CENNETKOKULUM seninde az kalmış gününe...Var mı hissettiğin bişeyler...Acaba dediğin...
Bu çatlak NAZO7 nerde ya...Boşladı buralarını...klava:
sağol cnm geldim tekrar herkese merhabaaaa opuyorumnanaktan
ya inşallah ya inşallah:):):)
slm..kızlar...var mı hamiş haberi?
mrb canım hoşgeldin bende işleri yeni bitirdim bakayım kızlar ne alemde dedimsositososito
slm..kızlar...var mı hamiş haberi?
sende hoşgeldin cnm bende ara ara girip okuyom malum çalışıyorum aç kapa aç kapa okuyorum zemuszemus
ewet biraz boşladım topiği...ama bir sorun neden? sorun bi sorunkaydirigubbakcemile3 yok be canlarım ne boşlayacağım..malum benim evimde pc yok...işyerinde de tahmin edebilirsiniz..gelen giden..patron falan ayy bi rahat vermiyolar...kızlar beee....ben bu ay hiiiççç takmıyorum..birde böle deniycem..inanırmısınız çalışma günlerime bile bakmadım..sanırsam bu hafta olaacak ..Allaha bıraktım bakalım..öle hiçç vucudumuda dinlemiycem..gazlara gelip günümden önce testte yapmıyacam..hahahaaa bu sölediklerime ben bile inanmıyom ya:roflol:
ewet biraz boşladım topiği...ama bir sorun neden? sorun bi sorunkaydirigubbakcemile3 yok be canlarım ne boşlayacağım..malum benim evimde pc yok...işyerinde de tahmin edebilirsiniz..gelen giden..patron falan ayy bi rahat vermiyolar...kızlar beee....ben bu ay hiiiççç takmıyorum..birde böle deniycem..inanırmısınız çalışma günlerime bile bakmadım..sanırsam bu hafta olaacak ..Allaha bıraktım bakalım..öle hiçç vucudumuda dinlemiycem..gazlara gelip günümden önce testte yapmıyacam..hahahaaa bu sölediklerime ben bile inanmıyom ya:roflol:
kızlar ya benim cildim çok bozuldu bugünlerde özellikle son 1 haftada pul pul dökülüyorum normaldede cildim kurudur ama krem sürünce toparlardı kendini vazelin bile sürüyorum fayda etmiyo nedendir yaaa çok canımı sıkıyo :sinifsinif:
benim cildimde çok kuru canım denemediğim krem kalmadı fayda görmedim adet dönemim yaklaşınca daha çok dökülme oluyo belki seninde ondandır adetin yaklaştıyabilmiyorumkismile
olabilir cnm daha önce hiç dikket etmedim çünkü zaten kuru cildim sadece bu son hafta dahada artı ve kremle geçmiyoooo öncedeen geçerdi ohaoldumsmile
sevgili cennetkokulum ve gfr ciğim...ay böle olmuyo isimlerinizi söyleyin kızlar..mevsim değişikliğinden cildiniz nem kaybediyo..bunun için:
1-sabun hiç kullanmayın,ya da nemlendiricili olanları.
2-badem yağı+zeytinyağı+yumurta sarısı+bal+1-2 damla limon karışımı yüzünüze sürün 30 dak.bekleyin ılık suyla yıkayın..cildiniz bebek gibi olucak..
sevgili cennetkokulum ve gfr ciğim...ay böle olmuyo isimlerinizi söyleyin kızlar..mevsim değişikliğinden cildiniz nem kaybediyo..bunun için:
1-sabun hiç kullanmayın,ya da nemlendiricili olanları.
2-badem yağı+zeytinyağı+yumurta sarısı+bal+1-2 damla limon karışımı yüzünüze sürün 30 dak.bekleyin ılık suyla yıkayın..cildiniz bebek gibi olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?