- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.609
- 898
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Klasik erkekler işte. İstediği olmayın yıkmış gitmiş. İyi kurtuldun ona bak.
Bir de şöyle birşey var kızlar. Eğer bi erkek size iltifat ettiğinde siz teşekkür etmek yerine 'biliyorum güzel olduğumu teşekkürler' dediğinizde iyice deliriyorlar. Bu sefer hakaret etmeye başlıyorlar. 'Yo hemen bi tarafın kalkmasın öylesine dedim.' diye. İsterseniz deneyin görün :) Ahhahaha
25 yasındabu beyefendi kaç yaşında ? bana henüz kendine güveni oluşmamış gibi geldi..
Aynen öyle oldu zaten sen de beni çok begendin di mi itiraf et falan dedi ben de oralı olmadım yani yalan mı söyleyeyimİnanın dışarıdan dolu gibi görünüp aslında bomboş olan çok tip var böyle. Uslup çok yanlış ne demek popon tavan yaptı filan... Şanslısınız ki baştan kendini belli etmiş, bence egosu zedelendi sen yakışıklısın filan demediğiniz için.
Yok direk sertleşmeye ve agresifleşmeye başlıyorlar onu diyorum.Engellemeyip ne etseymiş madalya mı taksaymış
Bu kız beğenmeyince başka hedeflere yönelmiş
Canım ama sen kendin yazmışsın fotoğraflarımızı attık diye....Ne alakası var ya? Fotoğraflarımı falan atmadım ayrıca gören de çıplak fotoğraf attım sanacak sosyal medyaya da koyuyoruz fotoğraf ordan da herkes alabilir
Evet.Kız düşürmek için harcadığını sanmıyorum
Ona bakarsanız ben de ordaydım ben de erkek mi düşürmeye çalışıyorum saçma bi mantık
Sorma ya cok komik hani begenilmedim bari o reddetmeden ben istemiyor gibi yapayım diye düşündüçocuk gibi davranmış,senden etkilenmiş belli senden aynı tepkiyi göremeyince karizmayı nasıl kurtarırım durumu olmuşböyle saçma sapan engelllemek vs kalkışmış.. üstünde düşünmekle harcadıgın zamana bile değmez...
Sorma ya cok komik hani begenilmedim bari o reddetmeden ben istemiyor gibi yapayım diye düşündüben de dicektim böyle ama neyse kibarlığımı bozmiyim dedim
Ben dedim ona ama birbirimizi görünce böyle etkileşim olmazsa falan diye yazımda da yazıyo zaten o da olmak zorunda mı ki dedi böyle bi ihtimal vardı yani o sa beni begenmeyebilirdiKusura bakmayın da baştan baya etkilenerek konuşmuşsunuz hiç inkar etmeyin konuşmaları, sizinle ilgilenmesi falan sizin de ona yakın davranmanıza neden olmuş yani. Ama bir anda fotoğrafını görünce soğuk davranmaya başlamışsınız o da buna içerlemiş en baştan fotoğrafını kendisini görmediğiniz bir insanlar bu kadar yakın bir diyaloğa girmemeliydiniz. Çok erken birkaç günlük bir şey yani. Ama engellenince de sindirememişsiniz. Aynı şekilde siz onu beğenip o sizi beğenmeseydi gayette siz de bozulurdunuz çünkü zaten var olan hisleriniz görünce perçinleşecekti ama o tavırdan sonra sizin de tavrınız başka olurdu. Engellerse engellesin niye bu kadar dert ettiniz onu da anlamadım.
Tamam da sorun ne onu anlamadim? Konuyu neden actiniz?Kızlar sözlük tarzı bir platformda bir adamla tanıştım bikaç gün önce. Güzel sohbet ettik düşüncelerinden etkilendim. Enerjimiz tuttu. Olgun ve kafa dengi geldi. Bir de benimle ilgilenince hoşuma gitti işte, konuşmaya devam ettim. Bazen flörtleşmeye kadar gidiyodu ama bana işte senle aynı şehirde olmadan aramızda bir şey olmaz demişti.Ki bence de öyle. asla buluşmadan bi şey yaşamam. Zaten görünce etkileşim olmazsa ne olacak falan dedim illa bi sey olması gerekmiyor dedi iyi dedim kimse beklentiye girmiyor güzel. :) neyse fotoğraflarımızı attık dün bana güzelsin falan dedi iltifat , bende o kadar elektrik olmadı ne yalan söyliyim. Yani konuşurkenki elektriği alamadım. Yani pek beğenmedim. O yüzden yalandan yakışıklısın falan demedim ona. Bekledigim gibi olmadıgını anlamıştır ama ona kötü bi söz hakaret falan etmedim. Sonra muhabbete devam ederken sen sevgilim değil misin Gibi bir cümle kullandı ben de sevgilim mi? Oldum şaşırdım yani yüzyüze gelmeden sevgili olmak ne? Sonra bana sinirlendi, ben seni görünce yanlıs anlama diye düşüncemi söyledim, senin popon tavan yaptı aptalı oynadın sana sevgilim bile dedim. Artık aramızda duygusal hiçbişey olamaz dedi. Bende ne alakası var kafanda kurmuşsun yazdıklarına bak sen bana demiştin yüzyüze gelmeden sevgili olamayız diye simdi dediklerin tuhaf dedim. Tuhaf falan yok seni engelliyorum dedi ve engelledi. Ben de sinirlenip hesabı kapattım. Şok oldum yani şaşkınlıkla izledim bu kadar tepki verecek ne var? Haksız mıyım? İşin kötüsü dediğim gibi düşüncelerinden etkilenmiştim belki yüzyüze gelsek hoşlanacaktım. Çünkü çok dolu biriydi kültürlü biriydi kendimden daha zeki ve donanımlı bi erkek ilk defa karşıma çıktı. Tipini beğenmedim diye direk silip atmak istememiştim. çünkü düşünce yapısından kafa dengi olmamızdan etkilendim konuşmayı kesmemize biraz üzüldüm aslında ama o sanırım ben hoşlanmadım diye gurur yaptı ay ne bileyim işte sizce iyi mi yaptım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?