ben sana gecende demistim hamileligin ilk baslarinda olur bole die sende allah soyletti degilim hamile demistin:kedi:
valla tatlim ben gozlerimi acamiyodum capak oluyodu hep ki normalde hic olmasdibilmiyorumkismile
ama ben inaniyorum bebisin seninle demisti dersin:umursamaz:
insallah allahim yaniltmaz beni ama ben oyle hissediyorumCADIARZU:Saruboceq:
ne bağırıyon parmak kadar çocuğa..geldim işte burdayım..eyvahedigeldismileya işyeri işte..bi yazıyom on dakka susuyom..muntazaman arkadaşım evet hamile olabilirsin ama..madem böle bi sorunun var..daha sı ara ara kanamaların ne duruyon doktora git hemen..kist te dediğin gibi kanamalar yapar çünkü..sen millete sorma canım boşuna.herke farklı farklı..sen bi uzmana görün benceççtest falan vakit kaybetme yani..
kızımın resmini koydum nasıl rabiacım
ben de kızıma bana ruj al..rujum bitti dedim...ben ne istersem alırım..sanane diyo..süpriz yapcakmış..ne alırsan 1 tl cilerden kap kaçak alıp gelir şimdi gereksiz gereksiz..kaydirigubbakcemile3
Allah bağışlasın gülsüm..çok tatlı..o da benim ki gibi kardeş istiyo mu?benim ki benle beraber günlerimi takip eder oldu artık..bana geçen ne diyo: sokaktaki o sarı kedi bile 4 tane doğurmuş.sen daha 1 tane kardeş doğuramadın...alsanaalsanasmile
sen naptın bakem keyifler nasıl
Allah bağışlasın gülsüm..çok tatlı..o da benim ki gibi kardeş istiyo mu?benim ki benle beraber günlerimi takip eder oldu artık..bana geçen ne diyo: sokaktaki o sarı kedi bile 4 tane doğurmuş.sen daha 1 tane kardeş doğuramadın...alsanaalsanasmile
ben de kızıma bana ruj al..rujum bitti dedim...ben ne istersem alırım..sanane diyo..süpriz yapcakmış..ne alırsan 1 tl cilerden kap kaçak alıp gelir şimdi gereksiz gereksiz..kaydirigubbakcemile3
sağolasın tatlım cümlemizinkini.istiyo ne zaman getirecen alda gel diyo sanki marketten yiyecek istiyo kaydirigubbakcemile3elinden tutup parka götürecekmiş ben abla olcağım diyo
ay napam işte iş güç...gece mesai:kedi:şafak sayıyoruz..asker gibi..gel teskere gel...sen nasılsın adaş..?:lepi:
hep aynımı bu çocuklar geçenlerde benim kızda ben onu kucaklar gezdiririm diyodu kaydirigubbakcemile
sağolasın tatlım cümlemizinkini.istiyo ne zaman getirecen alda gel diyo sanki marketten yiyecek istiyo kaydirigubbakcemile3elinden tutup parka götürecekmiş ben abla olcağım diyo
büyüklük hissi var içlerinde bizlerin onlara yaptığımızı onlarda küçüklere yapmak istiyorlar ne tatlılar demi yaaa inş.en kısa zamanda kardeşlerine kavuşurlar:Saruboceq:
tabi küçük senin ki benim ki eşşek kadar memişleri çıkmış..anlıyo..biliyo artık..öle marketten gelmiceğini..geçen doktorları seyretmiş tv de..tüp bebek diye bişey varmış..olmayanların onla olmuş..sende onla yapa bari diyo..ayrıca tüple nasıl oluyo ki diyo..bende anlattım..yumurtalar tüpte bir araya geliyo..embriyo oluşuyo..sonra karna konuyo..orda kesenin içinde büyüyo falan bir bir anlattım..sempatiksalakcinniçocuk manyak oldu..kesin jinekolog olmayacak..:roflol:
tabi küçük senin ki benim ki eşşek kadar memişleri çıkmış..anlıyo..biliyo artık..öle marketten gelmiceğini..geçen doktorları seyretmiş tv de..tüp bebek diye bişey varmış..olmayanların onla olmuş..sende onla yapa bari diyo..ayrıca tüple nasıl oluyo ki diyo..bende anlattım..yumurtalar tüpte bir araya geliyo..embriyo oluşuyo..sonra karna konuyo..orda kesenin içinde büyüyo falan bir bir anlattım..sempatiksalakcinniçocuk manyak oldu..kesin jinekolog olmayacak..:roflol:
hadi kızlar ozaman hep beraber alıp gelelim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?