hadi hayırlı olsun :) bende salı günü gittim keseyi gorduk onumuzdeki sali tekrar cagırdı kalp atısını duyabilirmiyiz die.. seni ne zaman cagırdı kalp atısını duymak içinn ?
merhaba kızlar.bugün doktor randevum vardı ve keseciğimizi gördük.allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve bebek isteyen herkesin de hayırlısıyla isteklerine kavuşmalarını nasip etsin.doktorum, bebeğin sana anneler günü hediyesi oldu dedi :) tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum.
ayyy ne güzel yaa inş.kucağındada görürsün canım bebişini:CüvCüv:hihoyyyt
inşallah canım inşallah Allah hepimize hayırlı ewlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:
hadi hayırlı olsun :) bende salı günü gittim keseyi gorduk onumuzdeki sali tekrar cagırdı kalp atısını duyabilirmiyiz die.. seni ne zaman cagırdı kalp atısını duymak içinn ?
hayırlı olsunn güzellerrrrrrrrrrrrrrrr ne güzellllllllll allah tamamına erdirir inşallahhhhhhhhhhhh bebeciklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahhh
aramızda cokta fark yok sen 5+6 sın ben 6+3 üm beni niye erken cagırdı duyamazsam uzulcem eyvahedigeldismile keske daha gec cagırsaydı bilmiyorumkismileteşekkür ederim.senin de bebişin hayırlı olsun.bana 25 mayıs dedi kalp atışını duymak için.yani epey bi zaman var.
yaa benim yazdiklarimi kimse gormuyor mu yaa
kizlarrrr bugun adet gunum ve idar da test yaptim hamileyim , ama bu sabah benden 2 defa kahverengi akinti gibi bisey geldi .normal mi bu
önemli birsey olmayabilir ama sen yinede doktora git hem doktor folikasit baslatır hemde ne oldugunu ogrenmiş olursun.. yerleşme kanamasıdır belki de zemuszemuskizlarrrr bugun adet gunum ve idar da test yaptim hamileyim , ama bu sabah benden 2 defa kahverengi akinti gibi bisey geldi .normal mi bu
aramızda cokta fark yok sen 5+6 sın ben 6+3 üm beni niye erken cagırdı duyamazsam uzulcem eyvahedigeldismile keske daha gec cagırsaydı bilmiyorumkismile
korktum simdi yaa. ben iki kez test yaptim positifti .daha doktor ayarlayamadik , ama 2 kez geldi ,sonrada birsey yok ,ne yapicam ben yaaa
korktum simdi yaa. ben iki kez test yaptim positifti .daha doktor ayarlayamadik , ama 2 kez geldi ,sonrada birsey yok ,ne yapicam ben yaaa
korkmana gerek yok tedirgin olma ilk işin en kısa zamanda doktora gitmek olsun inşallah hersey yolunda gider :Saruboceq: bebegin saglıkla buyur karnında insallah :CüvCüv:korktum simdi yaa. ben iki kez test yaptim positifti .daha doktor ayarlayamadik , ama 2 kez geldi ,sonrada birsey yok ,ne yapicam ben yaaa
kizlarrrr bugun adet gunum ve idar da test yaptim hamileyim , ama bu sabah benden 2 defa kahverengi akinti gibi bisey geldi .normal mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?