Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

gecmis olsun canim..cok onemli bisey degildir umarim boshayallersmilebebisini kucagina alip tedavine devam edersin insallah..hem dahada guclenirsin bebisin sayesindekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
düşükten sonra hepatit b hastası oldugumu ogrendim biyopsiler tahliller falan 2 sene tedavi gordum biraz rayına oturdu ara verdik dr izin verdi ilacımı bıraktım 2. ay hamile kalldım ole işte eger sagliklı bi şekilde hamileliğim devam edrse bebişimi kucagıma alabilirsem:Saruboceq: belkide hiç emziremeden tekrar tedawiye baslicaz

kocisi yolladim gitti almaya cikolatali lokum istedim nerden bulcaksa:teytey::teytey:

herşeyde bi hayır vardır canım bebek nasiple gelirmiş inş.bebeğinin gelişiyle hastalığın gider :Saruboceq:

gecmis olsun tatlim..zordur eminim ama cok guclu oldugun belliguclubacismile
bebisinle birlikte sende yeniden dogcan demekki:ecrin_bebek: hem allahin izniyle hersey yolunda gider bebisinde annesine cekmistir mucadele konusunda kolay kolay birakmaz artik yasam savasini:CüvCüv:

geçmiş olsun canım düşük içinde tedavin içinde Rabbim dermansız dert vermesin.6ay önce bende düşük yaptım zor bişey hala toparlanamadım onun içinde çok istiyorum hayırlısı bakalım
ewet zor gercekten ben her zaman hayırlısı olsun die dua etmiştim we düşükten sonra 1 gun uzuldum sonra hayırlısı boleymiş dedim ve bu sayede hastalıgım ilerlemeden ogrenmiş oldum yani her işte bir hayır warmıs ben bunu yasadım gordum :1rolleyes:

ay kızlar çokkkk geçmiş olsunnn canlarımm yaa allah bir daha yaşatmasın inşallahhhhh:Saruboceq:

amin canım yaa zor bi durum bide tam kalp atışlarını duydum ondan sonraki hafta düştü hala kulğımda meleğimin tık tık atan kalb sesi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benim sat 23 mart senin kac ? ya benim ilk hamileligim dusukle sonlandı bu da ole olcak die cok tedirginim korkuyorumeyvahedigeldismile

benim sat 28 mart.böyle korkulara kapılıp kendini strese sokma sakın.hep olumlu düşün,herşey olumlu olsun.

tabi canım hakkımızda hayırlısı meleklerimiz kardeşlerini çabuk gönderirler inş.:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım yaa zor bi durum bide tam kalp atışlarını duydum ondan sonraki hafta düştü hala kulğımda meleğimin tık tık atan kalb sesi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benimde aynı olmustu kalp atıslarını duyduktan 10 gun sonra kaybetmiştim senağlama

benim sat 28 mart.böyle korkulara kapılıp kendini strese sokma sakın.hep olumlu düşün,herşey olumlu olsun.
düşünmiyim diyorum olmuyo işte ama gun içinde baska seylerle ugrasarak kafamdan atmaya calısyorum bu dusunceleri 3 ayı atlatabilsem belki biraz daha rahatlarımeyvahedigeldismile

tabi canım hakkımızda hayırlısı meleklerimiz kardeşlerini çabuk gönderirler inş.:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım.. insallaaah 7 8 aysora karnımız burnumuzda dolasırıs :CüvCüv:

amin inşallahh Allahtan ne eksik derdi veren Allah dermanı da verir :Saruboceq:

tabi canım yaa önemli olan morali yüksek tutmak bendede miğde fıtığı safrada kesesinde felan rahatsızlık çıktı düşükten sonra öğrendim bende tekrar hamile kalmayı istedim onun için tedaviyi bırakteım nasipse doğum sonrası tekrar başlayacağım:CüvCüv:

3 ayı atlatabilsem belki biraz daha rahatlarımeyvahedigeldismile

yok sekerim 3 ayi dolduruyon bu seferde aman 2li test iyi cikcakmi bebisin gelismesi iyimi sonra 3lu test sonra seker yuklemesidir zeka testidir aman bitermi hic vesveselerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…