Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kızlar idare edin çıldırma vaktim geldi gene herhalde akşam yaklaştıkşa yorgunluktan napcanı şaşırıyo insan :roflol:

cnm yap bi test meraktan kurtulursun tam adet olup olmadığınıda bilmiyosun ki değişik bi durum yap sen test ne zararı olcak

canlar bana müsade geçen yemeği yaktım şimdide hazırlamaya geç kalmayım herifinen kötü olmuyak demi ama hepinizi çok çok öpüyorum akşam görüşürüz inş.zemuszemus

Koçişi yolladım işe kızlar...Yatağıda toplayıp süpürge tutup geliyorum ama arada gözlerim yazdıklarınızda...
Çatlak NAZO7 benim hiç inanasım gelmedi erkenden test yapmayacağına...kaydirigubbakcemile3

canlar bana müsade geçen yemeği yaktım şimdide hazırlamaya geç kalmayım herifinen kötü olmuyak demi ama hepinizi çok çok öpüyorum akşam görüşürüz inş.zemuszemus

güle güle cnm gene görüşürz öptüm şekerimm opuyorumnanaktan

cnm yap bi test meraktan kurtulursun tam adet olup olmadığınıda bilmiyosun ki değişik bi durum yap sen test ne zararı olcak

işte zaten olay o, adet günü olamaz çünkü ki. 16-17 gün sonra adet mi olunur. onun için gebeyim de acaba içerde bi karmaşık olaylar oldu da ondan mı oldu bu durum diye düşündüm. sizlere sordum. ha bi de pko lu olmak var. gibi gibi... beynim döndü hadi bakalım..

hayırlısı olsun yav. sağlık olsun. güzel olsun.

bak sen şu zamane çocukalrına amma bilmişler Allah bağışlasın yavrularınızı sizin :Saruboceq:

cnm seninki karışık durum bence hemen yap test kurtul düşünmekten

cnm seninki karışık durum bence hemen yap test kurtul düşünmekten

ay ama dur benimd ekafamı karıştırdın en son 14 nisanda adet olmuşun peki adet döngün nasıl benim 28 günde bir bende 14 nisanda oldum bundan sonraki 11 mayıs eğer seninde 28 günde birse o tarihe kadar bekle öyle test yap henüz erken test için

kızlar yemeği koydum 10dakikalığına geri geldim opuyorumnanaktan

ben kaçar kusura bakmayın kociş geldi birazdan tekrar girerim yemeğimizi yiyelimdeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…