ne yapacaksın şekerim daha akşama çok ama sen bilirsin
14 nisanda adet olmuştum. 23-26 sında olan ilişkiden sonra, hafif lekelenmem oldu 29-30 nisanda. 2 mayıstan itibaren de adet olur gibi az az adet oluyorum. daha halen oluyorum ama öyle çok şakır şakır değil yani.
pıtı pıtı atıyor karnım. bazen sanki fark edilir edilmez türden hafif başımın dönmesi oluyor. sanki kanamanın rengi bordo gibi bişey. bilmiyorum ki.. adetliyim diye test felan da yapmadım, ama aklıma sonra geldi ki hamile olabilir miyim ki ben, üstüne görüyor olabilir miyim? var mı bir bilginiz..
yazarken bile kalbim çok hızlı atmaya başladı yahu...
kızlar idare edin çıldırma vaktim geldi gene herhalde akşam yaklaştıkşa yorgunluktan napcanı şaşırıyo insan :roflol:
canlar bana müsade geçen yemeği yaktım şimdide hazırlamaya geç kalmayım herifinen kötü olmuyak demi ama hepinizi çok çok öpüyorum akşam görüşürüz inş.zemuszemus
cnm yap bi test meraktan kurtulursun tam adet olup olmadığınıda bilmiyosun ki değişik bi durum yap sen test ne zararı olcak
kızımın resmini koydum nasıl rabiacım
Allah bağışlasın gülsüm..çok tatlı..o da benim ki gibi kardeş istiyo mu?benim ki benle beraber günlerimi takip eder oldu artık..bana geçen ne diyo: sokaktaki o sarı kedi bile 4 tane doğurmuş.sen daha 1 tane kardeş doğuramadın...alsanaalsanasmile
işte zaten olay o, adet günü olamaz çünkü ki. 16-17 gün sonra adet mi olunur. onun için gebeyim de acaba içerde bi karmaşık olaylar oldu da ondan mı oldu bu durum diye düşündüm. sizlere sordum. ha bi de pko lu olmak var. gibi gibi... beynim döndü hadi bakalım..
hayırlısı olsun yav. sağlık olsun. güzel olsun.
cnm seninki karışık durum bence hemen yap test kurtul düşünmekten
kızlar yemeği koydum 10dakikalığına geri geldim opuyorumnanaktan
cnm hoşgeldin
ben göremedim kızını ama kaçırdım
tekrar koysana
koydum canımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?