Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

canım çok haklısın adet oldukça bidahaki aya hiç düşünmeyeceğim diyorum ama adet bitiş tekrar kafada başlıyo yumurtlama günü şu bu tuttumu tutmadımı öff yaa takmamak eldeki bişey değilki:1no2:

kızlar yaa 5günüm kaldı sabırsızlanıyomeyvahedigeldismile

beklediğimiz gün aynı senle hayatımm haydi bakalım herşeyinnnn hayırlısıııııııı olsunn inşallah ikimiz de güzel haberler alırızzzzzzzzzzzz

ayy inş.canım yaa aynı gün ikimiz birden sevinirizhihoyyyt

beklediğimiz gün aynı senle hayatımm haydi bakalım herşeyinnnn hayırlısıııııııı olsunn inşallah ikimiz de güzel haberler alırızzzzzzzzzzzz
ooo hadi güzel haberleri bekliyoruzz :Saruboceq: ikinizde aynı gun hamile oldugunuzu yazarsanız çifte kawrulmus lokum olur :lepi:

hadi inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere :CüvCüv: ben çatlardım beklerken ben süphelendigim gibi adet tarihim gelmeden kan tahlili yaptırmıstım :kedi:

valla canım bende çatlıyorumda ne edersin 15 20 gün varken böyle olmuyorum gün azaldıkça sabırsızlanıyom bende herdefasında idrar testi yapıyom günüm gelmeden bu sefer tutacağım kendimi eşim kızıyo zatenlmaz:

inş.hayırlısı bakalım gerçi bende değişik bişey yok ama bakalım
hayırlısı olsun herseyin zamanı var bende dusukten sonra cok istemistim ama hastalıgım cıktı 2 sene teadavi gordum tedawi sırAsında bebek yasaktı 2 sene bekledik işte şimdi tedaviye ara verdik bebek için bakalım ne olcakk sonumuz hayır olosun :Saruboceq:

kizlar insallah mujdeler gelcek bu ay bebislerimiz koncak gobuslerinize:Saruboceq:kaydirigubbakcemile2

aaaaaaaaa simdiye kadar canim bise cekmedi lokum istiyom yaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

kız allh ne deyim sana emi ömürsün kocişin yokmu gitsin alsın bebişi bişey istiyo demi ama kaydirigubbakcemile3

gecmis olsun canim..cok onemli bisey degildir umarim boshayallersmilebebisini kucagina alip tedavine devam edersin insallah..hem dahada guclenirsin bebisin sayesindekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım düşük içinde tedavin içinde Rabbim dermansız dert vermesin.6ay önce bende düşük yaptım zor bişey hala toparlanamadım onun içinde çok istiyorum hayırlısı bakalım

yaa uzuldum simdii aklına getirdigime bilmiyorumkismile eşine solesene hemen gitsin alsın :jeyyar:

kız allh ne deyim sana emi ömürsün kocişin yokmu gitsin alsın bebişi bişey istiyo demi ama kaydirigubbakcemile3

yasik kakti gidim alimmi dio alismadi ya bisey istemiom..kaydirigubbakcemile3
al dedim gitti bakalim alsin gelsin banane :umursamaz::roflol::roflol:

inşallahhh kızlarr güzel hhaberlere ihtiyacımız var diymi amaaaaaaaa lokum bulun hemen kıza yaaaaaaaaaaaa bak şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yerim seni kızzzzzzzz maşallahhhhhh aş erme durumu çok hoşuma gider benim yaaaa

yasik kakti gidim alimmi dio alismadi ya bisey istemiom..kaydirigubbakcemile3
al dedim gitti bakalim alsin gelsin banane :umursamaz::roflol::roflol:

gitsin kız boşver herşey bizde bi iki bişey almışlar çokmu valla ben eşime diyom hamile kalayım canımın istemediğinide aldıracağım diyelülülülülülü

geçmiş olsun canım düşük içinde tedavin içinde Rabbim dermansız dert vermesin.6ay önce bende düşük yaptım zor bişey hala toparlanamadım onun içinde çok istiyorum hayırlısı bakalım

ay kızlar çokkkk geçmiş olsunnn canlarımm yaa allah bir daha yaşatmasın inşallahhhhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…