Beğendiğimiz film replikleri

-Beynimde bir tümör olsaydı adını Marla koyardım...

-Sen başıma gelen en kötü şeydin...

Fight Club

- erkek arkadaşın var mı?
+ hayır
- neden yok?
+ istemiyorum da ondan
- yapmaa... buna inanmam
+ bir kadının özgür ve bağımsız olmak isteyeceğine inanmıyor musun?
- lezbiyen misin?
+ hayır lezbiyen değilim. sadece birinin kız arkadaşı olma fikri beni huzursuz ediyor. aslında birinin bir şeyi olma fikri genel olarak huzursuz ediyor.
- neden söz ettiğini anlamadım
+ gerçekten mi? açıyım o zaman... ben yalnız olmayı seviyorum, ilişkiler çok karmaşık ve insanların duyguları inciniyor. kim bunu ne yapsın ki, genciz dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yaşıyoruz. vakit varken eğlenebildiğimiz kadar eğlenelim yeter değil mi?
- vay canına sen erkeksin! dostum erkekmiş!

500 days of summer

‎"Başka neyi kazandığın umurumda bile değil. Beni kaybetmemeliydin."

How I Met Your Mother

‎"+Bana neden katlandın ki?
-Çünkü sana aşıktım."

(Limit Yok)

“Hayat rahimden de başlasa topraktan da başlasa, yolculuğu karanlıkta başlar ve karanlıkta biter. Bir gün hepimiz bu karanlıktan geçmek zorunda kalacağız. Ve ışığa ulaşacağız...”

BLACK

"Elin Amerikalı oyuncusu Tibet'e gidiyor iç huzurunu bulmaya .Biz ne yapıyoruz ? Ahmet'e geliyoruz.Niye ? Kliması var diye !" (işler Güçler)

“Özel biriyle birlikte olduğunu, çenesini kapatıp karşılıklı susabildiği zaman anlıyor insan.”(Ucuz Roman - Pulp Fiction)

Deneyim- insanın başına gelen değil, başına gelenle ne yaptığıdır. " A single man "

Son düzenleme:
Cem Yılmaz Cm101mmxi Fundamentals'den:
Canım ne çekti biliyor musun aşkım?
Ne çekti aşkım?
Yer çekimsiz ortamda muz yiyeyim ama çilek tadı gelsin.

Arzu ettiğin şeyler, beklemekten vazgeçtiğin anda gerçekleşir. Bu, hayatın ‘sen bakarken soyunamıyorum’ deme şeklidir.”

Zindan Adası

+Zaman… Göremeyiz, duyamayız, tartamayız, laboratuarda ölçemeyiz. Bir nanosaniye önce olduğumuz ile şimdiki oluşumuz ve bir nanosaniye sonra ki olacağımız, subjektif var oluş farkındalığı. Hopiler, zamanı bir manzara olarak düşünmüşler. Önümüzde ve arkamızda var olan bir manzara. Ve bizonun içinde ilerliyoruz. Dilim dilim

- Saatler zamanı ölçer ama.

+ Hayır, saatler kendilerini ölçer. Bir saatin referansı, yine başka bir saattir.

Man From Earth

mutluluğun mümkün olduğunu düşünüyorum. yaşınız 33, poponuz iki bowling topu büyüklüğünde olsa bile.

Bridget Jones: Mantığın Sınırı

Hayatınızda hiç kimseyi suçsuz olduğunuz halde özür dileyecek kadar çok sevmeyin.

August Rush

Üzgünüm ahbap, bu dünyada güvendiğim iki kişi var. Biri benim, diğeri de sen değilsin.

Con Air

Biz birbirimizin hayatına giremeyen, çıkmayı da beceremeyen iki kişiyiz sadece.

day dream nation

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…