Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hadi hayırlı olsun :) bende salı günü gittim keseyi gorduk onumuzdeki sali tekrar cagırdı kalp atısını duyabilirmiyiz die.. seni ne zaman cagırdı kalp atısını duymak içinn ?

ayyy ne güzel yaa inş.kucağındada görürsün canım bebişini:CüvCüv:hihoyyyt

amin canım inş.:Saruboceq:seninde anneler günün kutlu olsunhihoyyyt

hadi hayırlı olsun :) bende salı günü gittim keseyi gorduk onumuzdeki sali tekrar cagırdı kalp atısını duyabilirmiyiz die.. seni ne zaman cagırdı kalp atısını duymak içinn ?

teşekkür ederim.senin de bebişin hayırlı olsun.bana 25 mayıs dedi kalp atışını duymak için.yani epey bi zaman var.

hayırlı olsunn güzellerrrrrrrrrrrrrrrr ne güzellllllllll allah tamamına erdirir inşallahhhhhhhhhhhh bebeciklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahhh

kizlarrrr bugun adet gunum ve idar da test yaptim hamileyim , ama bu sabah benden 2 defa kahverengi akinti gibi bisey geldi .normal mi bu

kizlarrrr bugun adet gunum ve idar da test yaptim hamileyim , ama bu sabah benden 2 defa kahverengi akinti gibi bisey geldi .normal mi bu

canım öncelikle hayırlı olsun.belki yerleşme lekesidir ama bence doktora git testin pozitif çıkmış leke ne şekil olursa olsun dikkate al..

önemli birsey olmayabilir ama sen yinede doktora git hem doktor folikasit baslatır hemde ne oldugunu ogrenmiş olursun.. yerleşme kanamasıdır belki de zemuszemus

korktum simdi yaa. ben iki kez test yaptim positifti .daha doktor ayarlayamadik , ama 2 kez geldi ,sonrada birsey yok ,ne yapicam ben yaaa

aramızda cokta fark yok sen 5+6 sın ben 6+3 üm beni niye erken cagırdı duyamazsam uzulcem eyvahedigeldismile keske daha gec cagırsaydı bilmiyorumkismile

evet aramızda fazla fark yok.ama doktorun çağırdığına göre bir bildiği vardır.üzülme sakın.

korktum simdi yaa. ben iki kez test yaptim positifti .daha doktor ayarlayamadik , ama 2 kez geldi ,sonrada birsey yok ,ne yapicam ben yaaa

canım korkma içini ferah tutki bebişinde üzülmesin kendini fazla yorma ayakta çok kalma ilk başlarda normal bunlar

hayatım endişelenmeeeee büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır böyle seyleer birçok kişinin başına gelebiliyorrrrrrrr kan testi yaptır hemen ve bi doktora görün için rahatlasınnnnn canım

korkmana gerek yok tedirgin olma ilk işin en kısa zamanda doktora gitmek olsun inşallah hersey yolunda gider :Saruboceq: bebegin saglıkla buyur karnında insallah :CüvCüv:

canım lekelenmen olduktan sonra daha hıc lekelenmedınmııı kan testı yaptırrr dıkkat ett canııımm amaa herseyede hazırla kendını

bende azızecımın onceden kurdugu tobıctee hamış kaldıgımı ogrenmıstıım ınsallah hepınız tez zmaanda hamıs kalırsınız benım bı oglum var 6 yasında ama ben 2 yıldır bebek ıstıyodum olmuyoooduu sonra karar verdımm kafama takmamaya esımle bebek ıcın degıl ıstedıgım ıcın bırlıkte olmaya basladıım kafama takmadıgım an hamıle kaldımm bıllıyorumm cok zor kafaya takmamak ama kızlaar herseyı akısına bırakınnn bak gorunnn o zaman rabbımın ıznıylee bebegınıze kavusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…