düşükten sonra hepatit b hastası oldugumu ogrendim biyopsiler tahliller falan 2 sene tedavi gordum biraz rayına oturdu ara verdik dr izin verdi ilacımı bıraktım 2. ay hamile kalldım ole işte eger sagliklı bi şekilde hamileliğim devam edrse bebişimi kucagıma alabilirsem:Saruboceq: belkide hiç emziremeden tekrar tedawiye baslicazgecmis olsun canim..cok onemli bisey degildir umarim boshayallersmilebebisini kucagina alip tedavine devam edersin insallah..hem dahada guclenirsin bebisin sayesindekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
inşallahhh kızlarr güzel hhaberlere ihtiyacımız var diymi amaaaaaaaa lokum bulun hemen kıza yaaaaaaaaaaaa bak şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yerim seni kızzzzzzzz maşallahhhhhh aş erme durumu çok hoşuma gider benim yaaaa
düşükten sonra hepatit b hastası oldugumu ogrendim biyopsiler tahliller falan 2 sene tedavi gordum biraz rayına oturdu ara verdik dr izin verdi ilacımı bıraktım 2. ay hamile kalldım ole işte eger sagliklı bi şekilde hamileliğim devam edrse bebişimi kucagıma alabilirsem:Saruboceq: belkide hiç emziremeden tekrar tedawiye baslicaz
düşükten sonra hepatit b hastası oldugumu ogrendim biyopsiler tahliller falan 2 sene tedavi gordum biraz rayına oturdu ara verdik dr izin verdi ilacımı bıraktım 2. ay hamile kalldım ole işte eger sagliklı bi şekilde hamileliğim devam edrse bebişimi kucagıma alabilirsem:Saruboceq: belkide hiç emziremeden tekrar tedawiye baslicaz
ewet zor gercekten ben her zaman hayırlısı olsun die dua etmiştim we düşükten sonra 1 gun uzuldum sonra hayırlısı boleymiş dedim ve bu sayede hastalıgım ilerlemeden ogrenmiş oldum yani her işte bir hayır warmıs ben bunu yasadım gordum :1rolleyes:geçmiş olsun canım düşük içinde tedavin içinde Rabbim dermansız dert vermesin.6ay önce bende düşük yaptım zor bişey hala toparlanamadım onun içinde çok istiyorum hayırlısı bakalım
ay kızlar çokkkk geçmiş olsunnn canlarımm yaa allah bir daha yaşatmasın inşallahhhhh:Saruboceq:
benim sat 23 mart senin kac ? ya benim ilk hamileligim dusukle sonlandı bu da ole olcak die cok tedirginim korkuyorumeyvahedigeldismile
ewet zor gercekten ben her zaman hayırlısı olsun die dua etmiştim we düşükten sonra 1 gun uzuldum sonra hayırlısı boleymiş dedim ve bu sayede hastalıgım ilerlemeden ogrenmiş oldum yani her işte bir hayır warmıs ben bunu yasadım gordum :1rolleyes:
amin inşallahh Allahtan ne eksik derdi veren Allah dermanı da verir :Saruboceq:herşeyde bi hayır vardır canım bebek nasiple gelirmiş inş.bebeğinin gelişiyle hastalığın gider :Saruboceq:
ben kaçtım kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaar öptüm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benimde aynı olmustu kalp atıslarını duyduktan 10 gun sonra kaybetmiştim senağlamaamin canım yaa zor bi durum bide tam kalp atışlarını duydum ondan sonraki hafta düştü hala kulğımda meleğimin tık tık atan kalb sesi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
düşünmiyim diyorum olmuyo işte ama gun içinde baska seylerle ugrasarak kafamdan atmaya calısyorum bu dusunceleri 3 ayı atlatabilsem belki biraz daha rahatlarımeyvahedigeldismilebenim sat 28 mart.böyle korkulara kapılıp kendini strese sokma sakın.hep olumlu düşün,herşey olumlu olsun.
inşallah canım.. insallaaah 7 8 aysora karnımız burnumuzda dolasırıs :CüvCüv:tabi canım hakkımızda hayırlısı meleklerimiz kardeşlerini çabuk gönderirler inş.:Saruboceq::Saruboceq:
amin inşallahh Allahtan ne eksik derdi veren Allah dermanı da verir :Saruboceq:
ben kaçtım kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaar öptüm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
3 ayı atlatabilsem belki biraz daha rahatlarımeyvahedigeldismile
aaaaaaaaa simdiye kadar canim bise cekmedi lokum istiyom yaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
tabi canım yaa önemli olan morali yüksek tutmak bendede miğde fıtığı safrada kesesinde felan rahatsızlık çıktı düşükten sonra öğrendim bende tekrar hamile kalmayı istedim onun için tedaviyi bırakteım nasipse doğum sonrası tekrar başlayacağım:CüvCüv:[/QUOTE bebeğimizi dogurdugumuzda onun gelişiyle butun hastalıklardan kurtuluruz inşallah:Saruboceq:
tabi canım yaa önemli olan morali yüksek tutmak bendede miğde fıtığı safrada kesesinde felan rahatsızlık çıktı düşükten sonra öğrendim bende tekrar hamile kalmayı istedim onun için tedaviyi bırakteım nasipse doğum sonrası tekrar başlayacağım:CüvCüv:[/QUOTE bebeğimizi dogurdugumuzda onun gelişiyle butun hastalıklardan kurtuluruz inşallah:Saruboceq:
inşallah canım yaa inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
kızzz geldimi kocişin yedinmi lokumu:icecream:
saol içime su serptin :1shok::sinifsinif:yok sekerim 3 ayi dolduruyon bu seferde aman 2li test iyi cikcakmi bebisin gelismesi iyimi sonra 3lu test sonra seker yuklemesidir zeka testidir aman bitermi hic vesveselerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?