Saç Rengi ve Saç Boyama Beğenilmeyen yeni saçlarım (resimli)

Güzel değil beğenmedim. .
Sadece siyah olabilir. .

Biraz arabesk olmus ama ben olsam 7.1 le falan uclarina bir cila attirirdim. Kapatma tamamen ama turuncuda olmasin

Saclarinizi en son 2 sene once boyamissiniz gibi olmus.

Hep derim, kuaforluk zevk meselesidir. Zevksiz insanlar hic bulasmasin bu ise bence.

supersonık kuafor uzuuun yıllar sonunda dıp boyan gelmıs gıbı yapmıs guzelım sacı ya
akıl var mantık var bu nasıl kuafor dogal sac rengının skalasında bı renk degıl ucların ayrıca okadar keskın bı sekılde sac rengını ıkıye bolmemelı bı akıs yapmalıydı
kuafor degılız bız bılıyoruz valla ya
bence gerı duzelttır uzulme duzelır denemıs oldun hem :)bıdaha o kuafore gıtmemen gerektıgınıde hepımız ogrenmıs olduk

Kusura bakmayın, gayet kötü bir saç rengi.
Bu rengi kuaförün yaptığına inanmak istemiyorum. Son derece tecrübesiz ve beceriksiz bir elden çıktığı kesin!

Arkadaşların dediği gibi geçiş çok keskin olmuş, bu arada güzel saçlarınız var.

Hiç olmamış sacın yarısı keskin bi hatla başka renk.Hafif geciş olmalıydı.uçlar kızıl olmuş kızıl değilde daha yumusak sarı tonları kumral tonları olmalıydı.Bence cok kötü olmuş.bariz yani.Sen hemen kuaföre git

Demode demek bile iltifat kalır. O kuaför bilmediği işleri sende denemiş. Acil boyat çok kötü duruyor

uçtaki bakırımsı duruyo bence bi cila attırıp o rengi kırdırın bu renk olmamış

Renkler çok zıt ve arada bir geçiş rengi yok.
Yani ombre gibi değil de dibi çıkmış g,b, duruyor.
Yani sanki saçınız o renkmiş de boyatmadan uzatmışsınız gibi.
Ben de beğenemedim

Sadece uclarını degil sacın yarısını boyamıs,ve üzülme ama hic güzel bir renk degil. Beceremiyorlar malesef....

Keşke daha açık olsaydı bu resmen turuncu olmuş

Hiç olmamış gerçekten. Kumral tonlari olsaymis uçlar daha doğal güzel dururdu. Bildiğimiz bakır yapmış . Ben olsam hadi saçına değişiklik yapalım deyince hemen oturup tamam demezdim. Ne yapacağını iyice sorardım :)

Ya yakın arkdasim bide diyorum hangi renk ya sen bana bırak güvenmiyorsun musun diyo.
Keşke güvenmeseymism

Ton farkı var baya.Renkler zıt olmuş.Daha kumral olmalıydı uçlar.

Aralara dedi ama uçları tamamen boyadı sinir oldum yoğun olmasa belki bu kadar kötü durmaz sanki

Böyle 2 renk saçları ben sevmiyordum. Ama artık moda oldu. Bir kaç arkadaşım yaptırmış beğendim.

Canım senin ki fena değil ama öyle güzel de olmamış. Yani bir hata var belli. İlk baktığımda geçişler kötü olmuş sandım ama dikkatli inceleyince geçişler güzel. Sorun saçların ortadam ikiye bölünmüş üstü siyah altı turuncu gözüküyor. Turuncu dediğime bakma işte ama nerdeyse bir Hürrem bakıri gibi.

Uçları tekrar boyatirsan güzel olur gibi. Bu model saçlara bak sonra gidip bir kaç kuaföre de hem fikir hemde fiyat al. Sonra aklına yatani degistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…