Bekar Arkadalarnz iin ne hissediyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evlilik dogru kisiyle yapildigi zaman super bisey ben iyiki evlenmisim...
ama bekarlikta cok guzeldi...
herseyin kiymetini o ani yasarken bilmek gerek...
bekar kuzenlerimi arkadaslarimi gorunce hic oyle bunlar evde kalmis gozuyle bakmiyorum..
bunlara takilma..anin tadini cikar

ben sevsemde sevmesemde rabbim hakkından hayırlısı neyse onu versin derim.kendim için ve herkes için hayırlısını isterim.sonuçta başkasının mutsuzluğuyla mutlu olunmaz.

biliom kız sen de evde kalmısken evlendı bır hayır sever de anca öyle baş göz oldun :)

kızım zor gecıyo ben de ıstıom ewlılık ama yaw walah hee,
ewlılık de zor dıolar da işte can cekıo bılıon mu

burda senden mi bahsediyoruz kolonya????*

ben de hali hazırda bekar kalmıs oldugum ıcın bana yoruldu kaldı kı kendımı düşünerek actım
ama olay şöyle işte

sokakta bır kız arkadasınızı göruyonuz sevmedıgın bı kız mesela oh evlenememıs saf hahahaa mı dersın

yoksa sevdıgın bı kızdı haline acırmısın? iki ihtımalde de bekarlıgından dolayı acıyon kıza.? böle mı olurdu

Belli bir yaştan sonra evlenince farkındalıklar artıyor,düzen değişimi rahatsızlık veriyor,ama zamanla oturuyor.
Ben de hala annemin evine gittiğimde herşeye dokunurum,aaa bunu bu almıştı,şu benimdi,almamışım,anne alıyorum diye diye altüst ederim evi,koskoca 30 sene boru mu

evet senden bahsediyoruz...
hepsini okumadım...
valla 22 yaşımda evlendim 30 ma gelmek üzereyim...bekarlık günlerimi çok özlüyorum.,hele babaevini...
evlilikte güzel doğru insanı bulursan tabi...her şey zamanında güzel...
yine bunalım takılıyorsun belli...
hakkında hayırlısı olsun canım...

hiç çekmesin güzelim hiç bekarlik gibisi yok

temmuzda gidicem bende memleketimezemuszemus
bakalim ben neleri alip gelicem yazarim burdan:roflol::roflol:

Evlenmeyenlere evde kalmış gözü ile bakan çok ne yazık ki.Erken yaşta evlenmeyi meziyet sananlar var.Bunu koca koca,yaşını başını almış kadınlar bile yapıyor.lmaz:
Okul bittiyse ve siz hala evli değilseniz vay sizin halinize.kaydirigubbakcemile3Adınız ya kimseyi beğenmeyen ,havalı hatuna, ya da evde kalmış hatuna çıkabiliyor.kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlarımı evli ,bekar diye sınıflandırmam.Ben bekarken evli olan arkadaşlarıma hayretle bakardım.İşi gücü yok hemen evlenmiş ,diye...kaydirigubbakcemile3
Hayata bakış açısı ile ilgili bir şey.
Evleneceğiniz adamı bulduğunuzda hemen evlenmeyin,gezin,tozun,eğlenin.Sonra bir ara evlenirsiniz olur,biter.opuyorumnanaktan

ben böle evlenmeyle kafayı bozup
ewde kalabılen bı tıpım, bu kadar ewklenmek ısteyıp bu kadar bekar kalabılen nadirdir hee :))
kıymetımı bilin zemuszemus

bu kdr takmasan belkı de hemen evlencen kız :smiley-cool:

Pff ne dusuncem en iyisini yapiyor kiz derim, hayatini yasiyor derim biz evlendikde ne oldu derim...:umursamaz:
kolonyacim canim birak bunlari da bekarliginin tadini cikarmaya bak evlenenlerin basi goge mi eriyor, gecim derdi bi ton sorumluluk ic guc vs insan bunlardan da bunaliyor bosuna dememisler bekarlik sultanlik diye acele etme bu kadar takinti yapma elbet birgun sende evlenirsin, cola cocuga karisirsin:CüvCüv:

Kolonya,sen evlenince saçın başın dağınık,mutsuz bi halde yolda yürürken.......bekar bir arkadaşını mutlu,süslenmiş,arabalı görürsen ne hissedersin

Yıllar sonra sevmediğim bir kız arkadaşımı bekar ve bakımsız olarak görsem inşallah o da en az benim kadar mutlu olup evlenir diye düşünürüm.. Yani illa evlilik hayali olan biriyse...Geçmişteki yaşananlar zaten geçmişte kalmıştır,belki zaman içinde aklı başına gelmiştir diye düşünürüm,ancak fazla da yüz vermem...

kolonya bir kere canım,saçı dağınık ve görüntüsü o anlık iyi değilse,neden o kızın çok mutlu olmadığını düşünelim. insanlar bazen saçını şöyle bir toplayıp üstünede rahat bir şey giyipte dışarı çıkıyorlar. ben mesela. üstüme alırım bir şeyler,markete giderim.saçım da dağınık olabilir. o an arkadaşımla karşılaştığımda bana kıyafetime bakıp vah vah mutlu değil sanırm diyorsa onun aklından şüphe ederim ben....
evlenmemeyi tercih edenlerde var bu dünyada. ne kadar az olsalarda ,,bir arkadaşında dediği gibi. bekar olan yolda üstü başı dağılan bir yanında 2 çocuk devamlı ağlayan ,evli bir arkadaşını görse ,aman iyiki evlenmemişim,baksana şunun haline saçbaşta dağınıkmı diyecek. insanlar her an 4 4lük olamayabilir.bu onlara acımayı gerektirmez yada aşağılamayı. bunu yapanın kompleksli olduğundan şüphelenirim....

Bekar arkadaslarimi gördügüm vakit.....Ah Ah nerde o günler...Bekarlik sultanlikmis diye düsünürüm....Biz evlendikde ne oldu?

şu an bekar olsaydım bu şartlarda, altımda arabam yanımda annem teyzem ya da arkadaşım, keyfin alasını yaşıyor olurdum...saçımın dağınık olması acınacak halde olduğumu değil keyfimin o gün saçımı toplamak istemediğini gözterirdi...
koca koca diye kendini paralayan tiplerden olmadım hiç...27 yaşında evlendim...şimdiki aklım olsa açık söyleyim evlenmezdim...iyiyim, mutluyum, çok şükür...hatta hamileyim...dünyanın en güzel duygularından biriymiş bir anne adayı olmak...ama hiçbişey bekarlık zamanımdaki gibi değil...aman ellerin bozulmasın kızım otur sen diyen annem yerine hayatım şu gömleği ütüler misin diyen bir kocam var...kızııımmm kalk kavun karpuz yatarak büyür deyip beni uyandıran babam yerine aşkım kahvaltı hazır hadi kaaalllk diyen bir ben varım...he tabi ki arada bir roller değişiyor...eşim de yardım ediyor...ama sonuçta sorumluluk benim...ne gerek vardı ki...
bu bekar ve yaşı geçmiş (kendilerine göre yani) kızların evlilik takıntısını anlayabilmek mümkün değil...

ben hemen tükürürüm yüzüne.
hiç muhattap olmam öyle ikinci sınıf vatandaşlarla.:umursamaz:
ne de olsa evlendim sınıf atladım ben, soyadımla beraber hayat statüm de değişti.
ne muhatap olacam bekarlarla.
iğrençlmaz:

KOLONYA ben 2 sene evvel bir arkadaşımla karşılaştım yaş olarak ben den 2 yaş küçük ve evliydi ben şu an 30 yaşındayım....
kızla yolda kakara kikiri konuştuk evliliğinde bahsetti muhteş dedi....falan filan sonra ıra bana geldi o dönem hayatımda kimse yoktu...... bana öyle bir laf dedi ki
--yakında menopoza gireceksin hala bulamadın ---
o an da güldü ve evet ya elimi çabuk tutayım dedim gülüştük ama kalbimdeki acıyı anlatamam eve geldim beni tutana aşkolsun ağla ağla annem nerdeyse kızı arayacaktııı
sonra kendime geldim düşünmemeye çalıştı. Allah öyle biryeden öyle birini karşıma çıkardıki kısa bir süre sonra hayatı paylaşmak için karar aldık 2 ay sonra evleneceğim..
diyeceğim o ki burak herşeyi akışına kimseyi takma görme kendine bak...
hiç ummadığın anda kismetin ayağına kadar geliyor kaydirigubbakcemile2

evlendikde başımız göğemi erdiii
ben kıskanıyrum nerde bekar varr
ortalıkta bekar bekar ne dolaşıp çatlatıyosunuz bizi

bence mutluluk illaki evlilikten geçmiyor.insan her şartta mutlu olmasını bilebilmeli.mutsuz insan evliliktede bi sıkıntı bulur ve yine mutsuz olur.evliliğinde getirdiği güzel şeyler var bekar olmanında.ama düşününce ikisininde götürdüğü şeylerde var.o yüzden mutluluk içimizde,olaylarda.şahıslarda değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…