Beğenmediğim için engelledi

Öyle bi ihtimal yok canım bana ulaşma ihtimalini kaldırdım ortadan hesabımı iptal ettim

Zaten bana da bahane oldu vakit harcıyordum çok. Ne bileyim öyle ergen triplerine gerek yok seni engelliyorum bilmem ne, hiç gelemem. Gerçekten iletişimi kesmek ne demek anlasın ders olsun :)

Zaten bana da bahane oldu vakit harcıyordum çok. Ne bileyim öyle ergen triplerine gerek yok seni engelliyorum bilmem ne, hiç gelemem. Gerçekten iletişimi kesmek ne demek anlasın ders olsun :)
Ama hesabınızı kapatmanız onu önemsediğinizi anlamasına da yol açabilir. Ben olsam o yokmuş gibi davranırdım.

Zeki ve donanımlı değilmiş demek ki. İnternet zaten kişilerin reel hayattan bağımsız istedikleri profili oluşturmaları için çok rahat bir ortam sağlıyor. Amacını bilemiyorum ama sizin gibi birçok kadına muhtemelen böyle yapıyordur, bir tür "ego tatmini" de olabilir. Bence bir süre kafanızı dinleyin, yeni sevgilinizden ayrılmıştınız sanırım. Böyle durumlarda çivi çiviyi sökmez, daha çok yıpranırsınız.

Beyefendi gerçekten çok kültürlüymüş
en ufak birşeyde saydırmış saydırmış gitmiş. Dert etme dua et başlamadan kurtulmuşsun.
Üff evet ya bir daha tövbe

Kesin ekşi. Acaba kimsin ya

Canım yanlış yere anlatıyorsun derdini burada seni anlayacak değil yargılayacak kişiler çok. Anam herkes namuslu.

Evet namuslu var mi? Akil sahibi bir insan internetten medet umar mi? O kadar mi kotu durumda yani. Bosluklara gelmistir ve doldurmaya calisiyordur. Herseyi mucizevi birsey olarak algilarsak isimiz yas bizim. Biraz akilci olalim rica ediyorum

Bence o da sizi begenmemis. Bahane bulup engellemis gibi geldi

Açıkçası bana da o sizi beğenmemiş gibi geldi. Sonra da saçma sapan şeyleri bahane etmiş gibi duruyo. Bunu da dert etmeyin bu arada. Ayrıca duygusal bir şey yoksa gerçekten niye sorun ettiniz ki?

Bence o da sizi begenmemis. Bahane bulup engellemis gibi geldi
Oda sizden eletrik almamış olacak ki bu kadar kolay silmiş.
Açıkçası bana da o sizi beğenmemiş gibi geldi. Sonra da saçma sapan şeyleri bahane etmiş gibi duruyo. Bunu da dert etmeyin bu arada. Ayrıca duygusal bir şey yoksa gerçekten niye sorun ettiniz ki?
Begenmese o kadar laf etmezdi diye dusunuyorum baya yürüdü karşılık vermeyince delirdi. Bide zaten kaç gündür konuşuyoruz ki silmek kolay o yüzden :)

Begenmese o kadar laf etmezdi diye dusunuyorum baya yürüdü karşılık vermeyince delirdi. Bide zaten kaç gündür konuşuyoruz ki silmek kolay o yüzden :)
O zaman cok basit biriymis direkt sevgili muhabbetine girivermis yuz yuze bile gormeden. 2 gun sonra da cinsel konulara giris yapardi muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…