Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

slm kızlar ya bugün hiç takip edemedim çok yoğunum geçimişi okumaya çalışıyomda amma çok konuşmunuz oku oku bitmiyoooo

Yapacam tatlım akşam 1 saat sonra çıkıyorum işten hemen yazarım olmazsada üzülmem nasıl olsa bunun haziranı temmuzu aralığı falan var dimi kızlar

üzülme zaten testlerin içinde de yazar negatif çıkarsa ve adetin gecikirse 5-6 gün sonra tekrar yapın diye
yani hala umut var şekerim a.s

oooooooooooooooooovvvvvv bugün sayfamıza kızlar yağıyorrr maşallaaaaaaaaaaaaah

keramet bende hülyacım..ben ne zaman girsem koştur koştur olur..aşağa ip gibi dizilir kızlar..eee matrak ve de çatlak bi karıyım ne de olsa..bak 2 gündür çok uğrayamadım 2 sayfa 2 sayfa gitmiş bu fıstıklar...:roflol:

Yapacam tatlım akşam 1 saat sonra çıkıyorum işten hemen yazarım olmazsada üzülmem nasıl olsa bunun haziranı temmuzu aralığı falan var dimi kızlar

yap canmm yoksada boşver biz burdayız olumunekankayizsmile hep birlikte beklicez kaydirigubbakcemile5

kısssss sennn ne fenasınn kıslarınnnnn hassas duygularına hitap ediyon tabeeeeeeeee olsun olsun muhabbet güselll bi sakıncası yokkkkk allah neşeni daim etsin nazo can

.......................................................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…