Beğenmediğim için engelledi

Engellemeyip ne etseymiş madalya mı taksaymış
Bu kız beğenmeyince başka hedeflere yönelmiş

Aynen öyle oldu zaten sen de beni çok begendin di mi itiraf et falan dedi ben de oralı olmadım yani yalan mı söyleyeyim

Sözlük yazarı bi insan olarak söylüyorum. Sözlükten sevgili bulmaya çalışma.

Ben neler çektim yaa.
Abazani var. Kendi kendine gelin güvey olanı var. Seni sevgili belleyip millete öyle lanse edeni var. Fotoğraflarını başka platformlardan edinip millete göstereni var. Neyse ki benim hep normal fotolarım vardı her yerde.

Ayıptır söylemesi celebrity idim bi de. Göz önünde bi yazarsan kafayı yiyor bu erkek milleti.

Çalıştığım yeri tahmin edip seni görmeye gelicem diyen mi ararsin. Sirf beni görmeye yaşadığım şehre gelen mi ararsın. Neler neler.

Görüşmek istemeyince kibarca reddedince de cirkeflesir bunlar. Sakın alttan alma. Tersle. Çünkü başka kızlara da yazıyor ve kaybedecek bir şeyim yok diye düşünüyor.

çocuk gibi davranmış,senden etkilenmiş belli senden aynı tepkiyi göremeyince karizmayı nasıl kurtarırım durumu olmuş böyle saçma sapan engelllemek vs kalkışmış.. üstünde düşünmekle harcadıgın zamana bile değmez...

Ne alakası var ya? Fotoğraflarımı falan atmadım ayrıca gören de çıplak fotoğraf attım sanacak sosyal medyaya da koyuyoruz fotoğraf ordan da herkes alabilir
Canım ama sen kendin yazmışsın fotoğraflarımızı attık diye....
Çıplak foto atmamış olsanda şuan teknoloji okadar çok gelişti ki seni çıplak hale getirebilir ALLAH KORUSUN...
Son zamanlarda bu tür olaylar çoğaldı...
Müge anlı'nın programında izlemiştim...
Böyle çok korkunç olaylar var...
İnşallah seninki böyle bi olaya dönmez...
Iyikide engellemiş boşver takma...

Sorma ya cok komik hani begenilmedim bari o reddetmeden ben istemiyor gibi yapayım diye düşündü ben de dicektim böyle ama neyse kibarlığımı bozmiyim dedim

Kusura bakmayın da baştan baya etkilenerek konuşmuşsunuz hiç inkar etmeyin konuşmaları, sizinle ilgilenmesi falan sizin de ona yakın davranmanıza neden olmuş yani. Ama bir anda fotoğrafını görünce soğuk davranmaya başlamışsınız o da buna içerlemiş en baştan fotoğrafını kendisini görmediğiniz bir insanlar bu kadar yakın bir diyaloğa girmemeliydiniz. Çok erken birkaç günlük bir şey yani. Ama engellenince de sindirememişsiniz. Aynı şekilde siz onu beğenip o sizi beğenmeseydi gayette siz de bozulurdunuz çünkü zaten var olan hisleriniz görünce perçinleşecekti ama o tavırdan sonra sizin de tavrınız başka olurdu. Engellerse engellesin niye bu kadar dert ettiniz onu da anlamadım.

Ben dedim ona ama birbirimizi görünce böyle etkileşim olmazsa falan diye yazımda da yazıyo zaten o da olmak zorunda mı ki dedi böyle bi ihtimal vardı yani o sa beni begenmeyebilirdi

böyle durumlar olabiliyor adı üstünde sosyal medya platformu.belki yüzyüze görüşüp birbirinizi beğensenizde başka başka sorunlar çıkacaktı.o zaman durup dururken terkedildim diye de başlık da açabilirdiniz.ne güzel erken öğrenmişsiniz hala er gen olduğunu.zaten bu tavrı yapıp geri dönse bile hiç kabul etmeyin.

Sizi anlıyorum ancak onu da anlıyorum. Bazı insanlar daha sabırlıdır yüz yüze görüşmeyi bekler ama bazıları daha sabırsızdır hele de sizi beğendiyse o da hemen beğenilmek istemiştir fotoğraf aracılığıyla da olsa. Beğenmediğinizi anlamış, sevgilim derken netleştirmek istemiş. Belki beni beğendiyse bozmaz ya da az tepki verir şakaya vurur diye düşünmüştür. Siz de gerekli tepkiyi verince sabırsız davranmış. Beğenilme EGO'su sizinle tanışmaktan baskın gelmiş o yüzden siz de belki tanışsak iyi olurdu diye düşünmeyin. Keşke onun yüzünden hesabınızı kapatmasaydınız.

Tamam da sorun ne onu anlamadim? Konuyu neden actiniz?

Ayni sehirde olsaniz iliski düşünecektiniz yani?
Tanimadiginiz bilmediginiz nasil oturur nasil kalkar nasil yemek yer nasil su ice yururken elini koluni nasil sallar gibi basit ozelliklerinden dahi haberiniz yok ama kulturlu diyebiliyorsunuz.
Ve fotoğrafınizi yolluyorsunuz?
Belkide o sizi beğenmedi dimi
Ne bekliyordunuz ki
Sosyal ortamlarini reelde yaratin bu illa ki karsi cinsle ilgilide olmasin
Kizlo erkekli arkadas gruplarinizla gezin egleni n mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…