Saç Rengi ve Saç Boyama Beğenilmeyen yeni saçlarım (resimli)

Ya yakın arkdasim bide diyorum hangi renk ya sen bana bırak güvenmiyorsun musun diyo.
Keşke güvenmeseymism

Şimdi kuaför arkadaşın hem senin aklinda yokken yapalim diyor hem de böyle konuşup sonuçta da bu isi cikariyorsun senin artık bu arkadasa ağzına geleni söyleme hakkın doğmuş canım. Hiç kırılır üzülür diye çekinme mis gibi saçlara yaptığına bak. Beceremiyorsa girişmesin bu işe. Seni deneme tahtası yapmış.

Resmen kiskanip saçlarınızın rengini bozmus.

Benimde saçım sizinle aynı renk ombre yaptırdım. Çok ta güzel oldu. Size yaptığı renk kötü olmuş. Gerçekten kötü. Ayrıca ombre geçişli olur bunda geçiş yok yada çok yetersiz

Bugün için gel uçlara cila yaparız koyulturuz dedi . Gidip duzelttiricem insallah daha da kötüsü olmadı
Şimdi yine dikkatli baktım da canım renk de değil aslında mesele. Lönk diye boyamış uçları geçiş yok. Ya git kendi rengine boyat yada iyi obre yapan birine duzelttir

Canım benim bu saçta ciddi hatalar var. Öncelikle bu kadar koyu renk saça ombre olmaz. İlla ombre yapacaksa kendi saç rengini biraz da olsa kırması gerekirdi. İkincisi; uçlarına yaptığı renk hiç hoş bir renk değil, çok arada bir ton, akmış bakır renk gibi. Üçüncüsü hoş bir geçiş sağlamamış. Kafası estiği yerden boyayıvermiş saçlarını. Yani bu fikri uygulayan kuaföre selam ediyorum... Saçını eski haline döndürmek istiyorsan; komple eski rengine boyatman gerekir. Ama bilmelisin ki; saçlarının uçlarında oryel olduğu için senelerce eski rengine boyatsanda, her boyamadan bir süre sonra üstündeki rengi kusacak. Hep saçlarının bu boyalı kısımları diğer kısımlardan biraz açık renk kalacak. Sana tavsiyem; çok kısa saçı sevmiyorsan; uzayana kadar her rengi kustuğunda boyama işlemi ile idare et, sonra kestir.
Ha bir de saçını düzeltmesi için yine bu kuaförü tercih etme derim, mazallah daha da bozar gibi geldi bana. İyi bir kuaföre git..

Ben şuan saçlarım böyle olsun istiyorummm... Ben senin yerinde olsam asla kendi rengine falan boyatmazdım. Benim hayalimde ki saçın ilk aşamasını yapmışsın sen. Benim saçlarım seninkinden biraz daha uzun. Ve yerinde olsam bu işlemi yaptırmıştır hazır, kahkül kısmına da o renk bikaç balyaj attırır sonra çilek kızını ya da patlıcan moru bi saç boyasıyla saçımın tamamını boyardım. Sonuçta uçlar ışıklı parlak olur offf süper olur. Üstler tam tutmaz alt açılan yerler tutar boyayı süper bi geçiş olur. Hayal ettim cidden oldu bak bence dene zaten sonra olmazsa gider koyu bi renge boyar geçersin. Kaybedecek bişeyin olmaz Ama önümüz yaz, değişiklik lazım...

Sırıtmış biraz sanki bana öyle geldi. Sen kendin rahat hissetmediysen değiştir bence.

Saçın geçişi sağlanmamış bu sanki iki ayrı saçmış gibi bir izlenim veriyor bence bu balköpüğü tarzı bir renk yerine koyu saçlara uygun olan ombre renklerinden yapmalıydı.Mesela açık sarılar griye yakın platinler daha hoş duruyor bence.

Kuaför ombre denemesi yapmış üstünüzde ama rengi tutturamamış. Siyahtan turuncuya geçiş olmuş üstüne koyu renk yaptırırsanız yine de gün geçtikçe açılacaktır. O zaman daha doğal durur, üzülmeyin çok

Benimkinide ayni boyle yapmisti kuafor bide 70 tl yapiyo demezmi parayi attim yere demedigimide birakmadim bi dahada gitmedim.

Benim kuaforum ne zaman degisik birsey yapalim dese ortaya ilginc ve guzel seyler cikiyor. Duzgun kuafor bulursaniz sormayin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…