ne tesadüf bende 30 da nişanlandim
bana da derlerdi evde kalmiş şakayla, özellikle bu sitedekiler:dilcikar:
keşke yine baba evinde olsaydim da dalga gecselerdi benimle
evimi annemi yatağimi herşeyi çok özlüyorummafoldumben:gitme:
burda senden mi bahsediyoruz kolonya????*
Belli bir yaştan sonra evlenince farkındalıklar artıyor,düzen değişimi rahatsızlık veriyor,ama zamanla oturuyor.
ne tesadüf bende 30 da nişanlandim
bana da derlerdi evde kalmiş şakayla, özellikle bu sitedekiler:dilcikar:
keşke yine baba evinde olsaydim da dalga gecselerdi benimle
evimi annemi yatağimi herşeyi çok özlüyorummafoldumben:gitme:
hiç çekmesin güzelim hiç bekarlik gibisi yokbiliom kız sen de evde kalmısken evlendı bır hayır sever de anca öyle baş göz oldun :)
kızım zor gecıyo ben de ıstıom ewlılık ama yaw walah hee,
ewlılık de zor dıolar da işte can cekıo bılıon mu
Belli bir yaştan sonra evlenince farkındalıklar artıyor,düzen değişimi rahatsızlık veriyor,ama zamanla oturuyor.
Ben de hala annemin evine gittiğimde herşeye dokunurum,aaa bunu bu almıştı,şu benimdi,almamışım,anne alıyorum diye diye altüst ederim evi,koskoca 30 sene boru mu
ben böle evlenmeyle kafayı bozup
ewde kalabılen bı tıpım, bu kadar ewklenmek ısteyıp bu kadar bekar kalabılen nadirdir hee :))
kıymetımı bilin zemuszemus
Kızlar, siz evlısınız evınız eşinız arabanız ıyı kötu akrabalarınız belkı işiniz var çalışıyorsunuz bir de ve hemen her ıstedıgınız var,
yıllar evvel gencken arkadas oldgunuz bir bayan arkadasınızı gördünüz aradan 4-5 yıl gecmıs kız hala bekar bellı ve giyiminden olsun görüntüsünden olsun cok cok mutluı olmadıgı anlasılıyor sacları hafıf dagılmıs, sizse her zamanki kendıne güvenınızle eşinz arabanız işiniz hemen her seye sahıpsınız o kızsa hıc bırıne sahıp degıl gıbı görunuyor...
ne düşünürdünüz ? evlenmemiş bekar kalmıs kız arkadaslarınız için ne hıssedıyorsunuz
kızı sevmıyorsanız haha şuna bak mı dersınız
sevdıgınız bırıyse gunah ya ısalah o da mutlu olur mu derdınız
Kızlar, siz evlısınız evınız eşinız arabanız ıyı kötu akrabalarınız belkı işiniz var çalışıyorsunuz bir de ve hemen her ıstedıgınız var,
yıllar evvel gencken arkadas oldgunuz bir bayan arkadasınızı gördünüz aradan 4-5 yıl gecmıs kız hala bekar bellı ve giyiminden olsun görüntüsünden olsun cok cok mutluı olmadıgı anlasılıyor sacları hafıf dagılmıs, sizse her zamanki kendıne güvenınızle eşinz arabanız işiniz hemen her seye sahıpsınız o kızsa hıc bırıne sahıp degıl gıbı görunuyor...
ne düşünürdünüz ? evlenmemiş bekar kalmıs kız arkadaslarınız için ne hıssedıyorsunuz
kızı sevmıyorsanız haha şuna bak mı dersınız
sevdıgınız bırıyse gunah ya ısalah o da mutlu olur mu derdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?