Bekarım...
Evli arkadaşlarım hakkımda ne düşünür bilmiyim..:uhm:
Zaten evde kalmama ramak kalmışken düğünüm oldu.Sonra da boşanıverdim bir anda.:tomato:
Ancak evliyken bekar arkadaşlarıma burada da dahil olmak üzere dediğim tek şey;"Ben ettim,siz etmeyin!!!" olmuştur.lmaz:
Bekarım...
Evli arkadaşlarım hakkımda ne düşünür bilmiyim..:uhm:
Zaten evde kalmama ramak kalmışken düğünüm oldu.Sonra da boşanıverdim bir anda.:tomato:
Ancak evliyken bekar arkadaşlarıma burada da dahil olmak üzere dediğim tek şey;"Ben ettim,siz etmeyin!!!" olmuştur.lmaz:
ben hiçbirşey anlamadım:CüvCüv:
şahsen ben hiiiççç iyi şeyler düşünmiim senin hakkında...:1ninca::1ninca:
gerçenkten...:lepi:
aman diyim bana uzak diyim...
başka ne diyim?????????????????????
ortaçağda yaşıyor olsak kadınlar beyleriyle çocuklarıyla övünürlerdi evet
ama bu yüzyılda böyle kadın kaldıysa onun acizliğidir...
böyle aciz bir insan ne geçmişte ne gelecekte arkadaşım olamaz zaten...
onun için benim adıma böyle bir olasılık yok
Saçım dağınık değil kiii
Gözlerimi mi kıskanıyın yoksam?opuyorumnanaktan
Ne ettim ben yav,ahh bir anlasam..
Hem utangaç hemi de dul bir kadınım ben:sinifsinif:
heee...akşam koocem de ben de anladık utangaçlığını...
uzak dur laliş...sen bekar bilem değilsin...dulsun ayol...kafa kağıdında bekar yazmasına bakma sen...çıkartırız vukuatlı nüfus kaydını...peeehhhh
bebemi korumalıyım...hele de kızsa...
neyi anlamadın özlemcim yaaa...
diyir ki arkadaş bekar arkadaşlarınızdan öcü gibi kaçıyor musunuz yoksa acıyor musunuz onlara diyor...
anlamıyorsun sen de yaaaa.....
tabi bunları örneklerel açıklıyor,,,saç dağınık vs...
KOLONYA ben 2 sene evvel bir arkadaşımla karşılaştım yaş olarak ben den 2 yaş küçük ve evliydi ben şu an 30 yaşındayım....
kızla yolda kakara kikiri konuştuk evliliğinde bahsetti muhteş dedi....falan filan sonra ıra bana geldi o dönem hayatımda kimse yoktu...... bana öyle bir laf dedi ki
--yakında menopoza gireceksin hala bulamadın ---
o an da güldü ve evet ya elimi çabuk tutayım dedim gülüştük ama kalbimdeki acıyı anlatamam eve geldim beni tutana aşkolsun ağla ağla annem nerdeyse kızı arayacaktııı
sonra kendime geldim düşünmemeye çalıştı. Allah öyle biryeden öyle birini karşıma çıkardıki kısa bir süre sonra hayatı paylaşmak için karar aldık 2 ay sonra evleneceğim..
diyeceğim o ki burak herşeyi akışına kimseyi takma görme kendine bak...
hiç ummadığın anda kismetin ayağına kadar geliyor kaydirigubbakcemile2
Çok dangalak bir arkadaşmış o da yaa..Ayrıca da kompleksli...:dilcikar: Yakında kendi kızı olur da aynı şeyi ona söylemezler inşallah...
Allah mutlu etsin ,2 ay sonra çok daha mutlu olursunuz inşallah,tebrikler...a.s.
Saçım dağınık değil kiii
Gözlerimi mi kıskanıyın yoksam?opuyorumnanaktan
Ne ettim ben yav,ahh bir anlasam..
Hem utangaç hemi de dul bir kadınım ben:sinifsinif:
Kolonya,sen evlenince saçın başın dağınık,mutsuz bi halde yolda yürürken.......bekar bir arkadaşını mutlu,süslenmiş,arabalı görürsen ne hissedersin
şu an bekar olsaydım bu şartlarda, altımda arabam yanımda annem teyzem ya da arkadaşım, keyfin alasını yaşıyor olurdum...saçımın dağınık olması acınacak halde olduğumu değil keyfimin o gün saçımı toplamak istemediğini gözterirdi...
koca koca diye kendini paralayan tiplerden olmadım hiç...27 yaşında evlendim...şimdiki aklım olsa açık söyleyim evlenmezdim...iyiyim, mutluyum, çok şükür...hatta hamileyim...dünyanın en güzel duygularından biriymiş bir anne adayı olmak...ama hiçbişey bekarlık zamanımdaki gibi değil...aman ellerin bozulmasın kızım otur sen diyen annem yerine hayatım şu gömleği ütüler misin diyen bir kocam var...kızııımmm kalk kavun karpuz yatarak büyür deyip beni uyandıran babam yerine aşkım kahvaltı hazır hadi kaaalllk diyen bir ben varım...he tabi ki arada bir roller değişiyor...eşim de yardım ediyor...ama sonuçta sorumluluk benim...ne gerek vardı ki...
bu bekar ve yaşı geçmiş (kendilerine göre yani) kızların evlilik takıntısını anlayabilmek mümkün değil...
ben hemen tükürürüm yüzüne.
hiç muhattap olmam öyle ikinci sınıf vatandaşlarla.:umursamaz:
ne de olsa evlendim sınıf atladım ben, soyadımla beraber hayat statüm de değişti.
ne muhatap olacam bekarlarla.
iğrençlmaz:
KOLONYA ben 2 sene evvel bir arkadaşımla karşılaştım yaş olarak ben den 2 yaş küçük ve evliydi ben şu an 30 yaşındayım....
kızla yolda kakara kikiri konuştuk evliliğinde bahsetti muhteş dedi....falan filan sonra ıra bana geldi o dönem hayatımda kimse yoktu...... bana öyle bir laf dedi ki
--yakında menopoza gireceksin hala bulamadın ---
o an da güldü ve evet ya elimi çabuk tutayım dedim gülüştük ama kalbimdeki acıyı anlatamam eve geldim beni tutana aşkolsun ağla ağla annem nerdeyse kızı arayacaktııı
sonra kendime geldim düşünmemeye çalıştı. Allah öyle biryeden öyle birini karşıma çıkardıki kısa bir süre sonra hayatı paylaşmak için karar aldık 2 ay sonra evleneceğim..
diyeceğim o ki burak herşeyi akışına kimseyi takma görme kendine bak...
hiç ummadığın anda kismetin ayağına kadar geliyor kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?