Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kızlar...anneler gününe ne aldınız ya da ne almayı düşünüyonuz..fikir verin..ama öle kozmetik olmasın benim anam 64 yaşında+hacı..ona göre yani..opuyorumnanaktan..çok ta özledim anamı yaa...

ben bişey almadım annem çok uzakta yaaa :gitme: kayın valideme alcam ama bende bilmiyom ne alsak acaba aslında hamile olduğumu öğrensem o güne kadar hediye düşünmicem çünkü bundan güzel hediye olmaz yani dimi ama zemuszemus

kızlar...anneler gününe ne aldınız ya da ne almayı düşünüyonuz..fikir verin..ama öle kozmetik olmasın benim anam 64 yaşında+hacı..ona göre yani..opuyorumnanaktan..çok ta özledim anamı yaa...

benimde hiçbir fikrim yok zaten annem memlekette görüşene kadr aylar geçer belki artık telefonda kutlarım.ayy bende anneyim gıı bende hediye istiyomopuyorumnanaktan

benimde hiçbir fikrim yok zaten annem memlekette görüşene kadr aylar geçer belki artık telefonda kutlarım.ayy bende anneyim gıı bende hediye istiyomopuyorumnanaktan

gülsümcüm kaç yaşındaydı senin çocuk bide cinsiyeti neydi bilmiyorumkismile

14 nisanda adet olmuştum. 23-26 sında olan ilişkiden sonra, hafif lekelenmem oldu 29-30 nisanda. 2 mayıstan itibaren de adet olur gibi az az adet oluyorum. daha halen oluyorum ama öyle çok şakır şakır değil yani.
pıtı pıtı atıyor karnım. bazen sanki fark edilir edilmez türden hafif başımın dönmesi oluyor. sanki kanamanın rengi bordo gibi bişey. bilmiyorum ki.. adetliyim diye test felan da yapmadım, ama aklıma sonra geldi ki hamile olabilir miyim ki ben, üstüne görüyor olabilir miyim? var mı bir bilginiz..
yazarken bile kalbim çok hızlı atmaya başladı yahu...

canım yardımcı olmayı çok isterim ama ben iki kez hamilelik geçirdim ikisindede üst görme gibi bişey olmadı ama olan arkadaşlarım var bikaç gün kahverengi akıntı oluyo diyorlar inş.hamilesindir:Saruboceq:

ya ama kaç yerden kaç kişiden duydum hep, kimisi 6 ay normal adetini olmuş. bak hatta magazinde bile ebru şallı anlayamamış hamileliliğini mesala.

onun için ben de diyorum ki acaba ben de mi öyleyim. boğazımda metal tadı var, hafif baş dönmelerim de var. mide bulantım sanki var yok öyle bi hoş...

hayır test yapayım da, şimdi böyle pembiş pembiş idrarla test yapılır mı : ) (afedersiniz )
napsam ki yav.

selam kanki nerlerdesin sen klava:
anneler gününe gelince hediye almadım daha birkaç seçenek var ama karasızım fisfisfis

kızım var canım hihoyyytbu ayın 15de 3yaşı doluyo

ayy ne güzel Allah bağışlasın cnm tam çıtı pıtı zamanı ben çok severim kız çocuklarını ama illada kızım olsun diye bi dileğimde yok sağlıklı hayırlı bi evlat olsun benim ilk olacak cnm opuyorumnanaktan

haklısın canım olabilir halamın kızı doktora gidiyor 2aylık hamile olduğunu zannederken 4aylık çıkıyor yani 2ay normal adet olmuş olabilir istersen yinede bi test yap

hay allah ya. e peki 14 nisandan hesaplarsak eğer, şimdi normal testte sonuç çıkar mı ki?

öyle valla pek tatlı öpmeye kıyamıyorum ama o babacı babayı benden kıskanıyo.tabi sağlıklı olması en önemlisi hakkımızda hayırlısı olsun inş.benim gönlümden geçen yinede bi kız daha eşim bide erkek olsun diyo ama hayırlısı neyse o olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kanki nerlerdesin sen klava:
anneler gününe gelince hediye almadım daha birkaç seçenek var ama karasızım fisfisfis

ne bağırıyon parmak kadar çocuğa..geldim işte burdayım..eyvahedigeldismileya işyeri işte..bi yazıyom on dakka susuyom..muntazaman arkadaşım evet hamile olabilirsin ama..madem böle bi sorunun var..daha sı ara ara kanamaların ne duruyon doktora git hemen..kist te dediğin gibi kanamalar yapar çünkü..sen millete sorma canım boşuna.herke farklı farklı..sen bi uzmana görün benceççtest falan vakit kaybetme yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…