Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Kızlar,

o zaman hamilemiyim, sadece kaşıntı ve gözlerimde ağrı var hatta gözlerim çapanlanıyor.
bu sabahta çok gazım vardı gögülerimi elleyince hafifi bi sızlama oluyor o kadar

ben sana gecende demistim hamileligin ilk baslarinda olur bole die sende allah soyletti degilim hamile demistin:kedi:
valla tatlim ben gozlerimi acamiyodum capak oluyodu hep ki normalde hic olmasdibilmiyorumkismile
ama ben inaniyorum bebisin seninle demisti dersin:umursamaz:
insallah allahim yaniltmaz beni ama ben oyle hissediyorumCADIARZU:Saruboceq:

Günaydın kızlar...Nasılsınız...
Geçmişi bugünlerde bana okumak sıkıcı geliyor...Var mı bir haber yani değişik şeyler...

Geçmişi bugünlerde bana okumak sıkıcı geliyor...Var mı bir haber yani değişik şeyler...

ben okudum canim pek degisik bi haber yok...civelek89 test yapmis negatif cikmis:çok üzgünüm:ama bence erken kanda cikcak bebisi:umursamaz:

günaydın cnm... nasılsın dicem ama iyi değilmişin rabbim yardımcın olsun umarım sorunlarını tez zamanda halledersin cnm anlatmak istersen dinlerim tatlım :1hug:

........................................................................................

Yok gayet iyiyim canım...Eşimde şuan pisi gibi...Sakin yani...Dün tartıştıktan sonra sahile indik düşüncelerimde kararlı ama sakince konuştum onla anlaştık işte...Bakalım bundan sonra nasıl olacak...

Yok gayet iyiyim canım...Eşimde şuan pisi gibi...Sakin yani...Dün tartıştıktan sonra sahile indik düşüncelerimde kararlı ama sakince konuştum onla anlaştık işte...Bakalım bundan sonra nasıl olacak...

evlilik evcilik oyunu gibi değildir, karı-koca arasında olur böyle şeyler, tadı tuzu bunlar diyip devam edeceksin. yoksa çekilmezzzz yerimseniben
iyi olur inşallah merak etme

evlilik evcilik oyunu gibi değildir, karı-koca arasında olur böyle şeyler, tadı tuzu bunlar diyip devam edeceksin. yoksa çekilmezzzz yerimseniben
iyi olur inşallah merak etme

Canım ben eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor...Bunları bana yapmasının nedenini biliyorum bana bişey olmasını üzülmemi istemiyor ama ben bundan şikayetçi değilim şikayetçi olduğum durum farkında olmadan beni çok bunaltması...Bir ömür boyu hep onun istediği gibi olmaz bunu anlamasını istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…