- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Fotoğraflarımızı attık yazmışsın yazında amaAdam fotoğrafını almış sonra engellemiş. Nasıl ilk defa tanıdığınız birine fotoğraflarınızı atıyorsunuz?
Ayrıca o kadar kültürlü biri neden vaktini böyle ortamlarda kız düşürmek için harcıyor?
Bilmiyorum belki de daha iyi oldu, yani onu unutabileceğimi anladım bu sayede şu an eskisi kadar acı çekmiyorum.Sizin böyle bir beklentiniz olmayabilir ama konuştuğunuz kişilerin doğal olarak olacaktır. Eğer beğenseydiniz siz de beklentiye girecektiniz. Belki kafanızı dağıtmak istiyorsunuz ama eski ilişkiniz henüz 1 ay önce bitti. Çok erken bunlar için bu şekilde hayal kırıklığınız artabilir..
Fotoğraflarımızı attık yazmışsın yazında ama
Ben de çok dolu bir insan olduğunu sanmıyorum kocaman adam neyin tribi neyin tepkisi. Açıkcası sosyal sitelerden birileriyle tanışmaya sıcak bakmıyorum. Devir çok kötü her şey olabilir dikkat edin en iyisi olmuş.
Evet çok ergenceydi o hareket yaDemek ki o kadar dolu biri değilmiş. Ergen gibi kendi kendine gelin güvey olmuş.
Yoo sanmıyorum fotoğrafı koyunca bana baya bi yürüdü ben karşılık vermedim o da gurur yaptıBence o sizi begenmemis.begenseydi ne olursa olsun konusmayi devam ettirecek biseyler bulurdu ve engellemezdi
Ben de anlamadım çok ilginç :)))arkadaşlar sokakta gördüğünüz ne ise internette gördüğünüz de o. adma piskopatsa yine piskopat iyiyse yine iyi. kişi dikkat ettikten sonra ne sorun olabilri ekstra? ayrıca fotoğraflarımız her yerde var, isteyen yine bulur. sanki kız çıplak fotoğrafını atmış gibi ne bu sinir.
İnci sözlük diyomuşumAnladigim kadarıyla arkadaşlık sitesi değil sözlük ortamı. tabi Sözlükten sözlüğe da fark var. bir tanesi var ki Apaçi dolu biri var ki sadece sanat kültür ağırlıklı. eee malum bir tanesi var ki fularli tayfa. merak ettim hangisi diye.
Anladigim kadarıyla arkadaşlık sitesi değil sözlük ortamı. tabi Sözlükten sözlüğe da fark var. bir tanesi var ki Apaçi dolu biri var ki sadece sanat kültür ağırlıklı. eee malum bir tanesi var ki fularli tayfa. merak ettim hangisi diye.
hesabı kapattım demiş. eğer silmeyi kastediyorsa fularlı tayfa değildir. malum orada yazar olmak seneler alıyor.
P Put a lit on it aydınlat bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?