Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ben de kızıma bana ruj al..rujum bitti dedim...ben ne istersem alırım..sanane diyo..süpriz yapcakmış..ne alırsan 1 tl cilerden kap kaçak alıp gelir şimdi gereksiz gereksiz..kaydirigubbakcemile3

Canım benim inşallah ya çok. ne güzel şeyler söylüyorsun canım

sen naptın bakem keyifler nasıl

kızımın resmini koydum nasıl rabiacım

Allah bağışlasın gülsüm..çok tatlı..o da benim ki gibi kardeş istiyo mu?benim ki benle beraber günlerimi takip eder oldu artık..bana geçen ne diyo: sokaktaki o sarı kedi bile 4 tane doğurmuş.sen daha 1 tane kardeş doğuramadın...alsanaalsanasmile

ben de kızıma bana ruj al..rujum bitti dedim...ben ne istersem alırım..sanane diyo..süpriz yapcakmış..ne alırsan 1 tl cilerden kap kaçak alıp gelir şimdi gereksiz gereksiz..kaydirigubbakcemile3

olsun ya bırak istediğini alsın heves ediyodur kızcağız

:roflol::roflol:

sağolasın tatlım cümlemizinkini.istiyo ne zaman getirecen alda gel diyo sanki marketten yiyecek istiyo kaydirigubbakcemile3elinden tutup parka götürecekmiş ben abla olcağım diyo

bu kızlar alemler valla benim kızda bana gelinlik alcakmış ne alaka anlayamadımkaydirigubbakcemile3

sağolasın tatlım cümlemizinkini.istiyo ne zaman getirecen alda gel diyo sanki marketten yiyecek istiyo kaydirigubbakcemile3elinden tutup parka götürecekmiş ben abla olcağım diyo

hep aynımı bu çocuklar geçenlerde benim kızda ben onu kucaklar gezdiririm diyodu kaydirigubbakcemile

hep aynımı bu çocuklar geçenlerde benim kızda ben onu kucaklar gezdiririm diyodu kaydirigubbakcemile

büyüklük hissi var içlerinde bizlerin onlara yaptığımızı onlarda küçüklere yapmak istiyorlar ne tatlılar demi yaaa inş.en kısa zamanda kardeşlerine kavuşurlar:Saruboceq:

tabi küçük senin ki benim ki eşşek kadar memişleri çıkmış..anlıyo..biliyo artık..öle marketten gelmiceğini..geçen doktorları seyretmiş tv de..tüp bebek diye bişey varmış..olmayanların onla olmuş..sende onla yapa bari diyo..ayrıca tüple nasıl oluyo ki diyo..bende anlattım..yumurtalar tüpte bir araya geliyo..embriyo oluşuyo..sonra karna konuyo..orda kesenin içinde büyüyo falan bir bir anlattım..sempatiksalakcinniçocuk manyak oldu..kesin jinekolog olmayacak..:roflol:

benim kızda sormuştu o soruyu seninki kaç yaşındaydı

ömürsün valla kızın duygularını karıştırdın desene benimki o kadarını anlamıyoaklına geldikçe hadi alda gel diyokaydirigubbakcemile3

ayy kızlar yemek yapmam gerekiyo ama gidemiyorum ne etsem :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…