benim sat 23 mart senin kac ? ya benim ilk hamileligim dusukle sonlandı bu da ole olcak die cok tedirginim korkuyorumeyvahedigeldismileevet aramızda fazla fark yok.ama doktorun çağırdığına göre bir bildiği vardır.üzülme sakın.
bende azızecımın onceden kurdugu tobıctee hamış kaldıgımı ogrenmıstıım ınsallah hepınız tez zmaanda hamıs kalırsınız benım bı oglum var 6 yasında ama ben 2 yıldır bebek ıstıyodum olmuyoooduu sonra karar verdımm kafama takmamaya esımle bebek ıcın degıl ıstedıgım ıcın bırlıkte olmaya basladıım kafama takmadıgım an hamıle kaldımm bıllıyorumm cok zor kafaya takmamak ama kızlaar herseyı akısına bırakınnn bak gorunnn o zaman rabbımın ıznıylee bebegınıze kavusursunuz
hadi inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere :CüvCüv: ben çatlardım beklerken ben süphelendigim gibi adet tarihim gelmeden kan tahlili yaptırmıstım :kedi:kızlar yaa 5günüm kaldı sabırsızlanıyomeyvahedigeldismile
kızlar yaa 5günüm kaldı sabırsızlanıyomeyvahedigeldismile
beklediğimiz gün aynı senle hayatımm haydi bakalım herşeyinnnn hayırlısıııııııı olsunn inşallah ikimiz de güzel haberler alırızzzzzzzzzzzz
ooo hadi güzel haberleri bekliyoruzz :Saruboceq: ikinizde aynı gun hamile oldugunuzu yazarsanız çifte kawrulmus lokum olur :lepi:beklediğimiz gün aynı senle hayatımm haydi bakalım herşeyinnnn hayırlısıııııııı olsunn inşallah ikimiz de güzel haberler alırızzzzzzzzzzzz
hadi inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere :CüvCüv: ben çatlardım beklerken ben süphelendigim gibi adet tarihim gelmeden kan tahlili yaptırmıstım :kedi:
ooo hadi güzel haberleri bekliyoruzz :Saruboceq: ikinizde aynı gun hamile oldugunuzu yazarsanız çifte kawrulmus lokum olur :lepi:
ooo hadi güzel haberleri bekliyoruzz :Saruboceq: ikinizde aynı gun hamile oldugunuzu yazarsanız çifte kawrulmus lokum olur :lepi:
hayırlısı olsun herseyin zamanı var bende dusukten sonra cok istemistim ama hastalıgım cıktı 2 sene teadavi gordum tedawi sırAsında bebek yasaktı 2 sene bekledik işte şimdi tedaviye ara verdik bebek için bakalım ne olcakk sonumuz hayır olosun :Saruboceq:inş.hayırlısı bakalım gerçi bende değişik bişey yok ama bakalım
yaa uzuldum simdii aklına getirdigime bilmiyorumkismile eşine solesene hemen gitsin alsın :jeyyar:aaaaaaaaa simdiye kadar canim bise cekmedi lokum istiyom yaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
aaaaaaaaa simdiye kadar canim bise cekmedi lokum istiyom yaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
hayırlısı olsun herseyin zamanı var bende dusukten sonra cok istemistim ama hastalıgım cıktı 2 sene teadavi gordum tedawi sırAsında bebek yasaktı 2 sene bekledik işte şimdi tedaviye ara verdik bebek için bakalım ne olcakk sonumuz hayır olosun :Saruboceq:
hayırlısı olsun herseyin zamanı var bende dusukten sonra cok istemistim ama hastalıgım cıktı 2 sene teadavi gordum tedawi sırAsında bebek yasaktı 2 sene bekledik işte şimdi tedaviye ara verdik bebek için bakalım ne olcakk sonumuz hayır olosun :Saruboceq:
yaa uzuldum simdii aklına getirdigime bilmiyorumkismile eşine solesene hemen gitsin alsın :jeyyar:
kız allh ne deyim sana emi ömürsün kocişin yokmu gitsin alsın bebişi bişey istiyo demi ama kaydirigubbakcemile3
yasik kakti gidim alimmi dio alismadi ya bisey istemiom..kaydirigubbakcemile3
al dedim gitti bakalim alsin gelsin banane :umursamaz::roflol::roflol:
geçmiş olsun canım düşük içinde tedavin içinde Rabbim dermansız dert vermesin.6ay önce bende düşük yaptım zor bişey hala toparlanamadım onun içinde çok istiyorum hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?