Ya yakın arkdasim bide diyorum hangi renk ya sen bana bırak güvenmiyorsun musun diyo.
Keşke güvenmeseymism
Benimde saçım sizinle aynı renk ombre yaptırdım. Çok ta güzel oldu. Size yaptığı renk kötü olmuş. Gerçekten kötü. Ayrıca ombre geçişli olur bunda geçiş yok yada çok yetersizEki Görüntüle 1798424
Dün kuaför arkdasimi ziyarete gitmiştim hanımlar. Hadi sana değişiklik yapalım diye tutturdu ve saçlarımı boyadı. Sonuç böyle bisi oldu
Dipdeki saçlar kendi doğal saçlarım uçlarına yapcz sadece deyince bn de değişiklik olur dedim .
Ama bnm saçlar koyu olunca ve uçlar açık renk olunca sanki çok zıt olmuş gibi geldi bana ,
sözlüm de görünce bu saçlar ne güzelim saçlarını ne hale getirmişsin diye söylendi hiç beğenmedi
Hemen gidip eski haline getirmek istiyorm bnde alışamadım sizce nasıl ve bugün gitsem uçları koyu renge boyatabilir miyim
Şimdi yine dikkatli baktım da canım renk de değil aslında mesele. Lönk diye boyamış uçları geçiş yok. Ya git kendi rengine boyat yada iyi obre yapan birine duzelttirBugün için gel uçlara cila yaparız koyulturuz dedi . Gidip duzelttiricem insallah daha da kötüsü olmadı
Koyu renk açmak için küllü renkler kullanmazlar ise böyle kızarıyorRengi arkdas kendi seçti süpriz olck olck diye bnde kumral diye düşünmüştüm ama
Canım benim bu saçta ciddi hatalar var. Öncelikle bu kadar koyu renk saça ombre olmaz. İlla ombre yapacaksa kendi saç rengini biraz da olsa kırması gerekirdi. İkincisi; uçlarına yaptığı renk hiç hoş bir renk değil, çok arada bir ton, akmış bakır renk gibi. Üçüncüsü hoş bir geçiş sağlamamış. Kafası estiği yerden boyayıvermiş saçlarını. Yani bu fikri uygulayan kuaföre selam ediyorum... Saçını eski haline döndürmek istiyorsan; komple eski rengine boyatman gerekir. Ama bilmelisin ki; saçlarının uçlarında oryel olduğu için senelerce eski rengine boyatsanda, her boyamadan bir süre sonra üstündeki rengi kusacak. Hep saçlarının bu boyalı kısımları diğer kısımlardan biraz açık renk kalacak. Sana tavsiyem; çok kısa saçı sevmiyorsan; uzayana kadar her rengi kustuğunda boyama işlemi ile idare et, sonra kestir.Eki Görüntüle 1798424
Dün kuaför arkdasimi ziyarete gitmiştim hanımlar. Hadi sana değişiklik yapalım diye tutturdu ve saçlarımı boyadı. Sonuç böyle bisi oldu
Dipdeki saçlar kendi doğal saçlarım uçlarına yapcz sadece deyince bn de değişiklik olur dedim .
Ama bnm saçlar koyu olunca ve uçlar açık renk olunca sanki çok zıt olmuş gibi geldi bana ,
sözlüm de görünce bu saçlar ne güzelim saçlarını ne hale getirmişsin diye söylendi hiç beğenmedi
Hemen gidip eski haline getirmek istiyorm bnde alışamadım sizce nasıl ve bugün gitsem uçları koyu renge boyatabilir miyim
Hiç olmamış gerçekten. Kumral tonlari olsaymis uçlar daha doğal güzel dururdu. Bildiğimiz bakır yapmış . Ben olsam hadi saçına değişiklik yapalım deyince hemen oturup tamam demezdim. Ne yapacağını iyice sorardım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?