Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

çatlakcım bana haziran dedin şimdi senin tezine göre mayısta hamile kalıp hazirandamı öğrencem yoksa haziranda hamiş olup temmuzdamı öğreneceğim.

nazocum peki beeeen?

hayatım valla ben senin için günler önce hamile bu hatun demiştim..sonra yanılmıyosam test yapıp negatif olduğunu okuyunca..Allah Allah bende hamiş tir kesin bu kadın demiştim..yanılmışım diye geçirmiştim içimden...:çok üzgünüm:

sende de bu ay yok rabiacım...ama sakın üzülme vakti zamanı geldiğinde çoookk hayırlı bi erkek evladın olucak...sabret...birazcık daha.

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
şaka bi yana kızlar bu gece rüyamda gelinlik giydiğimi gördüm çok güzel bir gelinlik.evli birinin gelinlik giydiğini görmesi bebeğe işaret diye biliyodum bende sabah sabah int. baktım ordada bebek diyo sizceee bilmiyorumkismile

hülyam çalışmalara devammı kuşum sositososito
hayatım son haftaya girdik artıkkkkkk bu ay azizem akıntılarımı takip ettimmmm kendimi çok zorlamadan sakin sakin çalıştık akıntılarım kesilince de yavaşlattık birazzz bakalım sonuç ne olcakkk kısmet hayatımmmmm yaaaaaaa

ALLAH hayır etsin tatlım :Saruboceq: inşallah bebiş haberidir kaydirigubbakcemile5

tam isabet bu rüyayı gördükten sonraki ay hamiş kalmıştı bi arkadaşım...opuyorumnanaktan

daha günüm yeni geçti,kan tahlili yaptırdım.p.tesi yazarım sonucu bakalım.ben adetten 4 gün önce yapmıştım o testi.idrarda çıkmadı henüüz bakalım.

hayırlısı rabiacımmm inşallahhhhh allahtan gelen bir rüya olsun da tabiri baktığın gibi olsun canım.hayırlı sağlıklı güzel yüzlü güzel huylu güzel kalpli zeki ne neşeli meleklerimizi bize göndersin rabbimiz inşallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…