Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

geldi sekerim ama fistikli almis cikolatali istemistim die surat yaptim bide:roflol:
bulamamis garibim napsin halbuki sadede olsa kabulumdu sempatiksalakcinni

ohhh afiyet olsun sanada bebişede:dance:sonrada çikolatalı alır şimdilik idare etkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar döktürmüşsünüz vallah...Bende yeni geldim ewe...Arkadaşlarla buluştuk...Özlemişim hepsini...Fazla duramayacağım...Bakayım kim var kim yok diye...

kislar ben yemekleri dolaba koyim malum sicak bozulmasin boshayallersmile bulasiklari yerine atim geliom

Kızlar döktürmüşsünüz vallah...Bende yeni geldim ewe...Arkadaşlarla buluştuk...Özlemişim hepsini...Fazla duramayacağım...Bakayım kim var kim yok diye...

hpşgeldin canım ohh havada güzel gezdiniz bizde ne edelim burda dertleşiyoruz:içelim:

hosgeldin sekerim..ohh ne ii yapmisiniz gez guc topla biraz calismalar basliodelikafadulden:lepi:

heyo heyo nirdesiniz gııkaydirigubbakcemile5

ben geldim topladim bulasiklarimidaşakkıdı
kavak yellerini izliom ama bi gozumde burdaaklinialirimsmile

ben anneme gidiorum bu arada ben kimseye solemedim hamile oldugumu annemlerde caktırmamakiçin zorlanıorum sırnaşık şey size iyi geceler
güzel haberlerle gorusmek üzere Allaha emanetsiniz:gitme:

ben anneme gidiorum bu arada ben kimseye solemedim hamile oldugumu annemlerde caktırmamakiçin zorlanıorum sırnaşık şey size iyi geceler

güle güle canım görüşürüz :teytey::teytey:

gule gule sekerim...nasi becercen valla ben hic saklayamadim hemen soledimkaydirigubbakcemile3

gule gule sekerim...nasi becercen valla ben hic saklayamadim hemen soledimkaydirigubbakcemile3

valla bende 2ay geçmeden söylemedim 2sonra bayramda herkeze söyledim ertesi gün bebeiş düştü tuhaf bişey olmuştu yani

slm kız azize nerelerdesin şekerimopuyorumnanaktan

selam sekerim.hosgeldinkaydirigubbakcemile2

kızlar bugün evde yoktum anneme gittim bugünden anneler gününü kutladım hihoyyyt
oğluşta annenesinde kaldı yarın babası almaya gidicek...şimdiden özledim aşkımı bilmiyorumkismile hiç alışık değilim erensiz kalmaya çok zor geliyo yaaaa :sinifsinif:
biraz öncede ağladım :sinifsinif:
ev bomboş yaa bilmiyorumkismile offfff.............

sizler nasılsınız kızlar?

allah ayirmasin canim benim..
ben kendi adima iiyim kocise nazimida yaptim bgn keyfim yerinde yanikaydirigubbakcemile3
yanliz yavas yavas uyku moduna giriyorum sanirimmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…