kzılar ben yemeğe gidiyorum gelince görüşürz byyy
azizecim beni listeden neden çıkardın anlayamadım???
azizecim beni listeden neden çıkardın anlayamadım???
TATLIM BAŞ SAYFAYA BAK ORDASIN yerimseniben
BEN HıÇ UĞRAMAYAN ARKADAŞLAR VAR ONLARI SıLDıM SENıDE YANLIŞLIKLA SıLMıŞıM AMA BURDA OLDUĞUNU GÖRÜNCE YAZDIM HEMEN yerimseniben
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama Herkes bir yerlere gidiyor...Offfff...
Canım sen aramıza yeni katıldın...Dün akşam listeyi biraz temizleme yaptık...Bazıları ismini yazdırıp uğramıyorlar birdaha...AZıZE senin geldiğini görmediyse silmiştir yanlış anlama...Ama seni aramızda görüyorum ben çünkü 24 saat açığım ben...Düzeltilir canım...Üzülme ok...
tamam canım teşekkür ederimm :)
inşallah o listede en tepeye çıkabilirimm
bnde cift cizgiy gormek istyorum artık 2008 agustosta evlendim hiç korunmadım 2009 mayısta hamile kaldım 10 haftalıkken dıs geblk oldugum anlasıldı hazıranda ame oldum tek tüpüm alındı 4 ay korundum ve senesi geldi nerdeyse hala hamile kalamdım cok mutsuzum hiç umudum kalmadı rahim filim cektirdim hersey yolumda yumrtlalmm saat sekmiyr olmuyo olmuyo ne yapıcm bn yaaaaaaaaaaaaaaaa cevremde 15 hamile var eylülden beri her ay biri hamile kadı dün ilk bebekde dogdu bu kadar hamile ve bebek içinde nasıl düsünmeyeblirim takmaya bilirim bebegiiii
afiyet olsun canımmm byy:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?