Beğendiğimiz film replikleri

"Ben senin hayatının bir bölümünde yer aldım, ama sen benim hayatımın tamamıydın Holly."

P.S. I Love You

şahane misafir fimi biterken fonda çalan gitmem daha şarkısı ve perdede başrol oyuncusunun yüz ifadesi duygulanışı hafifçe ağlaması falan,çok etkilendim ya.Şimdi de o şarkıyı dinleyip duruyorum.

beni suçlu bulun filminden

- iyi ki biraz önceki avukat masada yazayan yazıyı latinceden çevirdi yoksa ben onu burda sigara içilmez yazıyor sanmıştım

masada yazan yazı ise ;cennet yerede inse adalet yerini bulcak

Son düzenleme:
-Aşık olmak anlık bir şey.
Birden her şeyin çok parlak göründüğü birden en pastel renklerin bile ısınmaya başladığı...

...Birden tüm yemeklerin çok daha lezzetli olduğu bir an bu.
İnsan karar vererek aşık olmaz. Sadece bir bakar, olmuş.

[ Kaybedenler Kulübü ]

Sindirellanın camdan ayakkabısı mükkemmel boyutlardaydı.O halde nasıl ayağından çıktı?
Bence bu prensin dikkatini kendine çekmek için bir oyundu.Başka bir açıklama göremiyorum.

(bir yerde okumuştum bunu bi anime repliği ama hangi animeydi unuttum:26:)

Kendimden başkasını hiç sevmedim ben
Kendimi başkasını seviyor bulmak beni delirtiyor!
Onca insan içinden senin gibi biri olması ise utanç verici

(The Greatest Love )

"Bu maskenin altında bir yüz var. Ancak benim değil. Ne altındaki kaslardan daha benimdir o yüz, ne de altındaki kemiklerden. Bu maskenin altında etten daha fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var, Bay Creedy! Ve fikirlere kurşun işlemez!"

"Gerçeğin gücü ile yaşadığım sürece kainatı bile fethedebilirim..."

"Yeryüzündeki tek gerçek mutluluk, kendi sahte kimliğimizin zindanından kaçabilmektir."

"Cahilliklerini örtmek için fazla konuşmak ve bilgili gibi gözükmek isteyenlerin yaptığı tek şey saçmalıktır."

v for vandetta

derler ki eger birseyi tum kalbinle istersen, evren, sana o dilegin gerceklesmesi icin olabilecek her sekilde yardim eder. bugun, siz bana istedigim herseyi verdiniz. cok tesekkur ederim, kendimi dunyanin hakimi gibi hissediyorum, beni, gercek hayatta da filmlerin sonundaki gibi herseyin yolunda olduguna inandirdiginiz icin tesekkur ederim. mutlu son, ve eger o son mutlu degilse, son degildir dostlarim. film henuz bitmemistir, film henuz bitmemistir

om shanti om

Birdaha masumluğumu nerde bulacağım,
masum çocukluğumu,kayıp hayallerimi...
Nereye gitti hayallerim?
Acaba hangi ağacın gölgesinde, hangi ağacın?

devdas

Son düzenleme:
ben bir blog açtım kızlar, blog alemi ile ilgiliyseniz, özelden linkimi vereyim, buyrun gelin oraya, beraber ele alalım filmleri kitapları ve ojeleri :)

Savcı Esra: Niye geldin?
Behzat: Sen niye ağladın?
Savcı Esra: Geçti gitti boş ver..
Behzat: Çık çık çık… Geçmedi gitmedi, sen niye ağladın?
Behzat: Hee.
Savcı Esra: Ben sana diyorum ki adamlar gelip seni alacak, gideceksin. Bu işin sonu yok! Belki senelerce tutuklu kalacaksın, ne zaman döneceğin belli değil, senin umurunda değil. Ağladım… Çünkü seninle konuşamadım. Ağladım, çünkü sen beni görmüyorsun. Ve ben seni seviyorum.
Behzat: Ama ben bunu bilmiyordum.
Savcı Esra: Bilmiyorsun… Tabi nereden bileceksin. Sen ancak birisi öldüğünde duygusal yaklaşıyorsun. Senin duygu radarına girmek için illa ölmek mi lazım Behzat?
Behzat: Yok, hayır. Yapamam ben.
Savcı Esra: Haklısın. Cesaretin olmadan ne yapacaksın ki? Hayatımda tanıdığım en korkak adamsın. Herkese meydan okuyorsun ama kendi duygularından korkuyorsun. Geçmişe saplanıp kalmışsın. En büyük felaketler senin başına gelmiş dimi? En büyük acıları sen çekmişsin, ben hiç bir b.k bilmiyorum ki. Acı nedir? Bilmem. Yalnızlık nedir? Bilmem. Dünyanın ekseni kaydı Behzat, 12 cm yerinden oynadı sen bana 1 cm bile yaklaşmadın! Saplantılısın…
Behzat: Hee, ne güzel söyledin. Saplantılıyım ben. Benden bir b.k olmaz, biz seninle hep kavga ederiz, mutsuz oluruz biz seninle.
Savcı Esra: Mutsuz olalım, ne var! Biz de mutsuz oluruz. Ben seninle mutsuzluğa da varım.

Jacob: Birisiyle mühürlenmek onu gördüğünde her şeyin değişmesi gibi bir şeydir. Bir anda seni gezegene bağlayan
şey yer çekimi değil o olur. Başka hiçbir şeyin önemi yoktur. Onun için her şeyi yapabilir, her şey olabilirsin.

Bella: Evlilik sadece, bir kâğıt parçasından ibaret.
Edward: Benim geldiğim yerde “Seni seviyorum” demenin bir yoludur.
B: Ve benim geldiğim yerde, benim yaşımdakiler için ise “Hamile kaldım” demenin bir yoludur.
E: Öyleyse başkalarının ne düşüneceğinden endişeleniyorsun.
B: Evliliklerin 3′te 2′si boşanmayla sonlanıyor biliyor muydun?
E: Sanırım, vampir-insan boşanma oranını biraz daha düşük bulacaksın.

Twilight

Bella: Evlilik sadece, bir kâğıt parçasından ibaret.
Edward: Benim geldiğim yerde “Seni seviyorum” demenin bir yoludur.
B: Ve benim geldiğim yerde, benim yaşımdakiler için ise “Hamile kaldım” demenin bir yoludur.
E: Öyleyse başkalarının ne düşüneceğinden endişeleniyorsun.
B: Evliliklerin 3′te 2′si boşanmayla sonlanıyor biliyor muydun?
E: Sanırım, vampir-insan boşanma oranını biraz daha düşük bulacaksın.

Twilight

Edward: Doğuştan düşman olmasaydık ve benim yaşama sebebimi çalmaya çalışmıyor olsaydın aslında seni sevebilirdim.
Jacob: Pekâlâ, eğer sevdiğim kızın hayatını emip almayı planlamıyor olsaydın belki.. Yok, o zaman bile olmazdı.

"Senin karın olmaktansa onun fahişesi olmayı yeğlerim"

"Sen sıcak yatağında yaşlı bir kadın olarak öleceksin Rose, şimdi değil, burda değil… Bana söz ver."

Titanik

- peki sen daha önce eşine aşık olmamışmıydın ?

+ oldum..ama keşke önce karşıma sen çıksaydın da sana aşık olsaydım .

o zaman onun(eşimin) öldüğünü de görmemiş olurdum !

(ANNEM)

Birbirimizi ilk gördüğümüz de merhaba bile diyememistik,elveda da diyemedık .

(UÇURUM)

Son düzenleme:
- bunu yemek nasıl birşey? tadı nasıl tarif et.

+ tadı tıpkı armut gibi.armudun nasıl olduğunu bilmiyor musun ?

- armudun tadının sana nasıl geldiğini bilmiyorum.

+tatlı sulu dilinin üzerin de yumuşak taneli,tıpkı ağız da eriyen şekerli kum

taneleri gibi..nasıldı?

- mükemmel.

(MELEKLER ŞEHRİ)

--babalarımız bizim için tanrı modeliydi..eğer babalarımız bizi terkettiyse tanrı nasıl biri..
--bizler tarihin ortanca çocuklarıyız..bir amacımız yada yerimiz yok..ne büyük savaş yaşadık nede büyük buhranı..bizim en büyük buhranımız...hayatlarımız...
--sadece herşeyini kaybettikten sonra özgür kalabilirsin.

Fight Club

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…