Beceriksizin tekiyim :(

Ben size çok özendim . Inşallah bizim karşımıza da böyle merhametli insanlar çıkar. Dert etmeyin birlikte güzel bir hayat kurmuşsunuz, daim olsun.
her zaman bekar arkadaşlarım için ettiğim tek duam budur
Sizi ve sizin gibi bekar arkadaşların hepsine
Vicdanlı, merhametli ve Allah korkusu olan insanlarla yuva kurmanızı nasip eyler
Teşekkür ederim

Aynen beceriksizmişsin,kocan da bir süre sonra bıkar bu durumdan. Kendini bilmek güzel bir şey ama taktir ettim. Çocuğun olunca evi B*k götürecek sanırım.
bence sen de patavatsızsın!
aaa ne ağır laflar bunlar böyle...

beni anlayan insanlara öyle çok ihtiyacım vardı kii
çok teşekkür ederim

İlgilenecek daha önemli meselelerimiz var napalım birinin de tez, makale vs yazması gerekiyor bu dünyada

Aç kalmayın, eviniz mikrop kapılacak raddede olmasın yeter, eşiniz de yardım ediyormuş oh mis

Değişir zamanla merak etmeyin önceden bende öyleydim sonra birden canavar kadına dönüştüm oğlum olunca okul iş ev oğlum hepsini birden tek başıma yaptım hemde babasız çoçuk sonra baktım manyaklık derecesinde temizlik yapmaya başladım dedim hiç ayarım yok önceden hiç yapmazdım şimdi elimde bezle gezer oldum diye artık 3senedir normal sınırlardayım sizin bebişden sonra daha hevesli olacağınızı düşünüyorum şimdi hem gebesiniz kafanıza takıp üzülmeyin hamileliğin keyfini çıkarın

İlgilenecek daha önemli meselelerimiz var napalım birinin de tez, makale vs yazması gerekiyor bu dünyada

Aç kalmayın, eviniz mikrop kapılacak raddede olmasın yeter, eşiniz de yardım ediyormuş oh mis
ahh aslında hiç bir iş yapmamış gibi görünsemde
bir yandan tez öneri, tik, hocalar vs... bir sürü işim var
ama Allah bir şekilde yardımcı oluyor çok şükür
Allah hepimize kolaylık versin

hadi inşaallah
zaten bebişle ilgili herşeye hevesliyim ben
yani onun sağlığı için herşeyi yapmaya çalışıyorum çok şükür
doğunca daha da değişecektir eminim

Canim bu beceriksizlik degil tembellik ama esin bunu sorun etmiyorsa sorun degil ayni tempo devam :)

Hayalimdeki yasam

Ev isleri, utu vs sorun degil. Zaten yapmasi da lazim. Benim babam yapar benim utulerimi, mutfagi toparlar siler vs. Tezi ona yikmak da muhim degil. Ben lisanstayken tum odevlerimi eski sevgilime yaptirirdim. Tezde zaten arastirma kismi disinda gerisi hikaye. Disaridan soyleme isi kotu ama. Hamilesiniz bir de ustelik. Disaridaki seyler ne ortamlarda yapiliyor, ne pis seyler oluyor. Bebege yazik bence ne olursa olsun evde bir seyler yapin.

Evinize sık misafir gelmeyince insanın kendini salması doğal, düşünce şu oluyor genelde "Amaan kime yapacağım ki temizliği, yine kirleniyor nasılsa, yatağı toplasam yine bozulacak. Yemek yaptığım, oturduğum yer temiz, tamam gerisi yapılır nasılsa biz bizeyiz" gibi.

Çocuk olunca daha bir farklı yaklaşırsınız, hele emekleme dönemi, halıları gün aşırı süpürürsünüz, kendinize şaşarsınız, dert etmeyin. Allah huzur, muhabbet versin, ne güzel eşiniz de yardımcı olur gider.

Ben hamile kaldığımda, ya nasıl yaparım yapacağım derdim. Millet tek başına, koca desteği, anne desteği de görmeden her şeye yetişiyor, benim yanımda onlar var, bana bırakmaz yaparlar biliyorum ama ben yapamam herhalde, güçsüzüm, beceremem derdim. İş başa düşünce öyle bir yapılıyor ki, annemin hasta olduğu, eşimin deli yoğun çalıştığı bir dönem, gece çocuğa da baktım, sabah yemeğimi de yaptım, çocuğun karnını da doyurdum, ortalığı da topladım, makinalari doldurup çalıştırdım da, çamaşır serdim topladım katladım, dolapları indirdim yeniden düzenledim, bir de üzerine fırına tahinli kurabiye, tuzlu simit pasta attım, onları pişirip kavanozladım. Yaparsınız siz de, yapmasanız bile her şeyin bir kolayı bulunuyor. Başlayınca gerisi geliyor.

Tabi sürekli aynı tempoda olmadım hiçbir zaman, uykuyu bakımı hep paylaştık eşimle, ev işlerini, temizliği, yemeği vb. Bu güzel bir şey, dinlenmek, dinlendirilmek, birlikte yapmak.

Takılmayın hiç.

Kadınlar ömrünü temizlik yemek vs gibi saçmaliklara ayırdığı için kendine eşine çocuğuna yeterli zamanı ayîramıyor malesef bu saçmalıkları hergün yapmak yerine eşinizle gezin tozunu hayatın tadını alın emin olun daha iyi bi eş olursunuz

canım dışarıdan yediğimiz yerler belirli yerler
mesela evde balık yapamıyorum balık ekmek vs. şeyler
yoksa üstesinden gelemiyorum pek fazla

öyleyiz zaten
ikimizinde moduu aman ev temizleyeceğimize film izleyelim olduğu için kasmadım bu zamana kadar kendimi

gerçekten çok teşekkür ederim
çok motive edici yazdıklarınız
Rabbim hepimize sağlık ve huzur versin aslında gerisi boş
herşey bir şekilde hallolup gidiyor

Ya hu niye takıyorsunuz bunu. Eşiniz memnun daha ne. Onu mutlu etmek istiyorsanız arada sevdiği değişik yemekleri deneyin yeter
Sakın bozmayın bu düzeni, bu olması gerekenmis gibi davranın, suçluluk duymayın.
Ben kendimi paralıyorum da ne oluyor, hep daha fazlasını bekliyor insanlar.
Tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…