nazocum peki beeeen?
sende de bu ay yok rabiacım...ama sakın üzülme vakti zamanı geldiğinde çoookk hayırlı bi erkek evladın olucak...sabret...birazcık daha.
.......................................................................................
çatlakcım bana haziran dedin şimdi senin tezine göre mayısta hamile kalıp hazirandamı öğrencem yoksa haziranda hamiş olup temmuzdamı öğreneceğim.
çatlakcım bana haziran dedin şimdi senin tezine göre mayısta hamile kalıp hazirandamı öğrencem yoksa haziranda hamiş olup temmuzdamı öğreneceğim.
azizecim 7 mayıs bir arkadaş vaardı ne oldu sildik mi yoksa hamile mi?
hayatım son haftaya girdik artıkkkkkk bu ay azizem akıntılarımı takip ettimmmm kendimi çok zorlamadan sakin sakin çalıştık akıntılarım kesilince de yavaşlattık birazzz bakalım sonuç ne olcakkk kısmet hayatımmmmm yaaaaaaahülyam çalışmalara devammı kuşum sositososito
kısmet nazancım kısmet ALLAH bilir yerimseniben
kısmet nazancım kısmet ALLAH bilir yerimseniben
canım daha önce söyledim mi bilmiyom ama bak benim günüm 1 gün geçmişti ezcaneye gidiyodum test almaya. yolda öyle bi sancım tuttu ki dedim boşa gidiyorum kesin oldum eve gidince kırmızıları görcem amaaaaa kırmızları değil 2. kırmızı çizgiyi gördüm.
diyeceğim o ki ağrın olması çok normal benim hala arada oluyo ağrım normalmiş bu yani kapiş vereliniortak
kapiş canım kapişte,yine yaptım tek çizgi.ya benim yumurtlamam geç oldu ya da kanda da negatif.p.tesiye kadar durmadan tahmin yürüteceğim kırmızılar gelmezse.kendi kendime üretiyorum oturduğum yerden
canmm valla sidim bugün adet günü ama hiç uğramıyo olmaz ki :umursamaz:
gelip sohpet etmeyenleri silcem listeden...boşuna kalabalık oluyo.
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
şaka bi yana kızlar bu gece rüyamda gelinlik giydiğimi gördüm çok güzel bir gelinlik.evli birinin gelinlik giydiğini görmesi bebeğe işaret diye biliyodum bende sabah sabah int. baktım ordada bebek diyo sizceee bilmiyorumkismile
şaka bi yana kızlar bu gece rüyamda gelinlik giydiğimi gördüm çok güzel bir gelinlik.evli birinin gelinlik giydiğini görmesi bebeğe işaret diye biliyodum bende sabah sabah int. baktım ordada bebek diyo sizceee bilmiyorumkismile
hayatım valla ben senin için günler önce hamile bu hatun demiştim..sonra yanılmıyosam test yapıp negatif olduğunu okuyunca..Allah Allah bende hamiş tir kesin bu kadın demiştim..yanılmışım diye geçirmiştim içimden...:çok üzgünüm:
kızlar ben kaçıyom 6,30 da iyi haberler veririm size inşallah öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?