giriyo araya dediler.dayanamadım idrar testi yapcam bi de şimdi...ama korkuyorum

hadi hayırlsıı olsun cnm umarım güzel haberler alırsın.ama neden bu kadar geç çıkıyo kan testinin sonucu yaa üzüldüm şimdi bilmiyorumkismile sen bide idrar yap iyisimi

amin cnm rabbim hayırlısını verssin benim ilk olcak olursa bakalım biz neşer görcez eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…