Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ayy canım yaa kıyamam bende dayanamıyorum kuzumdan ayrı kalmaya hiç kalmadım ama:çok üzgünüm:bizler iyiyiz ben gün sayıyorum.ayy azize ne güzel bende annemi özledim ama ne zaman görürüm bilmem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

iyi geceler kizlar ben gidiyomm yatim bebisim buyusun birazkaydirigubbakcemile3
allaha emanetsiniz yarin gorusurz kendinize iyi bakinzemuszemuszemuszemus

allah ayirmasin canim benim..
ben kendi adima iiyim kocise nazimida yaptim bgn keyfim yerinde yanikaydirigubbakcemile3
yanliz yavas yavas uyku moduna giriyorum sanirimmirmirmirmir

allah iyilik versin canmm...
kendini yorma tabi uykun gelince yat uyu.
bide çok fazla netin karşısında kalma canmm yerimseniben karnın uzak dursun bilgsayardan.

iyi geceler kizlar ben gidiyomm yatim bebisim buyusun birazkaydirigubbakcemile3
allaha emanetsiniz yarin gorusurz kendinize iyi bakinzemuszemuszemuszemus

tek tek gidiyo kızlar güle güle tatlım Allah rahatlık versin kib:teytey:

canmm valla ben çok düşkünüm oğluşuma boshayallersmile her anne öledir eminim.
canmm senin annecin çok mu uzak?
benim annemle aramızda 1saat var arabayla.

...........................................................................................

canmm valla ben çok düşkünüm oğluşuma boshayallersmile her anne öledir eminim.
canmm senin annecin çok mu uzak?
benim annemle aramızda 1saat var arabayla.

tabi canım her anne için zor yavrusundan ayrı kalmak:çok üzgünüm:evet canım uzak 4saat var armızda çorumda onlar ben çorumluyum

ban amüsade canım 10dakka sonra geliyorum kocişe bakam isteği felan varmıbilmiyorumkismile

ben çıkıyorum şekerim biraz uzanam bakam kusura bakma öptüm görüşürüz hadi byyboshayallersmile

Sağolcanım benim ben hala adet olmadım ve belirtileride yok dur bakalım belkide.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…