kızlar...anneler gününe ne aldınız ya da ne almayı düşünüyonuz..fikir verin..ama öle kozmetik olmasın benim anam 64 yaşında+hacı..ona göre yani..opuyorumnanaktan..çok ta özledim anamı yaa...
kızlar...anneler gününe ne aldınız ya da ne almayı düşünüyonuz..fikir verin..ama öle kozmetik olmasın benim anam 64 yaşında+hacı..ona göre yani..opuyorumnanaktan..çok ta özledim anamı yaa...
benimde hiçbir fikrim yok zaten annem memlekette görüşene kadr aylar geçer belki artık telefonda kutlarım.ayy bende anneyim gıı bende hediye istiyomopuyorumnanaktan
gülsümcüm kaç yaşındaydı senin çocuk bide cinsiyeti neydi bilmiyorumkismile
14 nisanda adet olmuştum. 23-26 sında olan ilişkiden sonra, hafif lekelenmem oldu 29-30 nisanda. 2 mayıstan itibaren de adet olur gibi az az adet oluyorum. daha halen oluyorum ama öyle çok şakır şakır değil yani.
pıtı pıtı atıyor karnım. bazen sanki fark edilir edilmez türden hafif başımın dönmesi oluyor. sanki kanamanın rengi bordo gibi bişey. bilmiyorum ki.. adetliyim diye test felan da yapmadım, ama aklıma sonra geldi ki hamile olabilir miyim ki ben, üstüne görüyor olabilir miyim? var mı bir bilginiz..
yazarken bile kalbim çok hızlı atmaya başladı yahu...
mrb kızlar
kızım var canım hihoyyytbu ayın 15de 3yaşı doluyo
ya ama kaç yerden kaç kişiden duydum hep, kimisi 6 ay normal adetini olmuş. bak hatta magazinde bile ebru şallı anlayamamış hamileliliğini mesala.
onun için ben de diyorum ki acaba ben de mi öyleyim. boğazımda metal tadı var, hafif baş dönmelerim de var. mide bulantım sanki var yok öyle bi hoş...
hayır test yapayım da, şimdi böyle pembiş pembiş idrarla test yapılır mı : ) (afedersiniz )
napsam ki yav.
ayy ne güzel Allah bağışlasın cnm tam çıtı pıtı zamanı ben çok severim kız çocuklarını ama illada kızım olsun diye bi dileğimde yok sağlıklı hayırlı bi evlat olsun benim ilk olacak cnm opuyorumnanaktan
selam kanki nerlerdesin senklava:
anneler gününe gelince hediye almadım daha birkaç seçenek var ama karasızım fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?