Beğendiğimiz film replikleri

"-Rüya görmek senin için neden bu kadar önemli ?
-Çünkü rüyalarımda hâlâ birlikteyiz."

Inception - Başlangıç

Alice:Lütfen söyleyebilir misiniz, hangi yöne sapmalıyım?
Kedi:Bu daha çok senin nereye gitmek istediğine bağlıdır.
Aliceek umrumda değil, neresi olursa.
Kedi:O zaman ne yöne saptığının da bir önemi yok.
Alice:Yeter ki bir yerlere varayım!
Kedi:Yeterince yürürsen mutlaka bir yerlere varırsın.

Alice harikalar diyarında

Peter: O sadece bir köpek!
J.M Barrie:Sadece mi? Portos ona aldırma. Portos bir ayı olmayı hayal ediyor ve sen “o sadece bir köpek diyerek onun hayallerini yıkıyorsun. Ne korkunc bir söz. Bu “o dağa tırmanamaz o sadece bir insan ” demeye benziyor. O bir elmas değil, sadece bir taş. Sadece…

Düşler Ülkesi

'Kendimle bir anlaşma yaptım.. Eğer arkasını dönerse ona her şeyi anlatacaktım.. Ona sarılacak ve herşeye son verecektim.. Ama K, arkasına bile bakmadı..”
Eve döndüğünde ''Onu sevdiğimi söylemek istiyorum.. Ama biliyorum ki söyleyemeden önce gözyaşlarım dökülecek.. Bu yüzden sessiz kaldım..”

More than blue

"Birlikte olmayı haketmeyen milyonlarca insan yanyanayken, ben neden hala senden ayrı nefes alıyorum?"

-City Of Angels/Melekler Şehri

one tree hill dizisindeki muhteşem söz people always leave Türkçesi insanlar daima gider.
çok manalı bir söz aslında

Ben insanları arabanın camına vuran yağmur damlalarına benzetiyorum.
Bazen, bir damla aşağı doğru kayarken, başka bir damlaya karışıp, güçlenerek daha hızlı ilerler.
Ben de sana karıştım aşkım.
İnsanlar acımasız, savurgan.
Hiçbir şeyin sonu gelmeyecekmiş gibi davranıyorlar.
Bir gün, şoförün camı açabileceğini hiç düşünmüyorlar.

İncir Reçeli

Son düzenleme:
Mathilda : Leon, sanırım bir şekilde sana aşık oluyorum. Bu başıma ilk gez geliyor, biliyor musun ?
Leon : Daha önce hiç aşık olmadıysan, bunun aşk olduğunu nerden biliyorsun ?
Mathilda : Çünkü hissediyorum.
Leon : Nerede ?
Mathilda : Karnımda. Sıcacık. Hep orada bir yumru olurdu. Ama şimdi geçti.

~~

Mathilda: Hayat hep böyle zor mudur, yoksa sadece çocuk olduğunda mı böyle gelir?
Leon: Hep böyledir.

Leon

Son düzenleme:
Seni tanıdım çünkü unutkandım, seni terkediyorum çünkü unutkanım.

A Moment To Remember(Hatırlanacak Bir Anı)

Son düzenleme:
Tanrı hizmetkarların en büyüğüdür;ama kimsenin kölesi değildir.

~~

Çocuk: Baba buraya köpekler ve yahudiler giremezmiş
Baba: Bu dükkanın sahibini tanırım, köpeklerden korkar. Senin korktuğun bir hayvan var mı?
Çocuk: Örümcek
Baba: O zaman biz de dükkanımızın kapısına Örümcekler ve Vizigotlar giremez yazalım.

Life is Beautiful(Hayat Güzeldir)

Son düzenleme:
''Tamamen bir yabancı olduğunu fark edene kadar birisiyle zaman geçirmek ne kadar da acı.''

Sil Baştan

‎"- Bir şeyler söylemem gerekiyor dimi ?
+ Gerekmiyor bir şey söylemek sana göre değil. Sen bir şey söylemeden gidersin dimi? Hemde öyle bir gidersin ki, bırak yaşamayı insanın nefes alması bile yarım kalır. Sen o kadar bir şey söylemeden gidersin ki üstüne milyonlarca şey söylenir. Sen bana bir şey söyleme, git. Sadece git.
- Gitmedim
+ Yanlış. Sen hiç gelmedin…

İncir Reçeli"

-Kafamın içinde bir silgi var, herşeyi siliyor. Söylesene anılar gidince aşkın ne önemi kalır ?
-Ben herşeyi senin için hatırlayacağım, eğer herşeyi unutursan, ben onları bulup sana getireceğim, ruhunu bana bırak, ben senin hafızanım, ben senin kalbinim.

A Moment To Remember / Hatırlanacak Bir Anı

'Senden nefret etmek istemiyorum. Eğer senden nefret etmeye kalkarsam; bu dünyada sevecek kimsem kalmaz.'

The Man From Nowhere

YUKARI BAK- UP

Aslında Amerika gibi, ama Güney'de.
Bir gün nerede yaşayacağım biliyor musun.? Cennet şelalelerinde. :)
Zamanda kaybolmuş bir yer. Varya biliyor musun.?
Bunu bir kütüphane kitabından yürüttüm..

Not Defterı (The Notebook)

- İstersen komik olabilirim...
Dalgın, zeki, batıl inançlı, cesur ve ayaklarımın üstünde hafif olabilirim.
Her ne istersen olabilirim.
Sen sadece bana ne istediğini söyle; senin için o olurum.
+ Aptalsın!
- Evet, onu da olabilirim.

Andy Dufresne: Meksikalılar Pasific hakkında ne derler biliyor musun ?
Red: Hayır.
Andy Dufresne: Hafızası olmadığını söylerler. Hayatımın geri kalanını yaşamak istediğim yer burası. Hiç hafızası olmayan sıcak bir yer.

shawshank redemption- esaretin bedeli

Clementine: Pek konuşmayan bir tipsin, değil mi?
Joel: Sadece… Pek ilginç bir hayatım yok. İşe giderim, eve dönerim… Ne diyeceğimi bilemiyorum. Günlüğümü okumalısın… Bomboş denebilir…

Clementine: Gerçekten mi? Bu seni üzüyor mu? Ya da kaygılanıyor musun? Ben hep hayatımı tam olarak yaşayamadığımı düşünüp kaygılanırım. Her imkanı değerlendirmek hiç bir anı boşa harcamamak isterim. Sen gerçekten çok tatlısın. Tanrım, böyle demeyi kesmeliyim! Seninle evleneceğim. Bundan eminim.

Joel: Peki.

sil baştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…