Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

CENNETKOKULUM seninde az kalmış gününe...Var mı hissettiğin bişeyler...Acaba dediğin...

Bu çatlak NAZO7 nerde ya...Boşladı buralarını...klava:

bilmiyorum ki cnm ya kendimi kandırmakta istemiyorum normal edet belirtilerim başladı galiba yani göğüslerim şişti acıyo ama bu hamileliktede olabilen belirti onu ayırt edemiyorum.birde canım çok uyumak istiyo yorgunum hiç dinlenemiyorum hadi o da işten diyim çünkü bu ara iş değişikliği yaptım bilemiyorum yani kafam karışık bakalım beklicem günümü hayırlsı olmazsada üzmicem çok kendimi

ewet biraz boşladım topiği...ama bir sorun neden? sorun bi sorunkaydirigubbakcemile3 yok be canlarım ne boşlayacağım..malum benim evimde pc yok...işyerinde de tahmin edebilirsiniz..gelen giden..patron falan ayy bi rahat vermiyolar...kızlar beee....ben bu ay hiiiççç takmıyorum..birde böle deniycem..inanırmısınız çalışma günlerime bile bakmadım..sanırsam bu hafta olaacak ..Allaha bıraktım bakalım..öle hiçç vucudumuda dinlemiycem..gazlara gelip günümden önce testte yapmıyacam..hahahaaa bu sölediklerime ben bile inanmıyom ya:roflol:

kızlar ya benim cildim çok bozuldu bugünlerde özellikle son 1 haftada pul pul dökülüyorum normaldede cildim kurudur ama krem sürünce toparlardı kendini vazelin bile sürüyorum fayda etmiyo nedendir yaaa çok canımı sıkıyo :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy cnm bilmemmi aynı dertten müzdaribim bi ses duy sayfayı kapa sonra tekrar aç iş güç. sana katılıyorum cnm bencede oluruna bırak en iyi bu kafaya taktıkça olcağı varsada olmuyo rabbim nasip ettiyse er geç olur.nelerini duyuyoruz korundukları halde hamile kalnmı dersin sipiral taktırıp nasıl olsa olmz diyenmi dersin yanbi bu iş nasip işi Rabbim ol dedimi olur bunun önüne hiç birşey geçemez

benim cildimde çok kuru canım denemediğim krem kalmadı fayda görmedim adet dönemim yaklaşınca daha çok dökülme oluyo belki seninde ondandır adetin yaklaştıyabilmiyorumkismile

benim cildimde çok kuru canım denemediğim krem kalmadı fayda görmedim adet dönemim yaklaşınca daha çok dökülme oluyo belki seninde ondandır adetin yaklaştıyabilmiyorumkismile

olabilir cnm daha önce hiç dikket etmedim çünkü zaten kuru cildim sadece bu son hafta dahada artı ve kremle geçmiyoooo öncedeen geçerdi ohaoldumsmile

olabilir cnm daha önce hiç dikket etmedim çünkü zaten kuru cildim sadece bu son hafta dahada artı ve kremle geçmiyoooo öncedeen geçerdi ohaoldumsmile

dediğim gibi canım adet döneminden olbilir bekle bakalım ondan mıkaydirigubbakcemile2

sevgili cennetkokulum ve gfr ciğim...ay böle olmuyo isimlerinizi söyleyin kızlar..mevsim değişikliğinden cildiniz nem kaybediyo..bunun için:
1-sabun hiç kullanmayın,ya da nemlendiricili olanları.
2-badem yağı+zeytinyağı+yumurta sarısı+bal+1-2 damla limon karışımı yüzünüze sürün 30 dak.bekleyin ılık suyla yıkayın..cildiniz bebek gibi olucak..

sağol cnm denicem zaten zeytin yağı nerdeyse binbir deva benim ismim rabia cnm senin nazandı dimi yanlış hatırlamıyosam bilmiyorumkismile

kızlar...anneler gününe ne aldınız ya da ne almayı düşünüyonuz..fikir verin..ama öle kozmetik olmasın benim anam 64 yaşında+hacı..ona göre yani..opuyorumnanaktan..çok ta özledim anamı yaa...

benim ismim gülsüm canım sabunu hayatımdan çıkaralı yıllar oldu canım kremlerde fayda etmiyo sürdüğünde yumuşatıyo okadar sonrasında yine aynı söylediğin karışımı bi deneyim bakayım hamileykende daha çok dökülür cildim kıyafet giyip çıkarmaktan nefret ederim kepek kepek dökülür ıyyykaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…