Beğenmediğim için engelledi

Ne kadar da kültürlü bir bey, internetten kız düşürmeye çalışıyor. Bi de hemen sevgilim moduna giriyor. Cidden bu adam sizden daha zeki ve kültürlü mü? Kendinizi geliştirin bence, kültür seviyenizi yükseltin de bari bidahaki sefere sizden daha kültürlü olarak ifade ettiğiniz insan gerçekten kültürlü olmuş olur.

Fotoğraflarımızı attık yazmışsın yazında ama
Ben de çok dolu bir insan olduğunu sanmıyorum kocaman adam neyin tribi neyin tepkisi. Açıkcası sosyal sitelerden birileriyle tanışmaya sıcak bakmıyorum. Devir çok kötü her şey olabilir dikkat edin en iyisi olmuş.

Bilmiyorum belki de daha iyi oldu, yani onu unutabileceğimi anladım bu sayede şu an eskisi kadar acı çekmiyorum.

Demek ki o kadar dolu biri değilmiş. Ergen gibi kendi kendine gelin güvey olmuş.
Evet çok ergenceydi o hareket ya

belki sizin sonradan farkedip göreceğiniz gerçekleri fotoğraflaşmada anlamıştır.bi kendine bakmıştır bir size bunla olmaz kesin beni beğenmezler demiştir. yada kurduğu kültürlü kişilik görünümünün yalanları çıkacağı için.engelleyip kaçmıştır.

İnternet ortamında hiçbir erkek bir tane "arkadaş" olsun diye bir kadınla tanışmaz bence. Zaten başlangıcında kendine göre birini aramak varmıştır muhtemelen, siz de o beklentiye girmişsiniz fotoğrafını görene kadar zaten. Kafama uygun, kültürlü demenizden bu sonuç çıkıyor.

Ancak adam ergen triplerine girmiş o da bir ayrı saçmalık. Fotoğraf atmak cesaret bana göre. Sosyal medyaya da koyuyoruz okey ama genel olarak takipçilerimizde böyle önüne gelen adam yoktur dimi sonuçta? ee işte aradaki fark bu: Adama özel olarak atmak ayrı, onun sosyal medyada görmesi ayrı.

Bence o sizi begenmemis.begenseydi ne olursa olsun konusmayi devam ettirecek biseyler bulurdu ve engellemezdi

arkadaşlar sokakta gördüğünüz ne ise internette gördüğünüz de o. adma piskopatsa yine piskopat iyiyse yine iyi. kişi dikkat ettikten sonra ne sorun olabilri ekstra? ayrıca fotoğraflarımız her yerde var, isteyen yine bulur. sanki kız çıplak fotoğrafını atmış gibi ne bu sinir.

Ben de anlamadım çok ilginç :)))
Yani doğru kimin ne olduğunu bilemeyiz asla

Anladigim kadarıyla arkadaşlık sitesi değil sözlük ortamı. tabi Sözlükten sözlüğe da fark var. bir tanesi var ki Apaçi dolu biri var ki sadece sanat kültür ağırlıklı. eee malum bir tanesi var ki fularli tayfa. merak ettim hangisi diye.

İnci sözlük diyomuşum
Şaka tabiki

hesabı kapattım demiş. eğer silmeyi kastediyorsa fularlı tayfa değildir. malum orada yazar olmak seneler alıyor.

P Put a lit on it aydınlat bizi

sözlüklerden düzgün adam çıkmaz düzgün adamın sözlükle işi olmaz demiyorum gayet sağlam sözlük yazarları var ancak böyle özel mesajlarla muhabbetle tanışılan adamın hayırlı çıkma ihtimali çok çok az.

o kadar abazan sapkın tipler var ki sözlüklerde hangi birini seçeceksin?

İnanın dışarıdan dolu gibi görünüp aslında bomboş olan çok tip var böyle. Uslup çok yanlış ne demek popon tavan yaptı filan... Şanslısınız ki baştan kendini belli etmiş, bence egosu zedelendi sen yakışıklısın filan demediğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…