geldi sekerim ama fistikli almis cikolatali istemistim die surat yaptim bide:roflol:
bulamamis garibim napsin halbuki sadede olsa kabulumdu sempatiksalakcinni
hakkinda hayirlisi canim..
insallah seninledir bebisin..:Saruboceq:
degilsede durmak yok son surat calismalara devam yerimsenibenkaydirigubbakcemile5
ohh bulduguna sewindim hadi afiet bal şeker bebege kan olsungeldi sekerim ama fistikli almis cikolatali istemistim die surat yaptim bide:roflol:
bulamamis garibim napsin halbuki sadede olsa kabulumdu sempatiksalakcinni
Kızlar döktürmüşsünüz vallah...Bende yeni geldim ewe...Arkadaşlarla buluştuk...Özlemişim hepsini...Fazla duramayacağım...Bakayım kim var kim yok diye...
Kızlar döktürmüşsünüz vallah...Bende yeni geldim ewe...Arkadaşlarla buluştuk...Özlemişim hepsini...Fazla duramayacağım...Bakayım kim var kim yok diye...
ben geldim topladim bulasiklarimidaşakkıdı
kavak yellerini izliom ama bi gozumde burdaaklinialirimsmile
ben anneme gidiorumbu arada ben kimseye solemedim hamile oldugumu annemlerde caktırmamakiçin zorlanıorum sırnaşık şey size iyi geceler
güzel haberlerle gorusmek üzere Allaha emanetsiniz:gitme:
ben anneme gidiorumbu arada ben kimseye solemedim hamile oldugumu annemlerde caktırmamakiçin zorlanıorum sırnaşık şey size iyi geceler
güzel haberlerle gorusmek üzere Allaha emanetsiniz:gitme:
gule gule sekerim...nasi becercen valla ben hic saklayamadim hemen soledimkaydirigubbakcemile3
slm kızlar...
slm kız azize nerelerdesin şekerimopuyorumnanaktan
selam sekerim.hosgeldinkaydirigubbakcemile2
kızlar bugün evde yoktum anneme gittim bugünden anneler gününü kutladım hihoyyyt
oğluşta annenesinde kaldı yarın babası almaya gidicek...şimdiden özledim aşkımı bilmiyorumkismile hiç alışık değilim erensiz kalmaya çok zor geliyo yaaaa :sinifsinif:
biraz öncede ağladım :sinifsinif:
ev bomboş yaa bilmiyorumkismile offfff.............
sizler nasılsınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?