Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Kızlar ben oĞluŞla dıŞarı Çıkıcam bırazdan...
DolaŞırız bıraz okulda yok bugÜn.

CENNETKOKULUM seninde az kalmış gününe...Var mı hissettiğin bişeyler...Acaba dediğin...

Bu çatlak NAZO7 nerde ya...Boşladı buralarını...klava:

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama Herkes bir yerlere gidiyor...Offfff...

azizecim beni listeden neden çıkardın anlayamadım???

Canım sen aramıza yeni katıldın...Dün akşam listeyi biraz temizleme yaptık...Bazıları ismini yazdırıp uğramıyorlar birdaha...AZİZE senin geldiğini görmediyse silmiştir yanlış anlama...Ama seni aramızda görüyorum ben çünkü 24 saat açığım ben...Düzeltilir canım...Üzülme ok...

TATLIM BAŞ SAYFAYA BAK ORDASIN yerimseniben
BEN HıÇ UĞRAMAYAN ARKADAŞLAR VAR ONLARI SıLDıM SENıDE YANLIŞLIKLA SıLMıŞıM AMA BURDA OLDUĞUNU GÖRÜNCE YAZDIM HEMEN yerimseniben

tamam canım teşekkür ederimm :)
inşallah o listede en tepeye çıkabilirimm

dün öğleden sonra katıldım canım aranızaa daha çook yeniyim :)) ismini yazdırıp bir daha uğramayanları silmek çok doğru olmuş gerçekten.

benzer listeyi geçen sene 2009 yazında evlenecek olanlar topiinde de yapmıştık. hey gidi günler heyy üzerinden bunca zaman geçtii hala dün gibi

kızlar eğer yeni gelmiş ve listeye adınızı yazdırmışsanız bugünde adınızı göremediyseniz bana yazın ki tekrar eklerim...
dün bazı kişileri sildim hiç gelmiyolar paylaşımlar olmuyo diye.

bnde cift cizgiy gormek istyorum artık 2008 agustosta evlendim hiç korunmadım 2009 mayısta hamile kaldım 10 haftalıkken dıs geblk oldugum anlasıldı hazıranda ame oldum tek tüpüm alındı 4 ay korundum ve senesi geldi nerdeyse hala hamile kalamdım cok mutsuzum hiç umudum kalmadı rahim filim cektirdim hersey yolumda yumrtlalmm saat sekmiyr olmuyo olmuyo ne yapıcm bn yaaaaaaaaaaaaaaaa cevremde 15 hamile var eylülden beri her ay biri hamile kadı dün ilk bebekde dogdu bu kadar hamile ve bebek içinde nasıl düsünmeyeblirim takmaya bilirim bebegiiii

canım en büüyk sorun stres kafaya takmak. bunu elinden geldiğince atlatmaya çalış zor bi durum biliyorum ama yapmamaız lazım.
inşallah en kısa sürede çift çizgiiyi görürsün canım bu topik çoğu arkadaşımıza uğurlu geldi sanada gelir inşallah

14 nisanda adet olmuştum. 23-26 sında olan ilişkiden sonra, hafif lekelenmem oldu 29-30 nisanda. 2 mayıstan itibaren de adet olur gibi az az adet oluyorum. daha halen oluyorum ama öyle çok şakır şakır değil yani.
pıtı pıtı atıyor karnım. bazen sanki fark edilir edilmez türden hafif başımın dönmesi oluyor. sanki kanamanın rengi bordo gibi bişey. bilmiyorum ki.. adetliyim diye test felan da yapmadım, ama aklıma sonra geldi ki hamile olabilir miyim ki ben, üstüne görüyor olabilir miyim? var mı bir bilginiz..
yazarken bile kalbim çok hızlı atmaya başladı yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…